Fulguleti de nov-dec 2006 (218)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

KIKINEATA,mortala GArga!!!
Si noi va oferim niste poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

seara buna

Multumesc mult fetelor pentru sfaturi
Emma e...tot ragusita, dar nu asa de tare cum era...febra nu...i/am dat nurofen cu gust de porto ( nu de capsuni ca pana acum) si i l/am dat cu lingurita, cu sticla de apa langa noi...inghitit nurofenul, baut apa din belsug, si gata...nu a mai vomitat ...i/am facut si aerosoli si cred ca au ajutat. Starea generala e foarte buna...vesela, alearga prin casa cu premergatorul ala de impins, rade toata ziua...deci e bine...
Alessia e la Dumbravita cu mama mea pentru ca aici murim de cald...la anu neaparat am nevoie de aer conditionat si la mansarda pentru ca , se pare , emma a facut rosu in gat tocmai din cauza temperaturii ridicate de la ea din camera, adica vreo 30 de grade...I/am cumparat un racitor ( umidificator, purificator, etc), dar in afara de faptul ca sufla aer mai rece, camera nu se raceste cine stie ce...
YAGMUR sanatate multa la voinicel...
KIKI mi/a fost dor si de tine, dar de Garga mult mai mult......
A fost Diana la Tm, si ne/a facut o vizita...cam scurta ce/i drept, sau asa mi s/a parut, pentru ca a trecut timpul foarte repede...am apucat sa povestim una, alta, sa bem un pahar de suc, sa fumam o tigara in curte ...acum sper sa ne intalnim si la ea in curte doar ca impreuna cu copiii.
Va las...duminica faina si odihna placuta...va tzuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

sa nu se supere nimeni...
la timisoara am avut 2 ore libere, in singura seara in care am poposit acolo. din care vreo ora am stat la flore, in rest... am fost la giroc, la mormantul emmei, si am plecat de acolo cu un puiu de catel foarte slabit, care mi-a plans lipit de mine cat am stat la mormant... vroiam sa o sun pe miro... era zece seara cand as fi putut, nu mi-a dat mana...

sunt epuizata, asta stiu sigur.
incep sa cred ca efortul asta nu va merita in final.
incerc sa pun pe picioare un proiect, chiar ma lupt pt asta, dar ma tem ca in final nu va aprecia nimeni tot efortul meu.

mai am o saptamana la fel, ultima, sper...
maine plec spre iasi, unde ajung seara la 9-10, marti seara voi fi libera tot asa, vreo 2 ore. miercuri seara pe la 10 ajung in sibiu, unde voi fi libera joi seara vreo 2 ore. in rest am 6-7 intalniri/zi, singura.

cam asa e acum realitatea mea. se va schimba de indata ce ma voi linisti langa ai mei. doar ca acum e... nebunia asta fara rost...
"la multi ani" pt cine a fost cazul si nu am citit...
sanatate bolnaviorilor daca sunt...
pupici si imbratisari tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dbunny, da ala de vorbeste in spaniola, ca dc e in Romana (nu exista)derutez copilul poliglot...dc o auzi...Ola, Patooo!le stie toate de acolo a invatzat cateva cuvinte, replici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna, fetelor...am intrat sa va cer un sfat. Denis are bubite rosii destul de uratzele, de la caldura si transpiratie, la axila si la incheietura piciorului. Oare cu ce sa-l dau? Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Asiza, il duci la mare si in 2 zile e ca nou :), sau la noi cand a fost treaba exagerata am dat un antialergic o doza/maxim doua in 2 zile si Advantan Milk (cortizon) dar 3/4 aplicatii atat. Mai sunt tot felul de creme dar e cu dus si/ntors, din cauza cremei poa sa faca de la caldura si mai multe bubite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Manu, multa sanatate lui Luchita!

Lizzy, tin pumnii sa fie apreciat efortul pe care-l faci!

Kiki, ce Garga dulce si eleganta!

Adina, ce de mutrite! :)

Asiza, eu nu-l dau cu nimic pe Victor, doar dus cat de des posibil si schimbat hainutele murdare (ca se umple de praf). Mai stiu de pudra de talc, dar se poate aduna gramajoare din cauza transpiratiei si sa-i faca mai rau. Victor face multe bubite pe gat si la ceafa, dar trec.

Flore, multa sanatate Emmei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
asiza parca tin eu minte de cand era dani micutz, ca il dadeam cu solutie din aceea mentolata, pasta de apa (am stat 5 min sa imi aduc aminte cum se cheama ). asa tin eu minte.
noi nu suntem f bine. dani are herpangina. a fost un weekend destul de greu, plansete multe, dureri destul de mari. a mai mancat, a mai baut. febra asa si asa, adica la 6h incepea sa faca, nu urma mai mult de 39. dar. de ieri se plange de dureri de cap. nu continuu, dar din cand in cand il "sageata" cate o durere in tampla. nici nu stiu ce sa zic. m-as duce din nou la pediatra ... habar n-am ce sa fac, daca sa ma ingrijorez ori ba. nu varsa, nu mai face febra (de ieri), nu il doare la ceafa, nu pare sa il deranjeze lumina (toate, conform netului, semne de meningita), dar durerea de cap imi da de gandit. o sa vad ce si cum fac.
cam atat de pe la noi ... va pupam.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri. L-am dat si eu cu pudra, doar seara, dupa dus, dar pare ca nu amelioreaza deloc...aproape ca am ignorat bubitele o perioada, zicandu-mi ca trec, dar nu prea e asa si mi-e teama sa nu i se faca rana...o sa sun pediatra probabil sa vad cu ce sa-l dau...oare Cutadenul nu e bun?

Laura, sanatate multa lui Dani si sun-o pe pediatra sa vezi ce spune despre durerile de cap.

Inca o intrebare catre fetele care au fost in Bulgaria? Stiu ca noi putem intra cu C.I., dar Denis e trecut pe pasaportul meu (valabil pana anul viitor in aprilie). Noi asa am mers si-am venit din UK, dar am inteles ca din Dec. 2008 s-a schimbat legea si trebuie sa aiba pasaport individual. E adevarat???? Sa nu ma trezesc ca nu-l pot scoate din tara...

Va pup

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, AURAS!!!

Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi!

mai hai si p-aci sa ne scrii ce faci!

Mergi la inceput