Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 103
Raspunsuri - Pagina 8
magdita spune:
Neata dragelor,
Tamitule, sper ca esti calma si cat se poate de relaxata. Stii ca stresul iti face cel mai rau. Iti tin pumnii pentru maine, sa ai valoare mare la beta.
Lali, Oana32, Ana si alte fete care mai mergeti la eco maine, va tinem pumnii sa veniti cu vesti bune .
Lilisor, cum ai petrecut aseara ? Legat de scandalul cu pricina, nu-ti bate capul, "traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul", vorba cuiva.
Pamy, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta, dar incepe o noua luna de speranta.
Feli, Georgi
si va urez o zi frumoasa .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
tamaryllis spune:
Magdi, sunt mai bine, cat de cat impacata cu situatia, zic eu. Daca beta se dubleaza, e perfect. Daca nu, poate intr-un fel e mai bine decat sa aiba, Doamne Fereste, ceva probleme.
tuturor!
2009 este anul in care voi reusi!
aerlilian spune:
Tamy , tinem pumnii sa fie beta dublu si sa ai o sarcina in toata regula,fara probleme!Cu petele acelea cum mai este?
tamaryllis spune:
Mai sunt ceva pete, dar nu la fel de multe ca ieri.
2009 este anul in care voi reusi!
pony spune:
Vreau sa va dau si eu o veste
Pe data de 11 iulie a venit pe lume Raducu, 3 400 g , 52 cm, cezariana, un baietel frumusel si cuminte pe care mami il iubeste tare mult.
Va pup cu drag
+ 39
lalitica2000 spune:
neatza fete dragi,
tamy, ma gandesc la tine sa vii maine cu vesti bune. Am un feeling bun in privinta asta. Fii increzatoare in sansa ta.
lilishor mama, cum ti-a trecut ziua? Sper ca ai avut o zi frumoasa si ai fost rasfatata de cei dragi.
Si mie mi se pare mult pana pe 13 august, cand sper sa mi se confirme un carucior roz, dar pana atunci ma pregatesc sufleteste pentru vizita de maine la Tutu.
felixucule, pe cand mergi in vacanta?
magda, sper sa venim toate cu vesti cat se poate de bune. Ce mai fac gloxinii?(sper ca n-am gresit denumirea)
pony, multe felicitari pentru bebica al tau. sa iti traisca, sa creasca mare si sanatos. Sunt convinsa ca esti cea mai fericita mamica din lume.
Lali 10+
magdita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pony Vreau sa va dau si eu o veste Pe data de 11 iulie a venit pe lume Raducu, 3 400 g , 52 cm, cezariana, un baietel frumusel si cuminte pe care mami il iubeste tare mult. Va pup cu drag + 39 |
Ponisor, taci si le faci, ai? Felicitari, sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el toata viata . Cand ai timp, asteptam povestea nasterii !
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
magdita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalitica2000 neatza fete dragi, magda, sper sa venim toate cu vesti cat se poate de bune. Ce mai fac gloxinii?(sper ca n-am gresit denumirea) Lali 10+ |
MamiLali, le tinusi minte, "bag sama", vorba lui nea Marin . Fac bine gloxiniile mele, infloresc mereu . Te asteptam cu vesti bune maine .
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns: