Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
am sunat acum la Diagnosis..ca la ultima sedinta mi-a zis ca o sa ne vedem neaparat pana in 20 iulie...si uite ca 20 iulie e luni..si nu m-a sunat nimeni...eeeeeeeei...sa ma sune sa-mi vad si eu bebelusul si sa stau linistita sa fie sanatos si sa fi luat in greutate.
Doamne Ajuta! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
RamonaCopot spune:
Bonjour si de la mine!
Azi noapte am dormit ceva mai bine, aproape 5 ore in 3 reprize. Dar m-a si durut burtica putin. Cred ca a fost o prostie din partea mea ieri sa ma obosesc, doar ca sa pot dormi. Am uitat complet ca oboseala nu e buna pt bebel
. Acum e mai bine, de pe la 10 tot misca din ce in ce mai tare si cred eu ca vrea sa pape lobenita(pepene)
, asa ca o sa ma duc asa incet pana la piata sa-i iau la bebe ce pofteste, nu
?
Si m-am gandit ce cadou as fi putut sa-i fac la sotul meu de ziua lui. Mi-a zis ca i-a placut o poza a lui bebe de la ecograf si ca ar vrea una asa mica sa si-o puna in portofel. E o poza in care bebe ne face cu mana si eu ca o disperata ii ziceam la dr sa miste aparatul ala mai incet sa apuc sa-i numar degetele
. O sa trec si pe la foto sa vad cat de mica mi-o poate scoate. Cred ca o sa se bucure Stefi de cadou, chiar daca e mai tarziu. Ce sa-i faci daca singurul neuron gandeste cu intarziere
...
Ramona,
24+ 
RamonaCopot spune:
Camy
pentru tine!
Ziceai ceva de mai mult de 126 zile? E doar un zvon? Oare stii mai multe despre asta sa ne zici? Ar fi o binecuvantare sa se fi marit perioada, dar sper sa nu o fi micsorat pe ce-a de 2 ani de CIC, asa cum ziceau ei ca atunci nu mai e binecuvantare.
Ramona,
24+ 
Ramonika spune:
iar trecem pe probleme juridice... ![]()
chestia asta cu maritul numarului de pre si post-natal ar fi benefica pt. noi daca s-ar putea lua mai multe zile de pre-natal. ca oricum post-natalul daca ti-l mareste nu castigi mare lucru, pt. ca oricum stai cu copilul acasa pana la 2 ani, nu mai mult. asa ca mi-e indiferent daca dupa nastere sunt in post-natal sau in CIC. asta in afara de cazul in care as lua mult mai multi bani in post-natal.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
RamonaCopot spune:
Si pe mine tot perioada dinainte ma intere... Ca mai am CM pana in 24 iulie si dupa aia tre sa imi mai dea dr iara, sa stiu mai cer tot 30 de zile sau mai putin. Iar la perioada de dupa, m-ar ajuta sa beneficiez si eu de prima de Craciun, care zice ca se da la toti angajatii care nu au CM suspendat. Nu e cine stie ce in comparatie cu ce am auzit pe la alte fete dar 400 lei tot e ceva pt mine. Asta in cazul nu ne scot astia clauza asta din CCM care se renegociaza in august.
Ramona,
24+ 
A_driana spune:
fetelor, asa am citit si eu ca s-a prelungit de la 126 la 168 de zile.....mie mi foarte ciuda pt ca atata timp ma plateste angajatorul cu 550 lei....si abia apoi voi lua cei 800 lei....
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
19+
David
strumfulet + poza strumfulet
Ramonika spune:
Adriana - daca s-a prelungit la 168 zile (desi nu e clar daca s-a facut schimbarea asta sau nu) ar fi normal sa iti poti lua mai multe zile de prenatal si chiar daca ai lua bani putini, macar ai sta acasa.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
A_driana spune:
da ramonika, asa ar fi bine, dar vezi ca sunt magari....ca intotdeauna...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
19+
David
strumfulet + poza strumfulet