Fulguleti de nov-dec 2006 (218)
Raspunsuri - Pagina 13
danita spune:
neatzaaaa
la mine functioneaza numai un ochi - celalalt doarme :).
ieri am mai daramat din casa cu curatenia asa ca bine ca am venit la serviciu sa ma odihnesc ;) .
cupilul este monitorizat de la distanta de diverse personaje care trec pe acolo ( cunoscute de el normal) si toata lumea imi spune ca e ok . asa ca ... sa zicem ca m-am mai linistit.
donia: pupici pe oglinda ....mmm ca in filme !:) super ... legat de cifre si inscrisuri eu am bagat la cap ca "fiecare varsta cu etapa ei de dezvoltare" si in acest sens nu insist sa invatam lucruri prea avansate ... stiu ca va scrie pe ym ;)) sau pe vreun forum :)) dar asta la varsta care tre ;) . sper sa nu ajung sa il dezlipesc cu greu de pc .. si si si ... deja vorbesc ca mama :) .
ieri am primit o veste super : un grup de copii fara posibilitati vor pleca intr-o tabara la munte . organizatorul e cineva de aici si anume ......marcela . o pup si o imbratisez si cu ocazia asta sper sa ne vedem .
va doresc o zi buna buna !
D cu P
Yagmur spune:
Neata..
Cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI minunatelor: Luly, Dbunny si Lavinia...
Pe scurt: sintem bine, ma inteleg din ce in ce mai bine cu Luca, ne iubim mult seara de seara, alergam, eu incerc sa ma tin pe picioare.. programul meu cu plecare la 6.30 si venire acasa la dadaca la 19.15 sau chiar 21 il resimt fizic extrem de mult, duminica dupa 2 ore de dormit la pranz eram la fel de leguma , dar peste vreo 3 luni revenim la normal.. vorba unei colege: acum murim de oboseala, la iarna vom muri de foame .
Va pupicesc si sper sa gasesc timp sa scriu mai multe despre noi
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
adinazot spune:
LA MULTI ANI DBUNNY!!!!
LA MULTI ANI LULY!!!
ASIZA,da cu Casmara si Farmasi lucrez,si dr Kadir!!!super produse!
Laura13 spune:
salutari mamici.
donia tare mult mi-a placut mesajul tau. mai ales ca eram la munca si mi-a adus aminte de dani, tot asa face si el. si are niste coate ascutite si genunchi la fel, si ma invineteste toata in joaca lui, dar rade cu guritza pana la urechi. ce pot sa imi doresc mai mult. si imi place ca ai un ton tare pozitiv, in ciuda oboselii. abia astept sa creasca si dani suficient de mare sa mergem la film. sa-i pupacesti pe copii si din partea noastra. niste poze?
iulia-stefy sper din suflet ca i-ai explic vreo doua de dulce soacrei. sotul nu a reactionat? (a se citi nu a dat-o afara cand a auzit?) florin cred ca o dadea pe geam afara ... dulce pentru stefi sa uite repede.
asiza ce ma bucur pentru voi ca au trecut crizele. vreun secret? dani a plans ieri o jumatate de ora in parc, tinandu-se cu o mana de gard si una de cuculet, cu chilotei in vine, ca vrea si el sa faca pisu cu jet si spuma ca un coleg de parc. in conditiile in care abia facuse. ma bucur ca mamica ta e mai bine, tinem pumnii sa se recupereze 110%.
yagmur eu una sunt disperata, am 4 ani de cand tot ce reusesc sa strang vara (si cu eforturile insemnate) cheltuim iarna, cand florin nu mai castiga mai nimic, sau nimic ca anul trecut. parca sunt o furnicutza, care isi face provizii pentru iarna. sunt satula. dar asta e viata, trebuia sa ma marit cu un doctor. lui luca, cel din ce in ce mai cuminte si tie, cea din ce in ce mai obosita.
noi suntem binisor, maine plecam la onesti, o noua tura la bunici, iarba verde, nasi si piscina. se vede ca abia astept????!!!!! si mai am oficial 5 zile si 1h de munca pana intru in concediu!!!!!!! si am de gand sa ma "umplu" de dani. sa ma tina macar o saptamana cat va sta, fara noi, la bunici.
cam atat fetele, va pupic dulce pe toate.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
flore26 spune:
Emma e ragusita, nu stiu daca are si rosu in gat pt ca nu ma pot uita singura, astept sa vina nicu...plus refuza mancare solida, suge la greu...de doua nopti se trezeste in urlete, si se linisteste de abia dupa 5. sunat doctorita: zice sa/i dau ceai cald si nurofen pe care il vomita, si atat......Doctorita la care merg de obicei ( pe bani), e in concediu pana luni...CE AS PUTEA SA/I DAU????
Yagmur spune:
Buna dimineata,
Nu am dormit azi noapte... lui Luca i-au iesit niste bubite rosii cu varf alb in palma si pe manute, cateva pe fund si toata noaptea a plans, dar nu mi-a zis ce il doare... la culcare avea 38.5. Abia de dimineata a zis ca-l doare putulica dar nu l-am dezbracat ptr ca era rupt de somn. O sa mearga Olimpia cu el la med de fam sa vedem ce poate fi.....
Laura, bine ca tu poti strange ceva peste vara; eu nu reusesc si ar trebui sa fac ceva ca la iarna nu stiu ce va fi... in septembrie am 2 nunti, plus ca incepe si gradi privata, garderoba de iarna trebuie cumparata... in fine, ne vom descurca noi cumva. In ultima vreme am invatat sa vad partea plina a paharului si sa nu ma mai consum, pentru ca nu rezolv nimic...
Flore, chiar nu stiu ce sa zic.. Luca raguseste des, eu ii mai dau 2 pufuri de Heroxal/zi; el are o sensibilitate cu ragusitul desi nu face rosu in gat sau febra...
Va urez un weekend minunat!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
kikineata spune:
Flore, de la farmacie gasesti homeopatele Homeovox si Homeogene.
Ambele merg pe laringite, raguseli...dar Homeovox e mai special pt. afectarea corzilor vocale, raguseala. Si Garga e asa de vreo 3 saptamani. Ii dau de 2 zile ca am tot amanat. Oride la pepene rece, iaurt si alte cele sau diferente mari de temperatura intre casa/afara a ragusit. Sper sa fie la fel si la voi. Doar ca ar tb sa manace. Poti sa/i mai dai Tantum verde spray dar nu mai mult de 3 ori pe zi cate un puf, 3 zile.
kikineata spune:
Roxanico, nu mananc fata inghetzata, am perioade. Acum sunt cu mix fistic, migdale, arahide, porumb, alune de padure samd.
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flore26 Emma e ragusita, nu stiu daca are si rosu in gat pt ca nu ma pot uita singura, astept sa vina nicu...plus refuza mancare solida, suge la greu...de doua nopti se trezeste in urlete, si se linisteste de abia dupa 5. sunat doctorita: zice sa/i dau ceai cald si nurofen pe care il vomita, si atat......Doctorita la care merg de obicei ( pe bani), e in concediu pana luni...CE AS PUTEA SA/I DAU???? Flore, cu Emma Gabriela( 29.10.2008) si Alessia Liane (16-12-2006) " Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman) |
daca vomita nurofenul si e caz de antitermice, poti sa ii pui supozitor, pe ala nu e nevoie sa il inghita.
multa sanatate.
noi aseara ne-am culcat cu 38.5. si se plange tare ca il doare cuculetul si picioarele si mainile. habar n-am ce poate fi. ... matei, verisorul lui dani, a avut saptamana trecuta febra si o boala, care nu stiu cum se cheama, dar care face sa apara, in gat, niste herpesuri, care ustura infiorator. cica boala e virala si e plin iasul de asa ceva. matei a plans 3 zile aproape in continuu, de durere, precum si de foame ca nu putea sa inghita nimic.
i-am cumparat lui dani 3 carti de la adevarul ... s-a culcat cu ele, s-a trezit pe la 3 noaptea si nu a vrut sa adoarma pana nu i-am adus cartile langa el in pat. azi dimineata a stat 45 min singur si "si-a citit" ... isi tot povestea: uite, baloo, maimutele, shere kaan, uite focul, lui share kaan ii e frica de foc, uite cum fuge, uite elefantelul mic, mic ... si tot asa, parca vorbea cu un prieten, asa scump imi e!
nu stiu ce sa facem cu mersul la onesti, in conditiile in care dani are febra ... vom vedea. sa vad cum este azi peste zi. ne mai gandim.
yagmur multa, multa sanatate lui luca. ehe ... reusim noi sa putem cate ceva deoparte, dar iarna e lunga. lasa ca o sa vina vremuri mai bune si pe strazile noastre - cu incalzirea asta globala se va ajunge sa nu mai avem iarna ... sa vezi ce de-a bani vom avea atunci.
pupici mamici.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006