Fulguleti de nov-dec 2006 (218)
Raspunsuri - Pagina 16
acs spune:
Auras
Laura, multa sanatate lui Dani! Din pacate nu stiu ce sfaturi sa-ti dau in legatura cu durerea de cap, doar ca Nurofenul ar trebui sa-l ajute.
Asiza, poti iesi cu Denis din tara daca e trecut pe pasaportul tau si acesta este valabil. Acum nu se mai poate trece copilul in pasaportul unui parinte; se fac doar pasapoarte individuale. Insa daca e deja trecut in pasaport, nu-i problema. Noi avem copiii trecuti in pasapoartele amandoura si am fost in Grecia la mare.
simo29 spune:
Neata!
Ce mai faceti???
Am intrat sa le urez multa sanatate bolnaviorilor: Denis si Luca!!!
Despre noi - am fost la Mamaia 10 zile - a fost super fain - David s-a simtit foarte bine, mai ales ca la doua zile dupa ce am ajuns noi a venit si nepotul meu acolo.Copii au fost foarte fericiti - i-am dus cu trenuletul Thomas prin toata statiunea, am fost cu telegondola - dar cel mai tare a fost drumul dus-intors cu avionul. A fost foarte comod sa ajungi la mare in 50 de minute.
Perle de la David pe avion:
- mami, aici este kiss fm?
- cand a inceput aterizarea David: cade mama,cade!!!Cred ca a zis de vreo douazeci de ori! O tanti, vis a vis de noi care era foarte crispata a schitat un zambet - ceilalti din jur s-au distrat de el pana la aterizare.
Pe plaja pe la ora 11.00 zicea: iara nani mama! Stiam ca i somn si cand ajungeam in camera abia puteam sa-i fac un dus si dormea trei ore.Daca plecam la masa doar eu cu el si mama ramanea in camera zicea catre ea: te las singur - plec cu mama
Revin si promit poze....
Pupici,
Simo si David(9 noiembrie 2006)
dianav spune:
asiza noi am iesit cu copilul pe pasaportul meu....nu a zis nimeni nimic la frontiera.
Cutaden nu e bun ca sapa ca si pudra. Eu am dat baneocin uneori
Dia1609 spune:
eu folosesc pt oana cand face bubite de transpiratie doar sprayul cu apa termala de la avene. si dc iritatia persista si se face mai nasoala, folosesc o crema organica pt iritatii, pt noi e super buna, calmeaza instant. iti trimit pe mail si pe PM linkul cremei, eu o cumpar de la rangali
pupici
Citat: |
citat din mesajul lui asiza Buna, fetelor...am intrat sa va cer un sfat. Denis are bubite rosii destul de uratzele, de la caldura si transpiratie, la axila si la incheietura piciorului. Oare cu ce sa-l dau? Pup Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 2+ Slideshow Life is short...buy pink shoes! |
Laura13 spune:
salutari mamici.
iar ati disparut?
asiza din cate stiu eu, daca ai copilul trecut pe un pasaport valabil, atunci poti iesi din tara cu acel pasaport pana cand expira. in momentul in care trebuie sa iti faci unul nou, nu te mai lasa sa il trci pe pasaportul unui adult, trebuie un pasaport separat si pt bb. nu de alta, dar e o diferenta intre taxa de 15 lei(parca) pe care o platesti sa il treci pe pasaportul tau si 100 si ceva ca sa ii faci pasaport nou. asa-i la noi.
simo sa va fie de bine concediul! cand revii cu poze? sper ca nu peste 2 luni.
dani e vizibil mai bine. zic eu. ieri nu s-a mai plans de dureri in gurita, doar un pic azi noapte. a mancat, a fost vesel, a fost ok. tot s-a mai plans de dureri de cap, dar mama nebuna a citit de semnele meningitei si nu a avea asa ceva.
in schimb cred ca eu am reusit sa iau boala de la dani, ma doare tot gatul si gura ma ustura. sper sa nu jucam ping-pong cu aceasta boala "minunata".
pupici.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ruxandra_sb spune:
Avuram prima sedinta la scoala. Ma bucur ca parem pe aceeasi lungime de unda cu invatatorul [ptiu, ptiu].. si anume..
.. legatura dintre o buna coordonare fizica si performantele la stiintele exacte (in special matematica).. asta apropo de lasat copilul sa se zbenguie, sa se catere, sa cada.. de miscare in general si sport in special.
.. legatura dintre dulciuri si agitatie
.. legatura dintre tv inainte de culcare (in detrimentul povestilor clasice) si un somn mai putin linistit si odihnitor
.. ca si antrenament pentru scris.. in loc sa click-aie din mouse mai bine modeleaza plastilina si lut, mai bine impleteste sau taie pe contur
.. importanta muzicii pentru o dezvoltare armonioasa
..si el crede ca si noi.. pana la un punct, pc-ul nu este un plus in educatie, ci mai degraba un minus. Mai ales jocurile. Avem o vorba .. de click-ait poate toata lumea.. programare&stuff alta mancare de peste.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
La multi ani Auras!
Multa sanatate bolnaviorilor.
Asiza, si noi avem baietii inca trecuti in pasapoarte. Am intrebat si primit raspuns oficial de la Dir.Pasap... e legal si o.k. Pt iritatie de la caldura nu dam cu nimic.
Simo, unde ati stat in Mamaia? Cum v-ati descurcat cu mancarea?
Laura, nu tb sa plecati si voi?
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
acs spune:
Ah, Ruxandra, ai atins un punct sensibil pentru mine: scoala. Noi n-am avut nicio intalnire cu invatatoarea si nici nu stiu daca va fi vreuna inainte de 15 septembrie. Bine, nu asta e problema, insa tare imi e teama ca nu va fi totul asa cum am dori.
Baietii ce mai fac? Sunt in Bucuresti sau la munte?
Laura, ma bucur ca Dani e mai bine. Multa sanatate si tie!
Simo, bine ati revenit de la mare! Vreau si eu poze :)
Asiza, ce-ai facut pana la urma cu bubitele? Ce mai face Denis?
Victor e spuzit rau pe ceafa si piept. Dar nu da semne ca-l deranjeaza.
Bursucii mei au adoptat niste pisici din vecini si toata ziua ii sacaie :). Saptamana viitoare ii trimit la munte cu mama si sper sa fie totul in regula.
simo29 spune:
Salutare!
Ruxandra, am stat la Majestic si am avut mic dejun si pranz - bufet suedez -deci am avut de unde alege(am fost foarte multumita de mancare). La cina aveam bonuri valorice si vreo 8 restaurante la alegere.Si cu toate astea am cheltuit vreo 12 mil. in 10 zile....
Preturi foarte mari - ca de obicei in Mamaia(cirese - 1 kg - 18 ron,piersici - 1kg - 8 ron etc.)Important e ca ne-am simtit bine!
Simo si David(9 noiembrie 2006)
Yagmur spune:
Buna dimineata,
Va multumesc de urarile de sanatate.. au avut efect; in afara de o seara cu 38.5, Luca nu a avut temperatura; doar bubitele din gura l-au tinut departe de papa si asta a fost cel mai mare bai.. ca el e tare fomist .. duminica plangea de foame dar nu putea manca decat cereale cu lapte.
Acum e bine, vioi, fara crize, intelegator si cu chef de glume.. ii place sa isi imagineze fel de fel de chestii si cand vin acasa imi da cate "cadou". Acum cateva seri a zis: mama am o surpriza; eu - ce anume? el: un caca in pantaloni si s-a pus pe ras cand a vazut fata mea contrariata..... ; ii place sa faca glume, nazdravanul meu drag.
Pupici din Clujul noros....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca