Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

FETELE!
AM DISCUTAT ACUM CU CONTABILUL MEU.
CONCLUZII :
1. S-A MARIT CONCEDIUL DE LA 126 LA 168 ( DAR MAI RAMANE DE VAZUT )
2. TREBUIESC MINIM 42 DE ZILE DE POSTNATAL
3. PRENATAL/POSTNATAL ESTI PLATIT CU 85% DIN MEDIA ULTIMELOR 6 LUNI, ESTE SCUTIT DE IMPOZITE SI AJUNGI SA IEI LA FEL SAU MAI MULT.
4. CICI ESTE ( MOMENTAN ) 85% DIN MEDIA ULTIMELOR 12 LUNI. ( MA ROG SA NU SE SCHIMBE!!!!!!!! )
SFATUL DEOSEBIT DE PRETIOS PE CARE MI L-A OFERIT CONTABILUL MEU ( MERITA UN ) ESTE SA FAC CEREREA PENTRU CIC CU 1 ALE LUNII, PENTRU CA INTRA MULT MAI REPEDE LA CALCULE ( NU STIU EXACT, ESTE O CHESTIE CU STATELE DE PLATA, CUVINTELE LUI EXACTE FIIND " MIE MI SE PARE MULT MAI IMPORTANT DATA CU CARE FACI CEREREA PENTRU CIC, CHIAR DACA TI-A MAI RAMAS DIN POSTNATAL.
DE ASEMENEA, PENTRU PRENATAL SI POSTNATAL FIRMA ISI RECUPEREAZA BANII DE LA STAT.
DECI NUMAI VESTI BUNE PENTRU MINE!!!!!!!!!!!!
Poate s-au mai lamurit din nebuloase

21+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Buna fetelor!, am cautat ceva articole pe internet referitoare la concediul de maternitate,dar nu am gasit nimik...daca aveti vreo sursa, undeva unde este publicata ar fi super...Merci!

19+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

lumi, este bine ca v-ati decis asupra numelor.
noi suntem foarte indecisi, pt ca este baiat ..daca era fata o chema alexia.

nu sunt cam multe 3?

lorelix 22+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Camy pentru tine!
Ziceai ceva de mai mult de 126 zile? E doar un zvon? Oare stii mai multe despre asta sa ne zici? Ar fi o binecuvantare sa se fi marit perioada, dar sper sa nu o fi micsorat pe ce-a de 2 ani de CIC, asa cum ziceau ei ca atunci nu mai e binecuvantare.

Ramona,
24+

nu e doar un zvon din fericire...si nu au spus nimic ca s-ar micsora perioada de stat cu bebe acasa...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

fetelor, asa am citit si eu ca s-a prelungit de la 126 la 168 de zile.....mie mi foarte ciuda pt ca atata timp ma plateste angajatorul cu 550 lei....si abia apoi voi lua cei 800 lei....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

19+ David

strumfulet + poza strumfulet

scumpa nu ai cum sa iei doar 550 ron....cat e brutul tau?????? ca iei 85% din brut...adica mai multi bani decat in mod normal ca nu se mai opresc deloc taxe si impozite..

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

COMPLETARE: ( DIN MONITORUL DE SUCEAVA )
"Concediul pentru sarcina se va acorda pe o perioada de 63 de zile calendaristice inainte de nastere, iar concediul pentru lauzie pe o perioada de 105 de zile calendaristice dupa nastere.

Guvernul nu a sustinut adoptarea acestei propuneri deoarece propunerea initiala se referea la modificarea Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, lege abrogata prin OUG 158/2005.

Comisia de munca a Senatului a amendat propunerea legislativa, inlocuind in text actul modificat respectiv Legea 158/2005 cu OUG 158/2005.

Propunerea initiata de parlamentarii PDL Iulian Urban si Mihaela Popa a fost adoptata de Senat cu 79 voturi “favorabile”, unul “impotriva” si o abtinere.

Senatul a fost prima camera sesizata, forul decizional fiind Camera Deputatilor."

21+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

eu acum am venit de la somnic....mmmmmm ce bine a fost...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80

FETELE!
AM DISCUTAT ACUM CU CONTABILUL MEU.
CONCLUZII :
1. S-A MARIT CONCEDIUL DE LA 126 LA 168 ( DAR MAI RAMANE DE VAZUT )
2. TREBUIESC MINIM 42 DE ZILE DE POSTNATAL
3. PRENATAL/POSTNATAL ESTI PLATIT CU 85% DIN MEDIA ULTIMELOR 6 LUNI, ESTE SCUTIT DE IMPOZITE SI AJUNGI SA IEI LA FEL SAU MAI MULT.
4. CICI ESTE ( MOMENTAN ) 85% DIN MEDIA ULTIMELOR 12 LUNI. ( MA ROG SA NU SE SCHIMBE!!!!!!!! )
SFATUL DEOSEBIT DE PRETIOS PE CARE MI L-A OFERIT CONTABILUL MEU ( MERITA UN ) ESTE SA FAC CEREREA PENTRU CIC CU 1 ALE LUNII, PENTRU CA INTRA MULT MAI REPEDE LA CALCULE ( NU STIU EXACT, ESTE O CHESTIE CU STATELE DE PLATA, CUVINTELE LUI EXACTE FIIND " MIE MI SE PARE MULT MAI IMPORTANT DATA CU CARE FACI CEREREA PENTRU CIC, CHIAR DACA TI-A MAI RAMAS DIN POSTNATAL.
DE ASEMENEA, PENTRU PRENATAL SI POSTNATAL FIRMA ISI RECUPEREAZA BANII DE LA STAT.
DECI NUMAI VESTI BUNE PENTRU MINE!!!!!!!!!!!!
Poate s-au mai lamurit din nebuloase

21+
broscutza
bubu

din pacate va spun fetelor FOARTE SIGUR ca nu poti face cererea pt CIC decat DUPA ce se termina post-natalul...
Nu te lasa sa depui cererea decat dupa...si asta va garantez eu ca este probata si incercata...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_r spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciandrea

Buna fetelor!, am cautat ceva articole pe internet referitoare la concediul de maternitate,dar nu am gasit nimik...daca aveti vreo sursa, undeva unde este publicata ar fi super...Merci!

19+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=10302" target="_blank">ürmarirea procesului legislativ
Camera deputatilor este for decizional in aceasta problema.

15+

I'm the root of all that's evil...but you can call me cookie

Mergi la inceput

Camy ma bucur sa te vad pe forum...sper ca iti face bine sa fii printre noi
Lumi, cum spunea cineva ma sus , nu sunt multe 3?
Spui ca sotul are trei : pe care din ele il strigi? Nu pe unul singur? Daca avea sapte mai intelegeam : unul pentru fiecare zi a saptamanii, dar asa?. Bine, eu vorbesc , ca si eu pun la copii tot cate 2 nume ( copii pentru ca vreau sa fac mai mult de unul ). Noi deja ne-am hotarat la nume, ramane de vazut ce "producem" .

21+
broscutza
bubu

Mergi la inceput