Fulguleti de nov-dec 2006 (218)
Raspunsuri - Pagina 14
kikineata spune:
Laura cred ca de herpangina spui tu? Si cu durerea de maini si picioare ce/o fi?
Pun niste poze cu Garga poate va plictisiti
http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi8Luni#
danutz spune:
Kiki mie una mi-ai inseninat ziua cu pozele voastre. ca de obicei, am admirat outfit-urile, iar Garga parca a mai pus falcute, nu?
Sanatate multa bolnaviorilor: Dani, Luca, Emma!!!
.
Noi maine dimineata il ducem pe Rares la mama la Husi, pentru 2 saptamani. Sper sa se descurce bine reciproc...
Asa ca va urez si eu week-end placut!
kikineata spune:
Dbunny, un ultim strigat de ajutor...imi trebuie Pocoyo, intelegi, e musai...si Elly si Pato of cate ne mai trebuie. Si imi tb ala care zice ceva. Si puzzle si si...Garga e indragostita! Faci un sacrificiu?
kikineata spune:
Danutz, da si/a revenit putin dupa mare unde a fost pe regim de banane orez s/alte cele pt. kk moale. Si cred ca ar fi si mai si dar garga nu pupa prajeli, fainose si zahar. Doar la sarbatoare rar biscuiti, cioco, paine. Stii cum e? Pietroi asa si carnea tare. De la fructe, legume, lactate . Are 15 kg si vreo 94 cm. Numa bine. Unde plecati in vacantza?
Yagmur spune:
Salutare... sint aproape sigura ca Luca are varicela.... astept sa ajung la infectioase.. momentan, tot fara febra sau mancarime, bubite doar in palma, pe dosul palmei, nu pe brate sau pe trunchi, si una noua in talpa.... sa vedem diseara daca face febra si cate mai ies... el a facut vaccinul si sper sa fie o forma usoara..
Va pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yagmur Salutare... sint aproape sigura ca Luca are varicela.... astept sa ajung la infectioase.. momentan, tot fara febra sau mancarime, bubite doar in palma, pe dosul palmei, nu pe brate sau pe trunchi, si una noua in talpa.... sa vedem diseara daca face febra si cate mai ies... el a facut vaccinul si sper sa fie o forma usoara.. Va pup Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca |
offffffff. multa sanatate, sa faca o forma cat mai usoara si sa treaca repede, repede.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Yagmur spune:
Diagnostic de la spitalul de contagioase: boala mainii, piciorului si gurii.... Luca va slabi tare mult ca e plin de bubite in gura, e destul de linistit si are 38.5. Tratament: Nurofen si glicerina boraxata.. am plant gingival si incep cu el pana fac cumva sa ajung la farma..
Va las ca ma cere micutul meu...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kikineata Dbunny, un ultim strigat de ajutor...imi trebuie Pocoyo, intelegi, e musai...si Elly si Pato of cate ne mai trebuie. Si imi tb ala care zice ceva. Si puzzle si si...Garga e indragostita! Faci un sacrificiu? |
in dupamasa asta ma uit. si-ti aduc lista cu ce vad...
ala care vorbeste banuiesc ca vorbeste in spaniola...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dbunny spune:
aaaiisss sanatate multa rugbistului
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...