Gravidute&Mamici de IASI (98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

dr_anca... bine ai revenit la noi... acusica taiem motul, of ce repede trece timpul

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc pt vorbele de "incurajare"! Acum sper ca sa mai destind in concediu, ca plecam la mare-chiar daca stam la unchiumeu-o saptamana si vrem sa mergem si la munte vreo cateva zile, la nasii lui Matei, la Bicaz! Mihamora mi-i greu sa am si pe cineva permanent la mine-ma refer mama, soacra etc... Cateva zile e in regula, dar apoi trebuie sa ne "suportam" reciproc, cred ca ma intelegi ce spun!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Alynta,imi pare foarte rau pt tine,imi imaginez cat de greu e.....Eu numai cand ma gandesc la venirea fetitei si intru in panica,chiar daca va fi doar una... Noi suntem obisnuiti sa iesim,sa petrecem foarte mult timp impreuna si,din cauza sarcinii,deja sunt mai obosita,nu mai pot sta pana tarziu...am redus distractiile,nu stiu ce o sa ma fac dupa!
Nu poti apela la familie,din cand in cand? Macar o zi pe saptamana sa-ti mai tragi si tu sufletul!

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Nushu - multumesc frumos pentru urare Am raspuns cu intarziere

Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Dupa indelungate discutii(si ne-a trebuit mult,pentru ca va avea 3 prenume,ca si daddy),ne-am gandit cum sa o numim pe printesa noastra!!! ( Asta daca nu ne vin alte idei pana se naste!)

Deci,bebelusha noastra se va numi:

Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare dragelor eu sunt putin amarata ca Vladut e muciossi cred ca urmeaza o raceala.In rest cu alergatura, mama are hernie cervicala si trebuie sa se opereze dar refuza si duc munca de lamurire cu ea.
Alynta te cred ca e greu abia facem noi fata cu unul dar tu.Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau ca si eu am cam aceeasi stare ca nu mai fac nimic pt mine si am acelasi program in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Michelle felicitari pt reusita cu olita noi avem zile bune ,zile cand uita se invata el pana la urma ca nu are ce face.
Dastefa unde s-a instalat cumnata ta ,sa na faci cunostinta ca si noi din toamna ne vom instala acolo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Deci,bebelusha noastra se va numi:

Alexa Annabelle Denise

Felicitari pentru numele ales!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Oana tatal meu a fost operat de aceiasi afectiune la "Baltazar" in Bucuresti! Nu e de gluma...Si el a acceptat greu ideia! I s-a spus ca daca nu are loc interventia paralizeaza incetul cu incetul- i se "strangula" maduva! deja incepusera mainile sa-i amorteasca! Nu vreau sa te sperii dar e o interventie extrem de grea!3 saptamani de la operatie stai cu ochii in tavan! Mama a stat cu el in spital- ii punea bazinetul si il hranea ca pe un copil! El e mai "nervos" din fire si boala cu operatia l-a facut si mai nervos, alintat si plangacios!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Of Alynta stiu ca e greu dar incearca sa mai lasi copiii cu cineva (chiar sotul)si mai iesi cu o prietena sau singurica chiar si numai pentru o juma de ora. Eu stiu ca doar asa am iesit din "butoi".

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput