Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 103
Raspunsuri - Pagina 7
felix76 spune:
Tamytule! Doamne ajuta! Ma rog pentru tine si burtica ta!
If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile
georgia_c spune:
tamy , ti-am zis si iti repet .. trebuie sa crezi in sansa ta .. cu tot sufletul si cu toata fiinta ..sa dea Dumenezeu sa fie bine
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Aexia(cancer cranian)
Cont in Lei: RO14INGB0000999901546063
cont Euro: RO57INGB0000999901546065, cod SWIFT al ING Bank sucursala Bucuresti: INGBROBU ;
Banca corespondenta pentru Eur - ING Bank N.V. Amsterdam
lalitica2000 spune:
offf mai tamy, sper ca samburelul din burtica ta sa lupte si miercuri sa primesti cele mai bune vesti.
Lali 10+
rala spune:
Tamy, am intrat special sa iti transmit mult curaj si optimism. Iti trebuie mai multa putere acum decat ti-a trebuit in toate incercarile grele prin care ai trecut: trebuie sa crezi cu toata fiinta ca e bine. Ce te costa? Poti sa incerci. Asculta-l pe doctorul tau: azi esti insarcinata. Eu iti tin pumnii si astept cel putin dublul valorii miercuri.
La multi ani Lilisor, stai linistita, si la mine primul cm a fost slab cantitativ si cu dureri groaznice, dar a trecut, nu ne ramane decat viitorul, trecutul... e trecut!
Pup toate fetele, Magda, Felix, Lali, Georgia, Pamy... O saptamana buna tuturor!
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
magdita spune:
Tamitule, asculta-l pe Z, in acest moment esti gravi, continua tratamentul si Doamne ajuta pentru miercuri !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
tamaryllis spune:
Felix, Georgia, Magdita, Lali, Rala, Pamy,multumesc pt sprijin. Ma rog la DD sa fie un bb luptator!
2009 este anul in care voi reusi!
aerlilian spune:
Tammy ,deci e foarte important ca astazi esti gravi,motiv pentru care te-am facut verde!Si te rog sa te gandesti ca e mult mai mult decat nimic!Sunt alaturi de tine si sper din tot sufletul ca necazurile sa se fi oprit la mine!!!
Rala ,, ce mult inseamna sa va am alaturi de mine,chiar daca soarta asta e asa cruda si imi impartasiti din experiente negative...
Lali , ce mult mi se pare pana pe 13 august...Daca mie mi se pare mult,imi dau seama ce simti tu...Important este sa ai in pantec un copil sanatos,care sa te implineasca!!!
Pammy, ...stand up and fight!
aerlilian spune:
Ce ziceti de scandalul asta cu traficul de ovule de la Sabyc?Nu pot sa cred ca ar putea fi adevarat...
elly_me spune:
Tami- fruntea sus
Fii obtimista- nu-ti pierde speranta.
Ai rabdare
Ileana- chiar acum am vazut si eu la stiri ce se-ntampla la Sabyc.
Cate tiganci am vazut acolo sa doneze ovocite.
Nu-mi vine sa cred.
Si eu ma gandeam sa fac FIV la anu'.
Parca nu as mai face- nu stii ce-ti "planteaza".
Elly
Astept, astept si iar astept .....