Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (226)
Raspunsuri - Pagina 10
cristacoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Pentru Laura D: ca sa aiba ce admira la cafeaua de dimineata http://cuclita200.blogspot.com/ Sa il stapanesti sanatoasa tiza mea si poate acum si incepi sa scrii serios in el O zi excelenta ! Lala. |
LalaD, minunat ce faci tu acolo,
. Toata stima si respectul.Imi plac mult fotografiile alese.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
danonique spune:
Buna dimineata si multumim ptr cafea!Eu scriu cu Darius in brate.E un alintat si nu ii place deloc sa stea singur.Am admirat o multime de clopotei dar nu nominalizez de teama sa nu uit pe cineva.Sunt superbi toti!Vazandu-i pe puiutii vostri m-a apucat un dor de Abby si de Vanessa incat imi vine sa iau maine avionul sa ii vad.
tuturor!
cristacoman spune:
| citat din mesajul lui kalosalina Cristina am vazut pozele de la mare. Imi place mult cum ii sta printzesei in cosumul de baie , cum doarme dimineata langa tatii si cum se alinta cu mamii! ![]() |
Alina, multumim. Am admirat-o pe Daria aseara, este asa draguta bronzata, ii ies ochii in evidenta...si buzele...am crezut ca-i data cu luciu
feteleCristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta am mai vazut o ratusca mica la mare antonia ptiu .. ce frumoasa si dulce e fetita ta, cristina. ii sta tare bine cu costumas de baie . .. am o intrebare .. cumva aveti carut chicco london? m-ar interesa si pe mine daca e ok, usor, manevrabil .. sar-mana! |
Elle, multumim.

Caruciorul este chicco, dar nu stiu ce tip. Ma uit acasa si iti spun. Este sport, tip umbrela, usor si fff usor de manevrat.
Semnatura ta este ...de vis
.Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
| citat din mesajul lui laura_dimitris Cristinaaaa, am vazut fotografiile antoniei !!! ![]() ![]() ![]() ce frumos va a;intati voi in pat, ce smechera de fetita cu ochelari de soare,ce preocupata era sa p[limbe papusica cu caruciorul, ce mandra parea de costumasul ei rosu de baie ![]() ![]() ![]() laura papusica frumoasa! |
Laura, multumim
.E o smechera si o alintata. Ochelarii ii pune numai in joaca si mai mult la papusi. Costumasul i l-am pus in urlete si tipete, ca ea vroia sa stea imbracata cu tricou, dar am vrut sa apuc si eu sa-i fac si eu cateva poze....
Am vazut pozele voastre si admirat protagonistii, Eleni este mortala cu crema, iar Dimi este un scump.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
| citat din mesajul lui ginnette Antonia este delicioasa ! Si ce se mai iubeste cu mami! |
Rox, multumim. De Adela ce sa mai spun....o dulce si-o frumoasa
si
pt. fete.Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
citat din mesajul lui ramonab![]() ![]() ![]() am vrut sa scriu Antonia.Scuza-ma Cristina. ![]() |
Razvaniciul dulce si
pt. mami frumoasa.Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Si acum.....
Buna dimineata si multumim pt. cafeluta ca este tare, tare buna.
Cynthia, Antonia sta pe olita de la 12 luni, ca pana atunci nu a vrut. Acum spune cand face kk sau pipi, dar nu intotdeauna. Avem si reductor pt. wc si il folosim si pe acela.
Eleadea, Antonia a facut de 3 ori kk pe plaja, prima data in slip
, urmatoarele 2, pe nisip....si l-am adunat si l-am pus in punguta
si apoi la gunoi. Asta pentru ca eu o luam dimineata la 6 cu mine pe plaja, ea dormea in carucior. Cand se trezea nu o puteam pune pe olita si o lasam cu pampers in care nu facea si cand il dadeam jos mi-a facut figura.
.
Ven, superba vacanta si voi sunteti niste frumosi....imi place mult rochita alba
.
Ali, ce frumos a escaladat Sara patutul si ce bine ca ai putut imortaliza momentul.
cretulina blonda.
LalaD, v-am admirat in vacanta. Sunteti niste frumosi.
Cu regret, am ramas restanta cu vizualizarea pozelor, dar recuperez diseara acasa.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Danutza,
lui Darius. Te cred ca ti-e dor de puiuti, dar mai profita si tu un pic sa te odihnesti, ca acum se termina vacanta si gata linistea...
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Grati, uite
si
sa iesi din butoi.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

, cum doarme dimineata langa tatii si cum se alinta cu mamii!
am vazut fotografiile antoniei !!!