Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 16
Lumi_Richard spune:
Dupa indelungate discutii(si ne-a trebuit mult,pentru ca va avea 3 prenume,ca si daddy),ne-am gandit cum sa o numim pe printesa noastra!!!
( Asta daca nu ne vin alte idei pana se naste!)
Deci,bebelusha noastra se va numi:
Alexa Annabelle Denise
DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009
Pirelia spune:
O zi buna tuturor, inrtu pe fuga pentru ca am foarte mult de lucru.
Katyuscha
, tot binele din lume sa stea pe capul tau, sarcina usoara, fara alte complicatii, fericire, cadouri multe si pupici multi.
Ramonika, Dienutze, peste tot se vor gasi guri care sa comenteze despre sarcina sau despre noi, dar important este sa nu le bagam in seama. Unele vor sa fie binevoitoare si nu-si dau seama ca au obtinut exact contrariu. Iti imaginezi cate ar trebui sa suport eu acum, de cand m-am mutat la tara, unde gura targului este in floare? Pe langa faptul ca sunt insarcinata, fara sa fiu casatorita inca, nebuna si inadaptata regulilor satesti, sunt si mai in varsta decat iubitul meu (cu mult mai in varsta). Si va dati seama ce comentarii s-au iscat. Cu toate astea, nu le bag in seama, rad cand le ad, le ironizez, etc.
Deja s-au demarat si la noi operatiunile pentru somajul tehnic. Sa vedem cm va fi.
Viitoare mamica in culmea fericirii 20+ (18+)
ionelamaria spune:
Ramonika era de bine.... chiar spunea ca e bine ca ne-am gasit unele pe altele... ca asa nu mai aplecam urechea la toti carcotasii.. si avem cui cere o parere
.
Cat despre ce spun cei din jur.... m-ar durea capul mereu sa-i aud. Noi suntem casatoriti de 6 ani... m-am maritat destul de devreme... eu 21 el 23.. si nu am simtit nevoia sa avem un bebe atat de devreme... dar ne-au omorat cei din jur cu intrebarile.... de 1-2 ani au incetat sa mai intrebe... fiind convinsi ca eu sunt prea egoista sa vreau copii... si ca din cauza ca nu vreau eu nu avem...( asta in conditiile in care sotul meu s-a lasat destul de greu convins ca ar fi cazul si acum.... dar era foarte conpatimit ca are o sotie asa incapatanata
) Cand am anuntat ca vom avea un bebe am avut si replici de tipul: a dat Domnul sa ramani insarcinata.... asta in conditiile in care noua ne-a iesit din prima sa raman... Pana acum nu ne propusesem. Acum sunt criticata ca nu gust alcool ( nici inainte nu am baut mai mult.... adica foarte rar gustam dintr-o bere pe care o termina sotul) si mi se spune ca sunt paranoica... altfel nu se justifica de ce renunt la unele chestii. Chiar incepusera unii sa creada ca e ceva in neregula cu sanatatea mea sau a copilului de evit unele mancaruri. Cand incerc sa nu mananc mai mult decat imi trebuie sunt criticata ca "m-a apucat pe mine acum silueta"... si nu am grija sa manac bine sa fie bebe sanatos. Daca le spun ca e inainte pe masuratori cu cateva zile decat varsta lui... se uita stramb la mine si imi spun ca ecograful are abateri. Acum daca incepe sa se vada burta(si chiar destul de putin) mi se spune ca m-am ingrasat deja... si ca e devreme.
Cat despre soacra..... ce sa spun... nici nu vb cu ea... nu raspund la telefon. Una din replicile ei celebre adresate mie ( in contextul in care la ei in casa la fiecare masa se bea un pahar de alcool) a fost, la refuzul de a bea vin : eu cred ca tu faci urat de bautura si de asta ma refuzi... ca ti-e teama sa nu te faci de ras . ce spuneti? am o soacra tare?
19+ 
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
raluci_b spune:
bune gagici, pana acum am tot sunat si cautat aquagym usact si in bazin, am gasit ceva chestii, cele interesate dati PM sa nu facem reclama.
20 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
vias spune:
fetelor va multumesc din suflet pentru toate mesajel primite...sunteti extraordinare! 
..sunt binisor...nu am cum sa fiu bine...acum pt mine urmeaza o perioada de amintiri atat de dure...si un dor greu de suportat...
Multumesc inca odata! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
Dienutze ce colega mai ai si tu..

... asa nu-mi plac "colegii" astia...am avut si eu asa dragalasi...se de-asta am fugit cat am putut de tare de langa ei..

Ionelamaria da...ai soacra tare!...dar ce-mi place ca nu-i raspunzi la telefon..![]()
![]()
...cred ca foarte curand o sa-ti urmez exemplul...
Legat de concediul de 126 zile...nu mai e atat...s-a prelungit perioada, este de 164 sau 168 de zile, nu mai stiu exact...asta inseamna inca o luna de zile cu mai multi bani 

am terminat cu praful prin casa...e bine asa...
ingerasul Darius-Andrei
23+
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:

Katy 

La multi ani scumpa noastra colega, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! 

[center]
ingerasul Darius-Andrei
23+
bebe
Flavius Cristian
POZE
many_bani spune:
Multumesc mult Mihamora

Referitor la concediu medical, si eu in acest moment sunt platita mai bine decat daca as fi mers la birou, dar nu mai bine decat in mom. in care am intrat in cm. In martie cand au apartut problemele la mine si am fost nevoita sa stau acasa aveam mai multe sporuri (lucrez intr-o institutie publica)care ulterior printr-o Ordonanta de Guvern unele s-au retras, asa ca am ramas cu cele de baza adica vechime, fidelitate si conducere (au fost retrase multe alte sporuri care nu erau cu caracter permanent). acum sunt in concediu de risc maternal care se plateste 75 % din veniturile nete realiz. in ultimele 6 luni, dar acest concediu nu se impoziteaza, asa ca in acest mom. daca merg la birou as lua cat iau daca stau acasa(inca se calculeaza la veniturile mari realiz. pana la retracerea sporurilor) Mai mult, acum in per. de cm a fost platit si al 13-lea salariu plus prima de Pasti, lucru care a facut sa creasca veniturile realizate la care se calculeaza cm. V-am zapacit?![]()
Va pup
23 + 
ionelamaria spune:
Camy ai sa vezi ca urmatorul Craciun va fi unul de poveste pentru tine.... si pentru noi... abia astept sa simt un Craciun ca in copilarie... Bebeii nostri ne vor sterge din gandurile triste care ne mei incoltesc
cat despre soacra.... abia intors acasa sotul vorbea la tel cu ea ( ceea ce vad a fi absolut normal) si "draguta de ea intreba cum ma simt, iar el care inca mai spera sa cedez la capitolul relatiei cu ea imi intinde telefonul sa vb si eu cu ei... i-am facut intai semn ca nu am sa pun mana pe tel... si cum a avut proasta inspiratie sa insiste... am spus cu voce tare: stii bine ca eu cu ea nu am ce vorbi!... si am iesit din camera
. Dar am ajuns in stadiul asta dupa ani in care am tacut si i-am suportat iesirile nesimtite
19+ 
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera