Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80

Citat:

din pacate va spun fetelor FOARTE SIGUR ca nu poti face cererea pt CIC decat DUPA ce se termina post-natalul...
Nu te lasa sa depui cererea decat dupa...si asta va garantez eu ca este probata si incercata...

Mama mia....inseamna ca degeaba... Lasa ca il mai descos pe contabil cand se intoarce, referitor la treaba asta cu 1 ale lunii....

21+
broscutza
bubu

21+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_r spune:

salutare la burtici !
Va rog sa nu dati cu pietre (mai ales ramonika care a facut o prezenta zilelel trecute si la care nu am raspuns....).
Sa nu credeti cumva ca nu v-am citit....DC-ul este telenovela mea
Ma bucur ca nu am nimic important de raportat.
Ieri am vrut sa intru dar cand mi-am dat seama ce zi este - am renuntat. Nu pot sa incerc sa consolez cu niste simple cuvinte pe cineva care a suferit asa o lovitura....Cami, sa nu te superi pe mine, te rog !

17+

I'm the root of all that's evil...but you can call me cookie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

camy, brutul meu este 720 lei.....85% ii 612 lei...din care se trage CASS-ul atat...pe oricare contabila am intrebat mi-a spus ca se trage CASS-ul, care la noi ii 10,50%.....deci 10,50% din 612 ii 548 lei......si netul meu ii 544 lei.......asa mi-a calculat contabila de la noi....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

19+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

broscuta - ce zice contabilul tau se bate cap in cap cu ce zice camy. intr-adevar daca ai vrea sa intri in CIC de pe 1 ale lunii, inseamna ca tre sa renunti la cateva zile de postnatal. nu are cum sa-ti iasa socoteala exacta. mai intreaba o data, poate are o lege ceva pe care sa ne uitam.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

broscuta - ce zice contabilul tau se bate cap in cap cu ce zice camy. intr-adevar daca ai vrea sa intri in CIC de pe 1 ale lunii, inseamna ca tre sa renunti la cateva zile de postnatal. nu are cum sa-ti iasa socoteala exacta. mai intreaba o data, poate are o lege ceva pe care sa ne uitam.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

eu ce am spus stiu foarte sigur ca o parte din acte le-am facut si noi pt Darius....plus ca nu ai voie sa renunti le zilele de dupa nastere.

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Buna fetelor!
Am aparut si eu, am reusit sa citesc din urma..
Kathyuska LA MULTI ANI!!! Venind vb de nr de trombocite, dupa ce ma intrebasei cate am eu, abia atunci am bagat ochiul mai bine in analizele mele si am citit..am 290000, deci e bine!
Iar probleme legislative vad la greu, bine ca le mai recapitulati ca sa nu le uit si eu intre timp!
Ramonika, mare dreptate mai ai cu carcotasii si comentariile lor... Bine ar fi sa putem sa nu le bagam in seama..dar de cele mai multe ori ne afecteaza Nemernicii naibii!
Camy, vazut pozeeleee, burtica dar si mormantul, l-ati facut foarte frumos!
Eu am ce raporta dar nu de bine! Ieri dimineata la ora 5 m-am trezit cu o contractie super puternica, doar ce ma laudasem ca nu stiu ce's alea! Dar am simtit pur si simplu cum se strange burta si se aduna intr-o parte , si a tinut-o asa mai bine de un minut!
Ieri noapte, dupa ce ne-am plimbat vreo juma de ora, la culcare am avut iar reprize in care mi se parea ca iar se strange burta, la fel cand ma asezam la baie pe tron , cand ma ridicam parca ramanea burtica stransa ca intr-o menghina! Am bagat un no spa la culcare, dar pana pe la 3 noaptea , m-am foit intr-una iar cu contractii..Si saraca Mara se foia in burtica la mine de numa numa! Ea care noaptea ma lasa sa dorm linistita. Nu mi-era mie de somnul meu, ci la cat sufera ea saraca stransa acolo in uter cu contractiileSi am mai luat un no spa la 3 noaptea..
Asa ca...incep si la mine stresurile! Am sunat la dr, si mi-a zis sa stau intinsa, sa ma hidratez bine, daca e posibil sa fac niste perfuzii aici la mine in oras, daca nu pot veni la Constanta!Si daca vreau sa vin si la un eco diseara, ca sa ma linistesc eu ca e totul bine, dar eu nu pot merge...ca e peste mana, lucrez si tot asa! Ideea e ca mi-a zis sa stau cumintica, sa ma odihnesc mult, si sa fiu atenta daca misca bebittza. Si cum Mara a miscat azi toata ziua, si am fost ok...mai amanam consultul. Poate mi-o trece...
Na ca mi-am zis si eu pasul...

Proaspata Doamna!

Laura, 22+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

camy, brutul meu este 720 lei.....85% ii 612 lei...din care se trage CASS-ul atat...pe oricare contabila am intrebat mi-a spus ca se trage CASS-ul, care la noi ii 10,50%.....deci 10,50% din 612 ii 548 lei......si netul meu ii 544 lei.......asa mi-a calculat contabila de la noi....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

19+ David

strumfulet + poza strumfulet

eu zic sa te duci sa vb cu cineva de la HR...stiu foarte sigur ca nu se opreste ABSOLUT NICI UN IMPOZIT SI NICI O TAXA...in acele zile 168 la numar nu ai cum sa platesti somajul, impozitul si asa mai departe!
Vezi ca este lege!
Nu cred ac contabilul stie foarte bine...asta am vazut la mai multi dintre ei...sunt surprize si la HR, apai la contabili ..pt ca in mod normal salariile nu le fac contabilele (poate doar in firmele mici)...ci cei de la HR

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Camy, eu sunt HR, dar statele ni le da contabilul. Eu fac salariile la 300 de insi.... iar lucrurile se schimba de la o zi la alta. Oricum il mai descos referitor la treaba cu CIC-ul de la 1 ale lunii.
Dar in rest, ce mi-a spus ti s-a parut OK?

21+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Va invit la un capitolnou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

broscuta,
cineva se numeste Lorelix!

lorelix 22+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]