Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (226)
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
alinus ce frumos ai petrecut ieri, ma bucur tare mult. iar melodia .. superba! 
danutza
poze cu strengarul mic nu ne mai arati?
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
stoisor spune:
ziua buna d-nelor.....
noi am avut o noapte linistita dar dupa laptele de la 6 nu a mai inchis un ochisor ingerul meu.....pranzul nu a fost chip sa il pape ,numai lacrimi si suspine ,am cedat si i-am facut cereale,degeaba si alea.....acum doarme cu 10 lingurite de macare in total si ff putin ceai la bord....nu mai inteleg nimik si vreau la doc noastra,daca se agraveaza si eu nu ma prind,febra nu a mai facut dar iara greva foamei ca o iau prin ceapa
va sarut dulce ,ma duc sa fac ceva papa pt noi ,poate o prostesc si pe Sasa
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
laura_dimitris spune:
Alinush, ai avut o aniversare superba ! Pe mine m-ar fi dat pe spate un buchetel de flori de camp cules de iannis...
Felicitari sotului tau ca stie sa fie romantic!!
Iar sotia lui chiar merita astfel de gesturi
!!!
Ma ia nostalgia cand imi amintesc ca in primele luni cand ne-am mutat impreuna iannis imi aducea un buchet de flori pe zi.... Nu aveam vaze si borcane in casa sa le aranjez pe toate...
Mai vad si acum cate-un buchet de flori, cam "anemic" si doar in februarie cand este ziua mea ![]()
Grati, super planuri de vacanta ai!!!!
Danutule,
si la mamica si la rasfatat! Te cred ca-ti este dor de restul "gastii" dar gandeste-te doar ca lor le este tare bine acum ![]()
Pe mine m-a luat durerea de cap caci am vorbit cu mama la telefon si plangea saraca ca iar a suparat-o dimitrakis...
Stiu ca noi - adultii casei - gresim in legatura cu educatia data lui dimitrakis...
Invocam oboseala, caldura, problemele cotidiene si capitulam in fata dorintelor lui dimitris...
Oricare ar fi ele... jucarii, lasat pe afara, lasat la calculator, mancare( sau mai bine zis absenta mancarii este dorita de dimitris
)
Santajistul a inteles ca se poate si.... ne exploateaza...
Nu m-am vaitat pana acum... ( sau am facut-o
??? ) dar pur si simplu simt ca am ajuns la capatul rabdarii si puetrii cu dimitris...
Nimic din ce ii cerem nu face!!!
Nu-l mai recunosc 
Nu stiu unde este baietelul dulce cu care puteam vorbi si care, desi mai facea nazdravanii, ca orice copil... asculta totusi cand era cazul de ceva serios...
Acum... zici ca l-a luat pe NU in brate si face orice in contra noastra....
Pana acum o luna puteam spune ca desi nu ne asculta deloc cel putin se poarta frumos cu sora-sa...
Acum nici asta nu mai face... O cafteste destul de des, nu o lasa la jucariile lui in schimb ii ia jucariile ei si se joaca cu ele desi aia tipa sa se joace si ea...
Si exemplele pot continua la nesfarsit
Si, pe langa durerea de cap pe care o simt imi mai si vine sa bocesc...
Ma doare sufletul si ca maine va pleca in grecia si pentru prima data in viata noastra va sta departe de mine... 8 zile.
Cu toata durerea si dorul pe care-l simt deja ma gandesc, SPER, MA ROG LA DUMNEZEU , ca plecarea asta, aceste 8 zile departe de mine sa-l schimbe in bine...
Hai, ca m-am vaitat destul si cred ca niciuna dintre voi nu ar sti ce sa-mi spuna caci voi aveti - in general - pitici cuminti si ascultatori iar cele cu 2 copii sunt norocoase precum LalaD si Gratiela cu ingerasi de copii ca bogdan si ozi...
Nu stiu Ven cum il are pe baietelul cel mare....daca a avut sau are si el perioada asta pe care o are dimitris acum...
Sper ca este doar o "perioada" si nu va creste in ritmul acesta...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
Ven spune:
Laurici, am avut cu Markus o perioada exact ca cea pe care o descrii tu acolo, dar anul trecut. In vara a fost apogeul, deci cand avea Mathias intre 4 si 8 luni.
Am fost tare suparata, nu-mi mai recunosteam copilul, plangeam eu in fiecare seara, pt. ca ma simteam neputincioasa in fata comportamentului lui, asa ca l-am dus fain frumos la cateva sedinte la psihologul scolii mele, o tipa tanara si priceputa in ceea ce face.
A povestit cu el, mi-a mai dat si mie sfaturi, incet incet s-a dat pe brazda baiatul. Acum e din nou Markus al meu cel dinainte de nasterea lui Mathias :)
Si dupa ce a implinit Mathias 1 an pot sa zic ca am vazut primele semne clare de IUBIRE intre ei. Mai ales din partea lui Markus, ca din partea lui Mathias oricum e iubire aproape.....neconditionata fata de fratele mai mare, care e/va fi ca un model/idol pt. el. Banuiesc ca asta e oarecum normal, nu?
Dar acum am doi baieti care se iubesc. Si asta e cel mai insemnat lucru pt. mine. De aici incolo numai sanatate pt. noi toti ii mai cer la Doamne-Doamne, in fiecare zi.
alina023 spune:
Elle
, ma bucur ca ti-a placut melodia!
Doculetz si Angi 
ce bucurie sa va recitesc!! sper din suflet sa intrati mai des si sa ne mai povestiti despre voi si flacaii vostri!
Doc, pana la anul imi pregatesc si rochita! ![]()
Laurici
, nu ma las, trebuie sa-mi iau eu motocicleta in viata asta. Fie si la pensie, dar tot imi iau! 
BTW, Mitsulina
, ce faci mami? Cum e cu permisul de motor? L-ai luat?
Ceska, uuff...imi pare rau ca esti cutu schiop si ca doare.
fata sa treaca mai repede!
Roxi, eu nu reusesc sa vad pozele cu buburuza.
Cica e trafic prea mae pe webshots. Incerc mai tarziu.
LalaD
superb blogul lui Laurici!!! Bravo!
Cynthia tinem pumnii pentru operatiunea "olita"! Sper sa scapati repede si fara stres de pampers.
Alinutz K ti-am admirat tunsulica!! Acum ii ies ochisorii si mai mult in evidenta! Si ce fericita era ea la buni!
Cum ati reusit sa o tundeti? Ma bate si pe mine un gand de-asta cu Ana. Desi stiu ca nu face o mare diferenta, poate totusi ii creste si ei firul de par mai viguros dupa ce o tund. Acum il are ca de matza. ![]()
Unde aveti voi tara? Padurea aceea din poze imi pare cunoscuta (iti dai seama...eu recunosc copacii din padurea de la ai mei
). Este Putna, cum spui in alt mesaj sau in alta parte?
Gabby, Stoisor, Codruta, sanatate multa la buburuze!! Bine ca ati trecut de perioada mai grea!
Stoisor, ti-am vazut maimutzica ce evadeaza din patut! Ce dexteritate eu, incredibil!
Ven, am vazut si eu poze cu sexy mama si cu baietel balacel!! Cat despre ingrasat...(nu te cred!
) dar pot sa spun ca si eu ma vait la fel. Sigur am venit cu cateva kilograme bune in plus. Dar am noroc ca s-a terminat bateria la cantar si am grija sa uit mereu sa cumpar alta. ![]()
Crista, si mie mi-a placut mult poza "alint".
Si mi s-a facut dor de pisicuta mea!!
Lala20, ma bucur ca ai job. Este un lucru fff bun pentru tine. Iar pentru ca este part time vei avea si timp de Bibi. Felicitari si succes!
Grati, poate ne vedem pe la Brasov la o cafea. Cred ca aveam sanse mai mari decat in Bucuresti! ![]()
Danutzule, imi inchipui cat de dor trebuie sa-ti fie de Vanessa si Albert. Dar eu spun asa:
1 - oricum ai hotarat ca este solutia cea mai buna sa-i trimiti la bunici in tara;
2 - ei se simt f bine acolo, sunt rasfatati, se joaca, le este f bine;
3 - ai prilejul sa te bucuri si sa il rasfeti mai mult pe Darius in perioada asta; Albert si Vanessa ai avut la randul lor parte de timp dedicat exclusiv cand au fost de varsta lui Darius. Profita si bucura-te din plin de momentele acestea.
Oricum mai e putin si ii vei avea pe toti 3 puiutii langa tine! 
Laurici
si te imbratisez sa nu mai fii suparata. Tu stii ca am mai vorbit si l-ai vazut si tu pe Luca. Acum se comporta IDENTIC cum spui tu ca se comporta Dimitris. Nu vrea sa faca nimic din ce-l rugam, plange si face ca toate cele cu mancarea (invers decat Dimitris, plange sa-i dam dulciuri...cat mai multe), o ciocane pe Ana de cate ori poate, nu-i da jucarii, i le ia pe ale ei...si tot asa.
Eu am convingerea ca si Dimitris si Luca vor fi niste baietei minunati (si sunt, doar ca eu perioada asta mai dificila). Va incepe scoala (sau gradinita), vor avea iar un program bine pus la punct, vor avea responsabilitati, vor si destul de obositi
si mult mai maleabili.
Il cunosc pe Luca si cred ca si pe Dimitris am apucat sa-l cunosc cat de cat. Mie mi se pare niste baietei tare sensibili si sunt sigura ca vor creste f frumos!
Imi pare rau ca a plans mami tau si o cred. Sunt momente cand efectiv simti ca nu mai poti si cedezi nervos. Incurajeaz-o putin, spune-i ca va avea si dansa o minivacanta cat dimi va fi in Grecia...hai ca e un pui tare scump!
Cat despre statul despartiti...te inteleg, dar asa cum i-am spus si Danutei, incearca sa profiti si tu de timp cu Eleni. In plus, lui Dimitris sigur ii va prinde bine un timp doar el cu tati, asa ca intre baieti.
Pup fata suparata si sper sa treaca repede. Pupa si imbratiseaza baiatul!
Mesaj kilometric, asa-i? ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
poze cu noi
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
ginnette spune:
laurici uite un
si o
.
Ma bag si eu, desi nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi: poate Dimitri se simte putin 'abandonat, poate mama ta sta mai mult cu Eleni si simte si el nevoia sa fie 'rasfatat' de bunica.
Ca, de catre tine, banuiesc ca este
!
Eu nu cred ca vacanta petrecuta singur o sa-l 'schimbe' in bine; probabil ca-i va 'santaja' si pe ceilalti bunici, iar ei n-o sa-i reziste, mai ales ca-l au pe perioada 'determinata'.
Poate ar fi bine sa petreceti o perioada doar voi doi cu el, fara Eleni (asta, dak se poate), sa fie sigur ca el este la fel de special ca inainte de nasterea lui Eleni.
Spre ca nu te-am suparat
; asta e doar parerea mea (in teorie e simplu - norocul meu ca nu va fi cazul de practica
)
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
laura_dimitris spune:
Offf, am bagat niste tigari si mai m-am calmat...
Ven, si eu ma gandisem la varianta unui psiholog... Din pacate, sotul meu nu este de acord cu chestia asta. Ma enerveaza teoria lui dar are o parerea tare proasta despre psihologi
Eu zic ca este neintemeiata parerea lui dar am obosit sa ma cert cu el pe aceasta tema si sa incerc sa-l conving ca nu e bine cum gandeste...
Sincer, ma batea gandul sa merg pe furis la psiholog cu dimitris... Dar ma simt aiurea sa-l pacalesc pe barbat in felul acesta...
Alinush, pe tine nu te-am bagat in propozitia de sfarsit din mesajul anterior ca il cunosc si eu pe luca si stiu ca este cam "fratior" sa spun asa cu dimitris...![]()
Dar, parca, luca al tau este un pic mai cuminte si mai ascultator...
Ai dreptate in ce spui... De multe ori ma gandesc ca bine ca este sanatos ca daca - Doamne Fereste l-as fi avut bolnav - mi-as fi dorit sa faca toate nebuniile din lume numai sa nu mai fie bolnav...
Numai ca nu pot fi la fel de rationala tot timpul...
Si, mai ales nu pot sa-i cer lui mama sa fie rationala si sa nu o afecteze comportamentul nepotului...
offff.
Greu mai este !!!
Roxanici, nu ma supar!!! Cum sa ma supar! Astept sfaturi, idei, tras de urechi, orice poate gasesc solutia miraculoasa... Ma gandeam chiar sa deschid un subiect la psihologice... Dar, eu ies foarte greu din "barlogul" meu de aici de la clubul scutecelor...
Sa stii ca mi se pare chiar buna - si m-am gandit si eu la ea - solutia cu sa merg undeva, cateva zile, doar eu cu dimitris...
Nu prea a fost posibil sa o pun in practica si mi se strange si inima cand ma gandesc ca nu as vedea-o pe eleni zilele astea...
Ramane in picioare! Voi vedea daca mai pot sa merg la un curs de specializare in vara asta si sa-l iau pe dimi cu mine si iannis si sa o lasam pe eleni in bucuresti...
Deocamdata,... sper doar sa nu-i faca mai rau vizita la bunici... Ca la cat de disperata sunt acum nu ma gandeam ca ar putea fi si mai rau...
Nu cred ca pe bunica-sa din grecia o va santaja... Bunica-sa a fost profesoara si are un asa tact femeia asta... Eu o invidiez!!! Se poarta in asa fel cu copiii ca nici nu-i lasa sa faca ce vor daca nu este bine - profesoara din ea - dar nici nu le da ocazia sau posibilitatea sa faca circ pe tema aia..
Nu stiu cum sa explic... In fine... sper sa am eu dreptate si sa nu o invarta si pe ea pe degete ![]()
si Eleni - 05.02.2008
vara2009
Ellenuta spune:
laurici imi pare rau ca dimi o supara pe buni dar si pe tine. eu cred ca e timpul sa puneti piciorul in prag si sa dati militaria jos din pod ... nu te supara pe mine dar poate cedati prea repede in fata santajului, lacrimilor si tavalelilor lui dimi .. trebuie sa-l motivati sa castige ce doreste, sa merite ceea ce doreste .. iar cand ii vin crizele, pur si simplu sa-l ignorati, sa nu vorbiti cu el .. nu am fost in situatia ta .. dar, sper ca sfaturile mele sa fie bune .. (vazute pe la super nanny ... )
pupici multi!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta laurici imi pare rau ca dimi o supara pe buni dar si pe tine. eu cred ca e timpul sa puneti piciorul in prag si sa dati militaria jos din pod ... nu te supara pe mine dar poate cedati prea repede in fata santajului, lacrimilor si tavalelilor lui dimi .. trebuie sa-l motivati sa castige ce doreste, sa merite ceea ce doreste .. iar cand ii vin crizele, pur si simplu sa-l ignorati, sa nu vorbiti cu el .. nu am fost in situatia ta .. dar, sper ca sfaturile mele sa fie bune .. (vazute pe la super nanny ... ) pupici multi! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 29+ Anna Sophia Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
da, da .. si eu tot de la ea ma 'inspir' .. i-am cumparat si cartile
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
laura_dimitris spune:
Elle, nu ma supar nici pe tine!!! 
Sunt suparata pe mine, pe mama, pe iannis pentru caci chiar ai dreptate...
Nu sunt consecventa in aplicarea pedespselor... Il iert prea usor si de aici santajul lui...

Oricum, sper sa-mi dea Dumnezeu puterea sa o fac !!!!- dar asta este primul pas pe care am de gand sa-l fac...
Diseara nu-l las afara si apoi, cand se intoarce din grecia chiar ma voi stradui sa-i aplic pedeapsa cea mai mare pentru el - sa-l tin in casa - de fiecare data cand este cazul!!!
Plus ca am facut un calcul simplu si general ca in fiecare luna primeste jucarii de 200 ron 

cel putin 
in lunile mai "sarace" 

Am saci, munti de jucarii acasa si arunc din ele la fiecare 3 luni ca in ritmul in care inlocuiesc "rezerva" nu ne-ar ajunge o vila imensa sa-i adaposteasca toate prostiile pe care si le doreste si noi i le cumparam...
Si aici este iarasi greseala noastra si numai a noastra...
Spre comparatie... lui eleni i-am cuparat doar 3-4 chestii de jucat de cand s-a nascut 
ca are si ea este partea a doua ca le-a primit...
dar el nu mai primeste si atunci trebuie sa-i cumparam noi 
si Eleni - 05.02.2008
vara2009