Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna burtici!

Speram sa citesc vesti de la Camy dar nimic.M-as bucura sa intri si sa vorbesti cu noi.

Vad ca discutati despre rautatile carcotasilor din jur.Exista multe specimene pe lumea asta,ne-am ingrozi daca am povesti toate ce ne-au auzit urechile.Eu am avut mereu probleme cu greutatea,asa ca cand m-am ingrasat de ce m-am ingrasat,cand am slabit de ce .Acum sunt curajoasa ca fac al doilea copil,adica inconstienta in gandul lor.

Dar cele mai crude remarci au fost la adresa alaptatului.Eu am alaptat pana acum ceva vreme cand s-a oprit lactatia ,cam pana in saptamana a 12 a.Bine,nu toata lumea stia asta,pentru ca de multa vreme Stefania avea nevoie de tzitzik doar seara la culcare,asadar nu ne vedea nimeni .Cei care nu aveau curaj sa ma intrebe ,se intrebau unii pe altii si faceau comentarii foarte rautacioase .Dar m-as lungi foarte mult daca as vorbi despre asta si nu vreau sa va plictisesc.

Si mie mi s-a intamplat sa ma doara ,chiar pana la lacrimi o remarca ca si pe tine Dienutze ,dar n-avem ce face trebuie sa mergem mai departe.

E horror ce au povestit si Ramonika si Ionelamaria.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am pus cateva poze cu burtica...si una cu mormantul lui Dariusica..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

plus nu mai zic de ultima repriza de carcotasi cand a fosta faza ca i-am anuntat ca e fetita. si pe mine m-au facut atunci sa

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Camy ce bine ca ai scris. Noi vom fi zi de zi langa tine si te steptam sa vorbim despre ce vrei tu.Stiu ca acum incep amintiri din ce in mai dureroase dar suntem aici,da?
Esti foarte frumoasa si ai o burtica frumoase.
Daca imi dai voie sa spun...Dariusica are cele mai frumoase flori.

_

Mergi la inceput

Ramonika imi aduc aminte ce povesteai atunci,intr-adevar foarte dureros.Eu daca o am pe Stefania mi se ureaza sa am baiat acum...de parca ar influenta urarile lor cu ceva...dar oricum parca astea ma fac sa imi doresc tot fetita desi tot timpul am spus ca nu conteaza,importanta e sanatatea.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

DragaCAMY, ma bucur ca ai scris. Suntem toate alaturi de tine.

Saptamana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

chiar shtephy - cand afli ce e? nu ca ar conta prea mult, intreb doar asa, de curiozitate.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Lumi Richard suna tare bine numele si chiar ca ati avut o decizie grea de luat.

Pirelia ce bine ca nu asculti gura lumii

Mani bani mult succes la morfo,eu mai am o saptamana de asteptat.

Si pe mine ma interesa autocontrolul Laurei Garner
La noi 12 peturi de 0,5 costa cat 35 la voi

_

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Ramonika

chiar shtephy - cand afli ce e? nu ca ar conta prea mult, intreb doar asa, de curiozitate

Cred ca saptamana viitoare pe 23 la morfo.Am facut eco si la 18 sapt dar a fost foarte rusinos bb si nu a aratat nimic,statea intr-o pozitie nefavorabila

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ramonika ...fetitele sunt foarte dragalase, le aranjezi, le cumperi rochite si fustite colorate...sunt niste scumpe si niste dragalase...si oricum, ce este cu adevarat important este sa fie copilul sanatos!

Mie mama mereu imi zice ca ea si-a dorit baiat...are, ca ne are pe mine si pe fratele meu, dar zice ca eu sunt muuuult mai apropiata de ea...si ca ar ami face inca o fata daca ar fi stiut ...

oricm...imi doresc ca Flavius sa fie sanatos si sa ma ajute DD sa avem o relatie frumoasa...mama-fiu...Doamne Ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput