Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (226)
Raspunsuri - Pagina 12
emabucuresti spune:
asaaa,
m am delectat cu poze cu antonia la mare, mi a placut cum se pricepea ea sa se dea in toate chestiutele din parcul de distractii, fata descurcareata!
cum spuneam, nu am reusit sa vad pozele cu buburuza
iar pe cele cu ozi si dudu n am apucat sa le vad, grati mai dai o data link ul si pt mine?
lauraD iti trimit o imbratisare, lasa nu mai fi suparici pe el ca o sa ii treaca faza asta. te inteleg cu plecatul departe de tine, eu si fi miu nu am stat despartiti de cand s a nascut mai mult de cateva ore, cand am mai iesit noi seara in oras. asa emotii am ca o sa fiu plecata la maternitate departe de el, of!
apropo de canicula asta care se anunta iar, uf,noi nu avem 'tara', decat f departe, in suceava, asa mi e mila ca tin copilul in bucuresti pe canicula asta, dar chiar nu avem incotro acum...eh, vreau la casa, sa pun sezlonguri in curte si macar o piscinuta gonflabila pt pitici...
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
ginnette spune:
de-aici
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
grati.ela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti iar pe cele cu ozi si dudu n am apucat sa le vad, grati mai dai o data link ul si pt mine? |
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/3711672399/
Laura, stai linistita ca asta e doar inceputul...te vei obisnui si ii vei trasa doar limitele. Daca incepe in toamna scoala atunci rabdare si tutun ca-l struneste doamna, aerul de scolar... Cred ca ar fi foarte bine daca l-ai da la inot (nici nu ai idee cat disciplineaza, ordoneaza...). Uite Ozi mi-a zis ieri ca are tot dreptul sa-si manifeste hormonii pt ca i-a aparut un fir de par la subtirica deci a intrat la pubertate

ginnette spune:
de-aici
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
nu stiu ce naiba are webshots-ul

!Buburuza de 1 an
Albume
Ven spune:
Emma, draga mea, de cand ai intrebat tot vreau sa-ti raspund si eu, si tot am uitat, in legatura cu numele.
GORAN mi se pare super fain!
Si mai si 'consoneaza' cu Milan, mi se pare cel mai potrivit.
Dar e alegerea voastra, of course!
Pup fata frumoasa si in curand mamica x 2. 

ginnette spune:
nu stiu ce se intampla; nu ma lasa DC-ul sa pun link-ul
!
Buburuza de 1 an
Albume
Ven spune:
Roxana, DC e de vina, arata ciudat pagina.....dar si eu vreau sa vad Buburuza.
Azi i-am facut si la Mathias niste poze, ca ma rodea asa o vinovatie ca pe el nu l-a mai pozat mama demult.
Sa vedeti si voi ce cretulin am eu, brusc si dintr-o data. Mama mea e creata, eu si sora mea deloc, nu-mi vine a crede ca asta micu' o mosteneste. Dar asta vom vedea dupa a doua tunsoare din viata lui, care cred ca va fi in curand :)
Asadar, la semnatura, albumul "Iulie 2009" si promit o juma' de an sa nu va mai zic de poze
, ca deja ma transform in AlinaCt
cu pozele mele....
grati.ela spune:
http://family.webshots.com/photo/2774653160101386639yaERoJ e superba!
Ven, eu pana la 12 ani am avut parul drept ca parul si dupa prima olimpiada de mate m-am trezit cu el foarte ondulat....fratele meu la fel pana inainte de prima sesiune din facultate par drept...dupa cret...dupa terminarea facultatii iar drept...nu e banc!!!
alina023 spune:
Grati, asa??? Il disciplineaza doamna invatatoare?? Huf! M-am mai calmat si eu! Ma gandeam insa ca il vor disciplina programul, responsabilitatile, temele, felul in care va fi tratat (mai matur, ca un baiat mare ce este).
Am vazut si eu pozele cu Dudu si Ozi. Ai copii superbi!!
Ven, l-am vazut si eu pe carliontatul tau bucalat! Cum ati reusit sa-l tundeti? Cum a stat?
Poate prind si eu curaj... Intreb in stanga si-n dreapta.
Imi amintesc ca la Luca ma chinuiam tare rau. Stateam cu el pe scaun la frizer si ma umpleam si eu de par si pe el tot nu-l tundeau bine pt ca nu statea locului, plangea. Presimt ca nici Ana nu va sta. 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
poze cu noi
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
LaLa_20 spune:
Doamnelor i-a poftiti pe prima pagina...
merg sa citesc si revin...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!