Fulguleti de nov-dec 2006 (218)
Raspunsuri - Pagina 17
danutz spune:
Buna dimineata mamici...vad acum ca Manu e mult mai matinala ca mine
Of Manu, ce n-as da sa fie si Rares fomist cum e Luca!!!
Eu sunt cam suparata, l-am dus sambata la mama pt 2 saptamani cica, dar din ce-mi spune ea la telefon, lucrurile nu-s tocmai roze.
Plange dupa mine si dupa Ada lui (bona), face greva foamei (papa dimineata doar putin lapte, toata ziua mai nimik si seara cateva linguri de gris), nu doarme ziua mai deloc iar noaptea doar 5-6 ore.
E foarte cald si acolo si in plus, cu cat s-ar chinui ai mei parinti, tot se gasesc cativa tantari pe noapte care sa zburde prin camera copilului. Mititelul cica e piscat tot de tantari si se scarpina intr-o veselie...
Problema e ca cel mai devreme putem sa mergem sa-l luam sambata, si am inima stransa ca el plange dupa mine intr-una...
Offf...Si eu care credeam ca o sa-i fie bine acolo, la aer mai curat, ca or sa-i placa animalele din ograda strabunicii si ca o sa-i priiasca de minune sa fie alintat de bunici!
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danutz Buna dimineata mamici...vad acum ca Manu e mult mai matinala ca mine Of Manu, ce n-as da sa fie si Rares fomist cum e Luca!!! Eu sunt cam suparata, l-am dus sambata la mama pt 2 saptamani cica, dar din ce-mi spune ea la telefon, lucrurile nu-s tocmai roze. Plange dupa mine si dupa Ada lui (bona), face greva foamei (papa dimineata doar putin lapte, toata ziua mai nimik si seara cateva linguri de gris), nu doarme ziua mai deloc iar noaptea doar 5-6 ore. E foarte cald si acolo si in plus, cu cat s-ar chinui ai mei parinti, tot se gasesc cativa tantari pe noapte care sa zburde prin camera copilului. Mititelul cica e piscat tot de tantari si se scarpina intr-o veselie... Problema e ca cel mai devreme putem sa mergem sa-l luam sambata, si am inima stransa ca el plange dupa mine intr-una... Offf...Si eu care credeam ca o sa-i fie bine acolo, la aer mai curat, ca or sa-i placa animalele din ograda strabunicii si ca o sa-i priiasca de minune sa fie alintat de bunici! Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006) www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti |
saracutul. imi dai si mie emotii, dani va sta si el o saptamana la bunici cand ne intoarcem de la mare ... am o presimtire sumbra.
yagmur super simpatic luca cu glumitele lui. vrem si noi ceva din pofta lui de mancare, dani de 3 zile nu mai mananca nimic la pranz. nu vrea. nici cand avea herpangina aia urata nu manca atat de rau.
ruxandra scoala, invatator ... intrati intr-o noua epoca. mult succes si sa ii fie cat mai bine lui m. da, plecam si noi, maine e ultima zi de munca, vineri la onesti si duminica noapte spre bulgari. yupiiiiiiiiiiiii!
pupici.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ruxandra_sb spune:
buna dimineata
Acs, asa cum ne-am dori.. in totalitate.. nu cred ca va fi nicaieri . Macar sa fie ok si bine pt copil. Eu am o mare problema cu sistemul de invatamant romanesc.. nu ca cele din afara ar fi perfecte. Mai vorbim (trimit PM). Baietii au terminat cu muntele pe vara asta.. pacat, le-a mers splendid. Mama ta este eroina, merge singura cu toti 3?
Simo, si Nasa noastra a fost la Majestic si-a fost multumita. Am vasut si poze si arata bine.
Yagmur, Acum cateva seri a zis: mama am o surpriza; eu - ce anume? el: un caca in pantaloni si s-a pus pe ras cand a vazut fata mea contrariata Luca!
Off Danutz, imi pare rau ca lui Rares nu-i place in vacanta si plange dupa voi . El cu bunicii se cunoaste bine? Adica au mai stat doar ei, cate-o zi, doua?
Laura, AMR o zi si va asteapta!
Poate ca Dani sufera de caldura.
Dandusa, ce mai faceti stralucitorilor?
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
danita spune:
buna fetelor
sunt cam plangacioasa si cam dezamagita de familia largita ...
lucrul bun pe ziua de azi : vine P acasa !
fetelor din ct, pregatiti-va , venimmmmmm !
D
Laura13 spune:
salutai fetele.
nu stiu cand si daca mai apuc sa intru inainte sa plec si vroiam sa va urez sa va gasesc sanatoase, cu puiuti sanatosi.
noi maine plecam spre onesti, duminica noapte spre bulgari. cu emotii, drumul lung, un sofer merge repede, altii mai incet, iar eu trebuie sa impac si capra si varza.
eu is rupta de oboseala, ieri am facut o cadere de ... ceva, calciu sau gkicemie, rau, lesin, voma, azi parca-s un pic mai bine, dar nu stralucit. astept cu mare nerabdare concediul, sa ma odihnesc un pic ... azi noapte am reusit sa ne bagam in pat la 2.05, dani s-a trezit la 2.07, am adormit la 3.10, azi dimineata la 7 am fost in picioare. da' o sa dorm la pranz la mare ... sau asa ma amagesc.
pup, big hug de la noi.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
acs spune:
Ruxandra, da, o s-o lasam pe mama singura cu toti trei. Cred ca-i va fi mai usor decat acasa (sau, mai bine spus, asa sper).
Multumesc pentru PM.
Laura, concediu placut si sa veniti odihniti si fericiti! Multa sanatate!
Manu, e un scump Luca!
Danutz, s-a mai obisnuit Rares la bunici? Il aduceti acasa?
Danita, P a fost la bunici? Nu s-a simtit bine?
Yagmur spune:
Buna dimineata,
O vreme urata, urata... de imi vine sa dorm la birou...
De saptamana viitoare cred ca raman si eu singurica, vine mama sa il duca pe Luca la Buc si apoi la Breaza. Sper sa nu avem iarasi regres cu olita, si asa tot mai face pe el. Totusi incerc sa gandesc pozitiv!
Laura, poate ar fi bine sa iti faci niste analize. Si la mine e cazul, avand in vedere ca am si eu stari de lesin si ameteli, mai ales la alarma rosie.... cu fibroamele mele am mult de furca, avand hemoragie foarte puternica. Vacanta placuta si multa sanatate
Eu muncesc de cateva zile peste 12 ore/zi si incep sa ma resimt. Dar va trece si perioada asta de "accelerate works" . Poate totusi terminam 40 km de autostrada, daca tine vremea cu noi.
Va pup si va urez un weekend minunat
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
ruxandra_sb spune:
La multi ani Teodora!
Monica, sa-ti traiasca bufleiul. De abia astept sa va vad.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
danutz spune:
Laura, concediu placut si sa te odihnesti!!!
Manu, sper sa-i fie bine lui Luca la Breaza iar tu sa treci cu bine de perioada de extrawork
Ruxandra,Acs, da, Rares a mai stat cu mama, el singur cu ea, de mai multe ori, decat ca a stat acasa la el, si nu la mama. Acum totul e nou pentru el, si casa lor, si pisicile si orraselul si celelalte rude si prietenii alor mei care-i viziteaza zilnic si curtea bunii mele plina de chestii noi si interesante pentru el...decat ca-i lipsesc parintii! Si se pare ca nu-i trece...Asa ca mergem maine sa-l luam.
Plus ca a reusit sa cada cu capul de marginea de lemn a unui pat, s-a lovit zdravan la frunte si cumva la arcad. Are cica un ditamai cucui. Nu o invinovatesc pe mama de nimik, era in aceeasi camera cu el, o secunda nu a fost atenta si ...buf
Dar mama mea nu e tocmai sanatoasa, nu are nici pe departe energia pe care o avem noi sau bona, asa ca se resimte dupa nici o saptamana. Ca rezultat, sunt multumita oarecum, fiindca a schimbat aerul, s-a jucat cu pisicile si cateii (cica e atat de simpatic cum cheama el pisicile pe nume: Alma= Amaa, Bubu= bum bum, Titza= ceva de genul Tzi).
Plus ca face atatea nazdravanii, ieri imi povestea mama ca nu a vrut sa faca pishu in cada (asa face el, in cada, la olita fereasca sfantul) fiindca vazuse un lighean cu apa in baie, in care mama pusese niste prosoape de bucatarie. Iar cand mama nu a fost putin atenta la el, a facut pishu in ligheanul ei, peste prosoape, apoi a inceput sa-i rada smechereste
Va zic week-end placut si racoritor!
danita spune:
salutare gagici,
acs draga mea , m-a dezamagit o pers draga mie ..... asta e !
laura : pupici
lizzyyyyyyyyy mi-e dorrrrrrrrrrrr
pupici
D