Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

La multi ani KATY! sarcina usoara si tot ce iti doresti tu sa se intample.... eventual cu ceva in plus care sa te surprinda placut

Noi suntem bine. E o perioada cam agitata... avand 1 nunta in familie sambata....Mi-e dor de voi Nu stiu daca mai scriu pana luni... dar macar stiu ca in W-E nu prea scrieti . Sotul meu nu prea e obiosnuit sa stau atat la comp sa scriu acasa... si ma tot intreaba ce fac eu acolo. L-am invitat sa citeasca si a constatat ca suntem un grup tare interesant.
Sa aveti grija de voi

19+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ionela - in ce sens grup interesant? ca poate fi si de bine si de rau...
si eu am nunta sambata. poate mergem la aceeasi. eu am la Motel Bucium.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

Katy
LA MULTI ANI, FERICIRE, SANATATE, IUBIRE SI TOT BINELE DIN LUME...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

19+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata fetelor!
Multumesc pt raspunsurile privitoare la concediul asta obligatoriu sau nu.
Si eu ca si Ramonika, daca voi fi capabila si sanatoasa, voi face cum e mai convenabil pt bani. O sa merg la resurse umane la noi si o sa va zic si ce mi-au zis.

Cristinam, si la mine tot asa dintr-o data s-a vazut burtica, eu fiind grasuta bine inainte..era si bebe pe acolo, dar deodata s-a tuguiat asa si se vede ca sunt gravida nu doar grasa :)

Katyuscha La multi ani! Sa iti aduca numai bucurii copilasii tai! Momentan sa te pupaceasca Andrei cat si pt fratiorul sau surioara lui!
Este tare frumos ca esti f tanara! Vei fi asa o mamica mandra de copilasii ei marisori..la varsta mea :) Bravo tie!

Fetelor, aseara la munca m-am simtit pt prima oara in sarcina asa de prost.... O colega de vreo 56 de ani, fara copii, se uita la mine asa si zice ranjind... da ce te-ai umflat la fata!!! Era sa intru in pamant de rusine, nu stiu de ce, de regula le cam trantesc in fata de nu se vad, dar ieri m-a prostit pur si simplu!!
Intr-adevar, seara ma umflu si la glezne si la maini, din cauza sarii si a caldurii pe care nu o suport de cand ma stiu...si totusi am luat deja 3 kg care clar se vad!
Mi s-a parut asa o grosolanie ... Am reusit sa spun doar: crezi ca slabesc cat sunt gravida! ATAT! Cu toate ca imi venea sa ii dau si 2 pumni in cap :))
Clar e de la hormoni! Dar m-am simtit prost! Eu care sunt o dolofana si de cate ori auzeam aluzii ripostam si nu ma afectau deloc, acum, cand sunt in drepturi...ma atac asa de rau!

Gata, v-am zapacit cu cat am scris.
Va pup pe toate! Sa aveti o zi minunata!

20+ astept pe Vlad Alexandru pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Dienutze,nu pune la suflet toate rautatile!
La varsta de 56,ar trebui sa aiba ceva cunostinte,chiar daca nu are copii,dar ce sa-i faci,mai sunt si specimene de astea!
Sa stii ca si la mine s-a umflat burta dintr-o data,si e destul de mare acum....o prietena chiar imi spunea ca ea arata asa cand avea vreo 8 spre 9 luni,dar eu am cel mai bun barbat din lume alaturi de mine,care ma incurajeaza si-mi spune ca burta mea e exact cum trebuie sa fie,ca sunt frumoasa si sexy....asa ca ce mai conteaza parerile sau rautatile altora? Si cine o sa aiba o frumusete de bebel in curand? NOI ! Asa ca uita ce a spus...respectiva.
Lumi 22+ cu

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mai, carcotasi din astia exista pe toate drumurile, imposibil sa nu dai de vreunul... nici cum nu e bun pt. ei.
cand esti tanara, te tot intreaba cand te mai mariti o data... dupa ce te-ai maritat, zic ca ele nu s-ar mai marita din nou, sa mai fie o data tinere...
apoi te intreaba de ce nu faci copii. cred ca aproape toate ati trecut prin situatiile astea penibile cand toti te intreaba cand faceti si voi un copil, cand voi poate incercati si nu iesea...
dupa ce-l faci, cand il faci pe al doilea si tot asa...
cand esti grasa, te barfesc pe la colturi "ce s-a ingrasat aia", eu cand aveam cu 8 kile in plus (puse din pacate mai mult pe talie) ma intrebau in ce luna sunt... dupa ce am slabit, imi zic ca am cearcane si sa ma duc sa ma caut, ca sigur is bolnava... deci nici asa, nici asa...
acum daca ai burta prea mare, ca de ce e prea mare, ca a lor nu era asa, daca e prea mica, ceva iar nu e bine... si noi cum suntem si-asa paranoia, ne mai alimenteaza si ele temerile...
vorba lui bunica (D-zeu s-o ierte) "nu te potrivi lor".

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

CAMY ce faci?

Saptamana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna,
Recunosc ca nu am citit pana la ultima pagina, dar scriu si eu despre indemnizatiile de 85%:
-85% ptr. cele 126 zile(pre si postnatal) se calculeaza din media brutului pe ultimele 6 luni din care se retine numai contributia ptr.asigurari sociale de stat(pensia);
-85% indemnizatia de ingrijire copil se calculeaza ca medie din veniturile nete realizate pe ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului.
Despre noi, prea multe nu sunt de spus, adica suntem ok, crestem.
Maine avem morfofetala de trim.II la dr. Pop si am mari emotii.
Va urez o zi calma

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Da, Ramonik...asa e! Noi sa fim sanatoase ca vorbele curg!

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

La multi ani Katyuscha!!!

Dienutze - e clar ca a fost o rautate, nu o baga in seama

Ramonika - mare dreptate ai!

Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput