Leoaicele DC *(40)*-in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
Tot eu...
Leditia sincera sa fiu iti inteleg frustrarea si nu mi se pare ne intemeiata. Nu-s eu chiar doctor dar cred ca situatia are o rezolvare. Davidutu te vede pe tine ca un "provider" Cand are nevoie de ceva (papa, schimbat, etc) tu esti cea la care apeleaza si primeste ce doreste. Insa cum nu prea mananca mai apar si momente cand "nu-i place compania ta" deoarece incerci sa-l "pacalesti" cu inca o ligurita de papa si cumva impotriva vointei lui. Stiu ca-i prea mic sa gandeasca asa dar sa stii ca au persoalitatea lor inca de cand se nasc.
Pe de alta parte cand e vorba de joaca si voie buna "buni" e cea care ii ofera. Ea il lasa sa faca ce vrea el, cand vrea el, cum vrea el. Asa ca in creierasul deja a aparut asocierea de " mami = provider" si " buni = distractie".
Ce te sfatuiesc eu, e sa schimbati un pic rolurile si s-o lasi pe buni de cate ori ai ocazia sa se ocupe de el in momentele "dificile" cand nu vrea sa pape.
E posibil sa fi batut campii ...
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
Copilutz ti-am admirat florile si "ochii albastri" . Poti sa-i spui Perlutzei c-o invidiez pentru ei.
Intre timp am citit si raspunsul intrebariilor mele si vreau sa-mi cer scuze. Te rog sa ma ierti c-am indraznit, dar n-am stiut ' povestea" .
Sunt noua pe-aici, asa cum am mai spus abia acum va " descopar" . Asa ca imi cer scuze tuturor daca sunt mai directa cateodata, mai " buldozer" fara diplomatie. Stau cam prost la capitolul diplomatie dar sincer spun cam ce gandesc (de moment) si n-o fac cu rautate. Intotdeauna am impresia ca " ajut' si asta vreau sa fac sa ajut cu un sfat, c-o idee, chiar daca o spun mai in forta.
Dany, Doina sper si eu sa va intalniti si sa radeti pan' la lacrimi si mai sper sa fiti si voi [gravi ] & cat mai curand.
Dodo daca-s putea ti-as trimite de la mine racoreala cat de multa. Noi deja ne-am saturat de "frig". Cred ca de aceea si plecam mai la sud la caldura, caci in afara de cele 2 saptamani in Cuba, efectiv n-am avut vara. A fost o toamna mai care a inceput in iunie...
Multi
si sper sa-ti treaca maseaua. Apropos las-o mai usor cu algocalminul ca nu face bine la inimioara.
Annie revedere placuta si pasionala cu sotul tau. Stiu ca nu-ti arde de-asa ceva dar eu sper sa fie bine.
Cata cum a fost la nunta pana la urma?
Iulika ai o pisicutza tare desteapta si frumoasa.
Katty
Daria chiar ca esti "speciala" daca te simt super in bucatarie gatind pe canicula. Ti-am admirat sirena in filmulete.
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
si eu o vizita rapida la voi inainte de plecare.
bagajele sunt gata,in noaptea asta la 3.30 avem desteptarea asa ca voi dormi foarte putin ca am emotii
la nunta a fost super ok, Bia a ramas acasa cu mama nu a mai mers deloc cu noi.pana la 12.15 cand a adormit si ma sunat mama am stat pe ghimpi ca nu stiam daca va vrea sa doarma dar a fost ok pana la urma.
poze nu am decat vreo 3 , le pun cand vin de la mare
va dragele mele, sa ne revedem cu bine
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
![](images/user_woman.png)
Iulika29 spune:
Cata distractie plåcuta la mare...
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu
Bruce Nicholas
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici Dodo daca-s putea ti-as trimite de la mine racoreala cat de multa. Noi deja ne-am saturat de "frig". ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](punk.gif)
Mie una imi place vara,soare.cald
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](japonez.gif)
Cata concediu placut.
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
![](icon_smile_big.gif)
![](japonez.gif)
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare1.gif)
![](floare2.gif)
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_paun/mari_paun.jpg)
mari_paun spune:
morning,
sunt matinala...ce sa fca, tre sa ma pregatesc de servici, se anunta iar o zi grea... eeeeh, dar azi va dau eu cafeluta
Ema inca mai doarme, o mai las 5 min si o trezesc sa pape si sa se pregateasca de lectii.
Zuzilici, multumim pt ca esti alaturi de Ema
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
![](images/user_woman.png)
aeperju spune:
Neata fetelor!
Andrei e la cresa (of Doamne tare mai plange cand il ducem) asa ca eu ma apuc de treaba prin casa. Nici de papa nu avem de nici unele asa ca...treaba este slava Domnului. Caldurile astea ne omoara dar mergem inainte.
Pup! Numai bine tuturor!
Emma si Andrei (21.09.2007)
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
O zi frumoasa si senina va doresc.
Va ofer cu drag caci
e o cisterna
Daria
Iulika stiu ca in facultate am invata cum sa sriem cu caciulita ,virgula la sh....dar cum n-am avut pc pana septembrie 2007 am uitat ca eheeee e demult de cand am terminat si daca n-am fol am uitat.Cursurile sunt in pod la soacra-mea,la BR ,cand ajung eu acolo (o data/an ,exceptie anul acesta cand nu mergem deloc)numai in pod nu ma urc
Cata sigur e la plaja la ora asta.
Katty hai la vorba ca esti odihnita...sau nu?
Dany ai aruncat butoiul cu suparare?
Copilutz
Ledi te invidiez ca ai pe cine sa fii geloasa.Se vezi ce greu e sa nu ai pe cine...
Aurorra ce mai face delfinasul?
Lilia...
Livya ai intrat ai salutat si deja ai disparut?
Raluca eu ti-am raspuns la intrebare inaite de Concerct.Vreau poze cu parisul pls.
Adi ce ai mai pregatit deosebit?
Ani,Zuzi si
Ancaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MI-E DOR DE TINE! a trecut un an decand nu am vorbit...si daca esti la mare si nu spui....
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aeperju Neata fetelor! Andrei e la cresa (of Doamne tare mai plange cand il ducem) asa ca eu ma apuc de treaba prin casa. Nici de papa nu avem de nici unele asa ca...treaba este slava Domnului. Caldurile astea ne omoara dar mergem inainte. Pup! Numai bine tuturor! Emma si Andrei (21.09.2007) |
Sper sa-ti fi amintit ca azi e sarbatoare SF ILIE.
![](pupic.gif)
![](grup.gif)
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
![](icon_smile_big.gif)
![](japonez.gif)
![](floare.gif)
![](floare1.gif)
![](floare2.gif)
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Neatza..
Zuzilici-si buni ii da sa pape,caci il mai las uneori pe acolo si plec.Insa nu zi de zi..si de obicei ii duc eu in borcanel.Si ea il schimba,spala,etc..atunci cand David e la ea.Insa nah,asta e.Cum spuneam,ma bucur ca e asa,dar pe de alta parte sunt geloasa.
Dodo,ai si tu dreptate,insa cum spuneam,nici eu nu ma inteleg.
Sambata am facut si noi 7 luni.Buni ne-a luat hainute,tati mingiuta dupa care e innebunit...doar e rosie.Asa ca daca tot avea mingiuta,buni il tinea in picioare si-l invata sa dea cu piciorul in ea.
De coma,nu alta.
Tot sambata am fost la manastirea Dervent..foarte fain.E cam departe,dar am facut o plimbare.David a ramas la mami,ca era infiorator de cald si nu voiam sa-l tin in AC-ul din masina atat timp.
Gata,va las,ca s-a trezit si urmeaza lupta cu legumele.
POZE CU NOI de David Christian