Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (226)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor eu vreau la BV si deabia pe 1 august pot ajunge (dar imi scot parleala si stau 20 de zile)...si mai vreau si la mare, si in Moldova pe la Vatra Dornei, sa vizitez Iasiul mai vreau...simt ca se duce vacanta mare si am un atac de panica!

lui Tudor ii impung gingia 3 masele si 3 canini si mi-au amortit tzitzele de cat le smotoceste noaptea mai ales....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Laura ma bucur ca iti place
Acum nu mai ai motive sa nu scrii in el

PS : vezi ca daca vei apasa tu pe butonul "edit" ala din bara te duce in tabloul tau de bord si vei vedea butoanele de "postare noua " etc .

Daca apas eu sau altcineva logat in blogger ne duce in tablourile noastre de bord.
Deci a ramas privat spatele blogului ( bucataria personala ) sa nu te sperii ca ar fi public.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

si ca tot sunt in depresie vreau sa ma plang ca eu tot vizionez pozici dar nu-s ordonata si nu pot scrie pt fiecare in parte...sunt uimita cat au crescut bebicii, sunt plina de admiratie pentru mamicile sexy, le bat prieteneste pe umar pe mamicile mai rubensiene (desi se pare ca nu prea am pe cine...ma bat singura pe umar)...

cei de la Jane mi-au reparat caruciorul si au fost de nota 10 (desi ma simteam raspunzatoare pt starea in care-l adusesem si nu aveam pretentia la garantie ei au insistat sa nu platesc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

neata!
o cafea nu da nimeni?
hai ca dau eu un rand

va multumesc pt gandurile bune

lala felicitari!
ti-am zis noi ca se rezolva totul?

cristina ce frumoase sunt pozele!cam putine dar foarte frumoase,se vede ca v-ati distrat!

Laura ca blog atragator ai!sa tot scri in el!sa il stapanesti si sa il folosesti sanatoasa

codruta,stoisor azi cum mai sunteti?

alinak nu mai stiu daca ti-am zis ca am vazut pozicile.e o scumpa dariuca de imi vine sa o pap!da cine a facut pozele ca sunt de revista?

noi iar acasa.ne doftoricim in continuare.stam mai mult prin casa ca e racoare si bine nu cald ca afara.ieri pe la 4 era asa racoare in casa ca aveam pielea rece.si cand am deschis usa de la intrare a intrat nene o caldura in casa de am zis ca mor
pe noi ne-au speriat niste avioane acu de dimineata.da rau de tot se auzeau si se zguduia casa la un moment dat.am crezut ca se prabuseste vreun avion pe aici ca tare urat se mai auzea
presupun ca e vreo zi de a aviatiei ceva,nu?

ne auzim mai tarziu ca ma duc sa fac papa acu cat e racoare.

Mergi la inceput

pana am scris eu mesajul ati dat toate cate o cafea

sa vedeti acu pe caldura asta ce rau ne face atata cafea.

elleabia luni o sa mergem la cresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LauraD esti tare draguta.Da nu sper la titularizare, sper sa pot prind eun post de suplinire bun.

Roxi, maine in 17 afiseaza rezultatele.

Cynthia, al meu sta pe olita inca de cand avea vreo 10 luni.O perioada facea kk in fiecare dimineata.Apoi vreo 3 luni nu a facut deloc.De stat statea si sta da nu facea.Acuma face da nu intotdeauna.
dar de stat sta nu are probleme si stie si pentru ce e, ca ii zic faci kk la olita, si merge si mi-o aduce.Numai ca nu face de fiecare data.

Eladea. si la mine a fost la fel, facea kk dimineata si apoi il lasam in chilotel pe plaja.Bineinteles ca facea si pipi in chilotei da nu a fost mare problema, zic eu.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

grati imi pare rau ca va chinuiti cu maselutele.
si adica cum te bati singura pe umar?
ca si tu arata la fel de sexy!
(mai raman eu sa ma fac sexy dar mai dureaza.....cam cat vreo 30 kg asa,da nu ma las ca prea sunteti sexy toate pe aici pe forum)
si eu vreu la mare si la munte
dar nu am sanse deloc anu asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Gratiela ce planuri frumoase ai de vacanta...Suuuper! Noi, in cele 2 saptamani amarate de concediu abia reusim sa mergem cateva zile la mare, si cateva la Putna, la bunici...adevarul e ca in vremurile astea nici banii de mai mult nu avem...

Gabritza pozele sunt facute de noi .

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20
SI un mare......pt toate zuzicile...
Am semnat contract pt un job part-time(cred ca e mai bine asa se acomodare...si mai tarziu daca e bine trec pe fulltime)...asa ca de pe 03.08.....incep munca...tati a rezolvat cu concediul...asa ca v-om pleca si la mare(cu un buget mai redus,dar bine si asa decat deloc)...mai ramane sa luam centrala ...

Lala, felicitari!!!!!

Ma bucur mult ca plecati in vacanta, chiar daca e una mica, ca doar meritati.

Lasa centrala, ca vine ea una noua....
fetele frumoase.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Roxi , Elle , Gabi , Laurici , Ceska , Angi , LalaD , Cynthia , Gabby , Stoisor , Alinutza K , Roli , Codruta , Danutza , Andreea , Nicole , Ven , Ramo , Ema , Doculetz , Ralu , Lala20 , Grati , Cristina , din sulfet va multumesc pentru urarile primite si ma rog la Doamne Doamne sa vi le intoarca inmiit!! M-au impresionat foarte tare gandurile voastre frumoase indreptate catre noi! Multumesc si va ofer o melodie pe care am descoperit-o de curand (cu o trista ocazie) si care mi se pare absolut geniala si plina de optimism.

http://www.youtube.com/watch?v=kmw1yYRdDOM

Ieri am avut o zi absolut speciala, asa cum nu mai avusesem demult. Am fost cu treburi de serviciu pe coclauri prin Brasov si pe langa, am servit masa la iarba verde in mijlocul pustietatii (prin Sacele, pe munte, ocazie cu care sotul s-a laudat ca m-a scos si la restaurant de ziua mea ), am primit flori de camp (tot de la sot, desigur), am vorbit la telefon cu persoane dragi mie, am savurat un soare bland si o briza inmiresmata, m-am rasfatat si la un magazin de haine (cu zgarcenie, dar o fusta si doua camasi tot mi-am luat ). A fost tare fain.

Si cum am implinit o varsta frumoasa si am si-asa multe lucruri pe care vreau sa le fac...am bagat pe lista ca proiect prioritar sa-mi fac arborele genealogic. Abia astept! Il voi pastra la loc de cinste si apoi il voi da mai departe copiilor. Peste mii de ani urmasii mei vor stii din cine se trag (un stramos cu multe calitati printre care si modestia ).

Va pup si revin mai tarziu. Asta este al doilea mesaj pe care il scriu. Pe primul (mult mai lung) l-am pierdut.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
poze cu noi Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput