Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 103
Raspunsuri - Pagina 9
felix76 spune:
Helooo dragutele,
Pony, asa deci? Bravo draguta! Sa va bucure puiutu si sa va umple casa de rasete!
Lilisoru , mersic, te-am vazut la plimbareala! Tu cum mai esti? Te vindeci incetut, asa-i? De blondina mai stii ceva?
Laliloo, bafta la T si sa dea DD o culoare de carucior dorita de voi! Mai am un pic si plec in vacanta, in jur de 3 august vrem sa plecam, sper sa ne tinem de planuri.
Tamy, sper din suflet sa fie bine! Poate s-a lipit mai tarziu, a stat mai mult sa se gandeasca daca vrea sa devina om sau nu! Uite ca s-a hotarat si maine cand vei repeta beta va fi o valoare dubla. Am pumnii stransi, abia mai scriu la tastatura.
Magditule te pupicesc!
Jorjilina
Io m-am testat azi si n-am decat o liniuta! La urmatorul test o sa trag eu doua cu pixu rosu sa fiu sigura ca sunt acolo. Sau o sa fac 2 teste odata Deeeci asteptez rusnachii, nu-i bai!
Pup gascoteca de tutunici si astept fetile care vin din conced sa ne anunte liniutele care au aparut ca urmare a relaxarii.
Felix
If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile
aerlilian spune:
Pony ,felicitari din tot sufletul!!!Sa-ti traiasca printisorul!!!
Lali ,nu mi-a ars de petrecut foarte tare...A fost o cina in familie...atat!!!Bafta maine!
Felix, , de unde ai, iubita mea, atata optimism cand stii ca o sa vina rusu?De blondina nu stiu nimic, dar am vazut ca m-a sunat exact in ziua aceea nenorocita de 13.07, cand m-a operat.Eu n-am avut tel la mine atunci pt ca nu te lasa cu el la reanimare,deci am ratat-o!Oricum,stiu ca munceste foarte mult si m-a incurajat tot weekendul acela,ca nu este extrauterina...
Magdita, Rala ,eu nu v-am mai spus...dar n-ati vrea sa stiti de cate ori am auzit zilele acestea expresia "macar acum stii ca se poate...".Ultima oara am auzit-o de la o vecina acum 10 min si am simtit cum se varsa paharul...
magdita spune:
Felicic, bebele tau o vrea relaxare in concediu, prin tara . Deci da-i bataie dupa plecarea rusilor !
Lilisor, te inteleg prea bine !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
machus spune:
Dragele mele,
am citit ce se intampla pentru ca imi este imposibil sa ma despart de voi (veti vedea si voi). Imi pare tare rau pentru tine Lilisor, stiu ca aceasta compasiune vine din partea uneia k mine care sa zicem ca "s-a vazut cu sacii in caruta", dar sincer o spun din toata inima ca am fost si sunt cu gandul si cu inima la tine ;la fel ca si in cazul lui Madutz si a Magditei, este nedrept, asa simt eu, dar cu cine sa te certi...!?.. Imi place ca te-ai remontat.DD sa iti ajute!
Magditza , imi cer scuze, in incercarea mea de a te incuraja am spus si eu chestia cu "bine ca stii ca se poate"
Tami Doamne Ajuta !!!!
Va pup cu drag!
In anul 2008 s-a intamplat
Poze
tutidana spune:
Buna fetelor.
Am venit si noi aseara din concediu,a fost foarte frumos dar prea scurtttttttttt,am prins o vreme foarte frumoasa 33-35C,am fost la costinesti,distractie maxima este acolo.
Maine merg si eu la T. la monitorizare,nici acum nu au venit rusii,elly ne luam de mana
aerlilian
magdita asa o sa fac ,o sa insist m-ai mult
tamaryllis osa fie bine,ne si iti tinem pumni sa iasa beta mare.
Pup toate fetele tutunase.
tutidana spune:
Si am uitat sa spun ce era mai important,m-am procopsit cu o enterocolita de toata frumusetea,aseara am facut febra,si al meu sot se speriase asa de tare,ca nu stia ce sa-mi faca,,sper sa-mi raevin repede.Va pup .
magdita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui machus Dragele mele, am citit ce se intampla pentru ca imi este imposibil sa ma despart de voi (veti vedea si voi). Imi pare tare rau pentru tine Lilisor, stiu ca aceasta compasiune vine din partea uneia k mine care sa zicem ca "s-a vazut cu sacii in caruta", dar sincer o spun din toata inima ca am fost si sunt cu gandul si cu inima la tine ;la fel ca si in cazul lui Madutz si a Magditei, este nedrept, asa simt eu, dar cu cine sa te certi...!?.. Imi place ca te-ai remontat.DD sa iti ajute! Magditza , imi cer scuze, in incercarea mea de a te incuraja am spus si eu chestia cu "bine ca stii ca se poate" Tami Doamne Ajuta !!!! Va pup cu drag! In anul 2008 s-a intamplat Poze |
Machusic scump, nu ai pentru ce sa te scuzi draga mea, eu inteleg perfect intentia, insa, in iritarea mea, de cele mai multe ori ma zgarie pe creier aceasta incurajare. Doar nu sunt cei din jur de vina pentru necazul meu, si poate si eu as fi incurajat la fel o persoana in aceeasi situatie. Si nu te consideram nici pe departe "o persoana cu sacii in caruta", eu nu uit cat de mult te-ai chinuit sa il ai pe Bubu, cu dosarul de FIV pregatit, ce spaima ai tras ca poate fi extrauterina cu trompele tale... Ma bucur mult ca esti mereu alaturi de noi si nu ne uiti, pe noi, fetele care trecem prin aceeasi neputinta prin care ai trecut si tu.
Tutidana, bafta multa maine, poate te programeaza la laparo .
Tamitule, ma rog pentru tine .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
aerlilian spune:
Machusica , , iti multumesc din suflet pentru grija!Nu gandesc niciodata la modul "ea si-a vazut sacii in caruta". Sunt suficient de intreaga la minte incat sa ma bucur pentru fiecare reusita,mai ales ca marea majoritate a celor de aici trec prin adevarate chinuri pentru a-si strange copilasul in brate...Legat de cealalta problema, Magdita a spus totul...O sa fie bine si pentru noi,sunt atat de convinsa de asta...
adrianaady spune:
Buna fetele mele dragi, gata am revenit pe baricade!!
Vreau sa va spun ca mi-a fost un dor de voi, abia asteptam sa vin sa va citesc, de diminetza tot recuperez, dar am avut atita treaba ca nu am apucat sa va scriu...dar gata acum mi=am luat o mica pauza
Aerlilian vineri cind am plecat eu toate fetele asteptau o veste buna de la tine, am citit azi si m-am ingrozit. Nici nu imi pot inchipui prin ce durere ai trecut. Dupa toata povestea asta nu pot decit sa iti spun ca ma bucur ca esti sanatoasa, ca ai oameni care te iubesc aproape si sigur odata si odata o sa iti tii puiul in brate.Bravo tie pt ca esti o femeie puternica . Si cu intarziere te rog sa primeste felicitarile mele si un sincer La multi ani pt ziua de ieri.
Tamy sper ca esti bine, calma si increzatoare asa cum te sfatuiesc fetele. Iti tin pumnii strinsi pt maine sa ai o valoare dubla la beta, sa fie un bebe luptator si sanatos
Pony felicitari pt flacau, sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el
Felix scump de aia imi esti asa draga, pt forta asta incredibila a ta si pt optimismul tau Lasa ca sigur va veni si liniuta a doua cit de curind, poate bebe vrea in concediu asa cum bine zice Magdita... Unde plecati in co?
Magdita tu ce mai faci ? ceva planuri de co? poate si fetita ta vrea in concediu sa vina....
Georgi zanica verde sper sa treaca repede infectia asta urita...
Mami Lali gravidutza cea frumoasa. Ce face bebelul?Tu cum te mai simti? Sper sa se vada la eco in august ce carucior vei avea si sa fie exact ce va doriti voi
Elly imi pare rau de dereglare, offf doamne, sper sa vina repede si sa o iei de la capat.
Rala,Aris, Ana si toate fetele dragi va pupic
Despre mine ce sa va spun, am avut parte de un concediu minunat, am fost doar eu cu sotul meu drag la mare, in costinesti avem noi o vila dragutza unde mergem mereu. Sapt trecuta a fost extraordinar, nu era deloc aglomerat, apa curata si caldutza, pe plaja curatenie. Aveam program dimineatza plaja pina la 11, la prinz somn, si apoi de la 16 plaja iar pina la 20.00... asa ca acum sunt maronie ca o ciocolata.
aerlilian spune:
Adriana ,bine ai revenit printre noi!Imi pare rau ca te-am intampinat cu vesti rele...Sigur ca imi voi tine copilul in brate,dar nu "o data si odata..." ci cat de curand!!!