Leoaicele DC *(40)*-in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Mneata si de la mine
Cata- deja esti la plaja acum!concediu placut!
Gabi- te mai doare maseaua? Te-am votat si azi! Nu nu mai am nimic nici nu zici ca am avut ceva...la fel ca tine...uit repede!
Observ ca ai cosmetizat oleaca listuta noastra...si dupa cum vad mai bine... prima in ordine pe tricou este Daria...asa ca strangem arsenalul pt. miercuri!! Pam-pam!!
Emma- se va obisnui el! Ref. la treaba azi eu evit mai ales azi sa fac treaba caci e Sf. Ilie si stiu de la bunica ca acest sf. chiar pedepseste cumva persoana care face treaba( spala, calca..etc) eu azi nu am avut incotro si i-am intins cu fierul dimineata un tricou si un pantalon lui Edi !
Ledi- imi place f. mult sa citesc cum povestesti tu despre galusca ta...pofta buna sa pape toateee legumele!
Zuzi- multumesc f. mult!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare de la Iasi!

Am intrat eu mai de dimineata insa pana am citit ce au scris"vorbaretele" a durat..

Noi am fost sambata la pescuit,n-am avut ce face m-am luat dupa capul barbatului..au fost peste 40 de grade la soare,am stat numai sub umbrela(groasa,sanatoasa si mare,pentru pescari) si tot am patit-o.
Eu fac insolatie(si) la maini sau la picioare,nu stiu daca ati mai auzit asa ceva,m-a prins soarele pe un umar/brat ,probabil am stat mai in marginea umbrelei la un moment dat si sambata noaptea si duminica dimineata m-a durut mana toata,de la varful degetelor pana la umar.N-o puteam misca si tare ma durea,pana la urma m-a mai lasat ,dupa pranz insa...

A fost o zi mai ciudata sambata,mai spre seara barbatu' a avut numai ghinioane!!
A uitat doua lansete pe balta(si a si trecut cu masina peste una cand a plecat),ajuns acasa a vrut sa deschida geamul in dormitor si i-a cazut draperia in cap,l-am trimis jos cu gunoiul si matele de la pesti si l-am rugat sa cumpere niste rosii...si-a dat seama ca nu are actele si portofelul..erau uitate in masina,punga cu rosii s-a spart cand a pus mana pe ea,si a imprastiat rosiile prin tot aprozarul..:)
Cand a intrat in casa mi-a spus ca nu mai face nimic,se intinde in pat si nu mai pune mana pe nimic..:)

Azi fac mancare,ciorba de legume(morcov,patrunjel,pastarnac,dovlecel,un cartof si doua maini de pastai,un strop de usturoi si dreasa cu lapte si smantana)care e deja aproape gata si muschi de porc la cuptor(in vasul roman l-am facut de aseara ca a fost mai racoare) cu garnitura de fasole pastai si sos (acusi ma apuc de fasole)...Mai am si dovlecei si rosii si usturoi-ptr mine-sa mai fac pe gratar si/sau niste bruschete.

Desertul saptamana asta doar fructe,nectarine si pepene caci saptamana viitoare avem iar aniversari si vom manca dulce.

Cata aplecat-concediu placut si vreme buna-;Katty a revenit-sa va fie de bine concediul-!!!

Copilutz ce reteta de dovlecei vrei?
Uite o reteta de aperitiv cu dovlecei tare bunut:
4 oua,80 ml ulei,1/2 kg dovlecei,150 gr cascaval,2 cepe verzi,200 gr faina,patrunjel,sare piper

Curatam si taiem in cubulete dovlecelul,tocam ceapa si patrunjelul,radem cascavalul.
Batem bine ouale intregi la mixer,apoi adaugam uleiul si faina.Amestecam din nou sa nu faca cocoloase.
Peste compozitie adaugam dovleceii cuburi,ceapa tocata,cascavalul ras,patrunjelul,sare ,piper si amestecam cu o lingura.
Rasturnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt si data cu pesmet,nivelam si coacem la foc potrivit(180) aprox 45 min,pana se rumeneste usor.

Se poate folosi ca aperitiv,ca garnitura langa o fiptura cu sos sau ca fel principal de mancare ptr cina,servit cu smantana(sau iaurt) cu putin usturoi.

Ledi,si eu as fi fost geloasa,in locul tau..nu-ti fa pribleme..

Danny,sa-ti traiasca finutul!
Primul meu finut(care a implinit 19 ani in februarie!!)a ales lingurita prima data si nici nu i-a mai dat drumul,si e un mancau..:)

Dodo,ai pregatit listuta festiva? Multumim.

Ai grija cu algocalminul !

Zuzi,ce prieteni buni aveti!!Asa mai mersi..sa-ti vina musafirii si cu tort si cu beutura..:)

Daria,pupam sirena!!Si mamica de sirena!!

Iulika,ce frumusica si desteapta pisicuta!!
Ieri m-am uitat pe la preturi in magazine,7-800 ron o pisicuta ,cam foarte mult .Catalina mea isi doreste o pisica,de multa vreme,si vrea alba,sau gri..puficioasa..nu de oricare.

Livya,ce mai face Mihaita?

Annie ceva pozici noi?
N-am apucat sa vad ultimile ,tre sa caut in urma sa gasesc un link..

Ma duc sa opresc ciorbita,sa-i dau cupilului sa pape ca ma miauna pe la urechi de foame..:)

Mergi la inceput

Adi- ce mesaj ai scriis -mi-a placut f. mult
Legat de pataniile sotului tau nu stiu ce sa zic: am si ras, as fi si plaaans...mda mai patim si noi asa
Ai gatit mancarica tare buna
Mi-am notat si eu reteta cu dovlecei.
Ce faci bun pt. sapt. aviatoare?Asa si eu pe unde merg la diverse petreceri si altele merg cu ceva dulce facut de mine ma dar eu parol daca am vreodata parte sa vina si la mine cineva cu ceva facut / muncit de manuta lui.Poate eventual ceva dulce cumparat.Dar asta sa fie baiul! Mie imi place sa bibilesc la ceva dulce...o mai raresc ca sunt pofticoasa.:((
Nu vrei pisica mea?? E actrita acrobata sa stii! E si foarte blanoasa/ pufoasa. Nu e alba e maro cu ochii verzi.O dau GRATIS ca m-am saturat de parul lasat prin casa. daca vede Edy ce am scris ma impusca.Iubita lui pisicoasa! Nu raman eu gravida ca sa vezi cum o donez!O iubesc dar ma termina cu parul ei!Clar daca ar fi fost un copil la noi ea nu putea sta caci nu e genul sa o tii intr-o camera..la ea tre' sa fie totul deschis nenica sa vada ea tot ce misca la EA IN CASA!!sa-si lase ea parosheniile peste tot!
E dragalasa , simpatica , iubareata dar lasa paaaarr!!

Mai vrei pisica???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Dany,dupa asa reclama,nu cred ca o mai vrea.[-)))]

Mami are pisica,insa nu are voie unde sta David si de obicei nici in sufragerie unde sta David de obicei..chiar daca e sau nu acolo.Oricum inainte sa venim,anuntam si ea aspira,sterge,strange tot...sa fie totul ok pt nepotel...ca ma-sa e crizata cu parul de pisica.(nu de alta,dar David baga in gura tot ce gaseste.)

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Eee pai tu crezi ca pe mine ma lasa corasonul sa o dau ! Asa cum e ea e a mea ! Pana una alta nu linge niciun copilas la mine par de pe jos asa ca traiasca mopul!
Dar cand o veni un bb nush ...nu-l vad bine pe Edy . Stiu ca va suferi muult! Si eu dar sper ca el sa fi inteles f. clar ca lucrurile si toate cele ce apartin bebeului nu trebuie sa fie atinse de parul ei ...chit ca e vaccinata si paravaccinata.Ea nestand intr-un loc ci oriunde are ea chef de unde sa stiu eu ca nu sare-n patutz si se aseaza chiar pe bb cum face cu noi!!Eee...dar acestea sunt scenarii!
deocamdata e o boieroaica , papa la greu, somn la greu trai rau pe timp de criza duce ea!!!Manca-o-ar mama pe ea de paroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Dany,pai eu nu vreau,fiimea ma innebuneste.Eu am avut trei pisici cat am stat la mama,pe rand nu toate odata.
O Mitza neagra(pierduta) ,o Bilutza tigrata gri(pierduta) si o Bilutza(acelasi nume in dorul celei pierdute) birmaneza gri deschis cu botic si labute maro so okisori albastri.
Pe Mitza si pe prima Bilutza le-a adus fratemiu de pe strazi,nu mai erau chiar puisori si erau obisnuite sa iasa afara iar la un moment dat n-au mai revenit..:(,iar ultima Biluta am luat-o de pui mic mic de la mamica ei si asa scumpica si jucausa ce era..
Pe Bilutza nr2 a pierdut-o mama cand s-a mutat..a uitat-o in apartamentul vechi si pana si-a dat seama ca n-are matza,dupa ce s-a vazut cu mobila in casa (noua)cei ce s-au mutat in apartamentul vechi au fugarit-o.Cat am mai cautat-o..si eu si mama.

Deci,stiu ce inseamna par de matza peste tot si de aia nu am adus matza in casa ,pana acum,insa i-am promis Catalinei ca-i iau cand ne vom muta la casa,si doar daca o ingrijeste ea..:)Si cum amanam de pe un an pe altul mutatul..s-o saturat copilu de asteptat.
Pe unde gaseste cate un animalut(fie matza,caine,soarece,pasare)se lipeste de el si greu o mai dezlipeasca.

Saptamana asta e ziua cumnatei(de la fratele sotului) si i-am promis ca-i fac un tortulet.Tre sa ma apuc deja,de maine ca azi n-am chef ,de facut ornamente..am vazut un tortulet frumos si finut si i-as face ceva asemanator,insa am nevoie de exercitiu si ceva munca la decor..Tortul va fi mousse,de caise si ciocolata alba ,probabil sau menta si ciocolata neagra..sau cocos(am vazut lapte de cocos la Plus) cu rom..mai vad,am s-o mai intreb care i-ar fi preferintele..:)ceva racoritor oricum.

Sa stii ca nici eu nu am avut bucuria sa primesc de ziua mea ceva dulce.Sa se fi gandit cineva..sa-mi faca cadou un tortulet sau o praji(nici macar cumparate) ,sa nu mai stau eu in picioare in bucatarie..insa cu toti se asteapta sa le duc..:(

Deci,pisicuta ta pastreaz-o,eu oricum vreau sa iau un puisor,si nu vreau sa-mi(si sa-ti) fac probleme cu Edy..:)

Mergi la inceput

o pastrez ca n-am incotro!
Cred ca ai mai dat dar baba de mine nu si-a notat . te rog scrie aici cum faci tu mouseul ala !
Cu caise zici?? sau piersici? Si zici ca e racoritor??
Hai fa-mi niste oferte plizz de retete nu prea complicate sa-mi aleg una pt. a o face de ziua mea!
Mouse-ul asta suna bine.O fi greu??

Am facut un apropo' sotiorului : zic - uite ce as vrea eu drept cadou de ziua mea- un belet la spa!!
El de colo---ai luat-o razna femeie... de la fetele alea de pe forum ti se trage!!!!Iti baga in cap toate prostiile!!
Deci nema spa! Cica n-am fost la mare, nu m-am bronzat? Nu e de ajuns???:)))
A ramas ca-mi cumpar eu ce vreau ! Dar nu stiu ce vreau! De la socrii am primit deja niste banuti -dar astia merg la dr. sa-mi fac o histeroscopie...si inca tre' sa mai pun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragelor ce vorbaretze sunteti..

si eu mi-s dar azi nu m-au lasat copii ficare a vrut cate ceva.

Listutza aniversara da am pregatito in tzol festiv,nu am spus nik sa vad daca se vede...se pare ca da.

Am o prietena care are 12 pisici/pisoi habar n-am dar stiu ca are si daca exista doritor trimite oriunde in tara...spuneti si va fac "legatura".

Despre ce as vrea de ziua mea...???Sa fim toti sanatosi inclusiv Bogdan si cum nu se poate altceva nu vreau.

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Neata fetelor!

Andrei e la cresa (of Doamne tare mai plange cand il ducem) asa ca eu ma apuc de treaba prin casa. Nici de papa nu avem de nici unele asa ca...treaba este slava Domnului. Caldurile astea ne omoara dar mergem inainte.

Pup! Numai bine tuturor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Sper sa-ti fi amintit ca azi e sarbatoare SF ILIE.

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

ha ha ha! Da! M-a sunat sotul la timp. Asa ca amf acut doar niste snitele si gata pauza.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Nu pot sa merg in Las Vegas...
Buna dimineatza tuturor ...

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput