Leoaicele DC *(40)*-in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_paun/mari_paun.jpg)
mari_paun spune:
salutare felinelor!
ieri am fost la o cununie . petrecerea a fost la curte, si a trebuit sa supert canicula sub umbrela, am stat de la ora 12 pana la ora 8 ...dragele mele...am baut 5 kg de apa, am facut sauna afara si azi-noapte am avut stare de reau, cre dca un pic de insolatie...bine ca nu am luat-o si pe Ema cu mine.
Acum ma relaxez un pik si apoi ma apuc de gatit. O mancarica de vara, fara carne.
va doresc o duminica minuntata!
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Annie80 Iulika, Frumoasa matza ai ![]() ![]() CUm e burtica azi? --------------------------------------------- "Someone's pleasure is another's pain!" Alergic at stupidity. "There's nothing can't be done, if we raise our voice as one." |
BUnå dimineata!!
Da Zuzi o cheamå dar o strigam in toate felurile cel putin sotu are niste nume comice(fisse kiong, mjong)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
![](icon_smile.gif)
E mai bine cu burtica azi..Må speriasem pt ca nu am avut-o asa tare pana acum si un timp indelungat..SE facuse piatra, piatrå..Bineinteles ca am sunat am stat cu spitalu la telefon ,pana s-a mai relaxat..Probabil ar tb så ma obisnuiesc cu asta mai alesa cum pe ultima 100 de metri..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Iulika29 spune:
Si eu sper ca Nicholas så fie leut ca må-sa..Acum vom vedea, moasa mi-a zis ca pana in 14 august nasc..
:Nu stiu de unde o fi simtit ea ca ea decat ma masoara, ascultam inima si analize..Dar o fi simtit ea in probele de urina care le luam la fiecare intalnire
Danyalo si fetele vå trimit racoare de aici cu sacosica....Oricum vara si daca e racoare e bine pt ca e si ziua luuunga cam pana la 23 30 apoi un pic de amurg pana la 2. 00 si apoi puf iar soare asta daca e senin..Dar iarna se face ziua la 9 dimineata si e un gri din ala supåråtor si la ora 3 la amiaza se insereazå ..si asta de prin nov pana prin martie
..Deci , ce preferati??
Dodo dar oare carui copil nu ii place balaceala..?!Si mie imi place så ma balacesc ca o ratusca-tuscå ca si Isabella..
Danyalo cum arata pisica tunså in scari??
Daria pffui ce pofta de balacealå mi-a facut Giulia..Ce fain
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu
Bruce Nicholas
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
Gabi-daca ai stii de cand tanjesc eu dupa asa cevaaa! Asta da surprise!
Iulia-o sa-i facem o sedinta foto maimutei ...si pun poze in contul comun.Mai ai un pic si gataaa!! Ai pregatit ceva pt. bb? lucrusoare , accesorii?Sau esti superstitioasa si le iei pe urma?
Eu am facut repede acum de dimineata( adica pe la 11 !!:))) o omleta cu branza si marar
si niste bruschete cu rosii, usturoi si busuioc yamyyy
cam atat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui danyalo Gabi-daca ai stii de cand tanjesc eu dupa asa cevaaa! Asta da surprise! Iulia-o sa-i facem o sedinta foto maimutei ... ![]() ![]() Eu am facut repede acum de dimineata( adica pe la 11 !!:))) o omleta cu branza si marar si niste bruschete cu rosii, usturoi si busuioc yamyyy cam atat. |
Sper sa gasesc si eu ...dar sa se nimereasca dupa ce-mi vine indemnizatia
![](icon_smile_big.gif)
Dupa cum vedeti nici nu au venit banii si-i impart si iar impart
![](icon_smile_blush.gif)
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
![](icon_smile_big.gif)
![](japonez.gif)
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare1.gif)
![](floare2.gif)
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui danyalo Gabi-daca ai stii de cand tanjesc eu dupa asa cevaaa! Asta da surprise! Iulia-o sa-i facem o sedinta foto maimutei ... ![]() ![]() Eu am facut repede acum de dimineata( adica pe la 11 !!:))) o omleta cu branza si marar si niste bruschete cu rosii, usturoi si busuioc yamyyy cam atat. |
F multe lucruri nu am cumpårat..Am vreo 3 body-uri , vreo 2 tricoase. o paturica un prosopel , am luat si un saculet d eplimbat (asa se cheama) f dragutz..In rest nu stiu ce så zic sunt sigura ca vom primi multe si am zis så mai astept..nasica i-a mai cumpårat cateva lucrusoare..Si nici nu stiu ce greutate va avea si cateodata chiar se cumpårå degeaba..Nu sunt superstitioaså dar nu vreau så arunc banutii asa..
Iuliana, cea mai fericitå
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Dodo-pui spune:
Iulika fii convinsa ca vei primi f multe si oricum bb o sa creasca f repede si f multe daca ai or sa ramana noi nepurtate..iti spun din experienta
ps:am uitat cum se scrie cu caciulita, vrei sa-mi reamintesti
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
Salutare felinelor. N-am apucat sa citesc din urma dar sper ca nu m-ati dat disparuta ...
Dragelor eu ieri am avut parte de-un party ad-hoc. Vreo doua cupluri de prieteni s-au auto invitat pe la noi si-am crezut ca-i asa o mica agapa de prieteni. Cand colo au venit cu tort, cu sampagnie ca sa-mi sarbatoreasca sotul.
Norocul meu ca invitandu-se pe undeva pe la ora pranzului m-am pus si-am facut vreo 20 de frigarui de piept de pui si muschiulet de porc pline cu zarzavaturi (vinete, ardei (rosu, galben, portocaliu), dovlecei verzi si galbeni si ceapa rosie ). O minune de tzepe au iesit ca erau doar vreo 4 bucatele de carne si restul legume. Am zis ca trebuie sa le fac o poza data viitoare ca prea aratau bine. Cu salata verde s-au mancat aproape singure.
Si uite asa am stat pana pe la 11 la cate-un pahar de vorba. Si s-a vorbit de bine adica au planuit ei asa, ca anul acesta sa-mi sarbatoreasca ziua undeva mai special. Drept urmare o sa plecam cu totii intr-o mica excursie la Las Vegas. Ramane sa discut la servici (ca deja mi-am luat vacanta pe anul acesta) si daca pot sa-mi iau liber, sa sa le dau unda verde in achizitionarea biletelor.
Cam atat de la noi dau legatura mai departe...
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Dodo-pui spune:
Zuzi Las Vegas...?Nu-i doar in filmeSincer ma bucur pentru fiecare realizare a fiecaruia ca e pe plan profesional,social,familial...Eu nu am in structura mea invidie sau ura,de suparat mai ma supar si eu ca-s om dar daca stii cum sa ma iei in urmatoarea secunda am uitat...
si-s tare fericita
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
Iulika29 spune:
Dodo eu am pe tastaturå cåciulita precum si ä, ö...Nu stiu vreo frormul special dar cred ca in barå sus unde setezi limba daca pui SV sau SW nu stiu adica suedeza . cred ca la P ai Å ..Nu mai stiu
Zuzilici wow.. Las Vegas..Super fain..Asta fainå surpriza..
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu
Bruce Nicholas