Gravidute&Mamici de IASI (98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Stiu Alynta m-am interesat desprea aceasta afectiune am gasit medic sa o opereze dar nu am cum sa o lamuresc.Ea deja isi foloseste greu mana dreaptaNici nu-mi mai raspunde la tel si sta inchisa in casa.Am un prieten care s-a operat acum o luna a incercat sa o convinga si el dar mai rau a facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

salutare!!!

Michelle suntem bine,Bia vrea numai in apa,e jale cu ea,acum se baga cu tupeu in apa;ieri cind am plecat de pe plaja a plins...puze o sa pun cind vin acasa;azi la fel a stat numai in apa,acum face nani si cind se trezeste o sa mergem prin oras sa facem putin shopingtati e la munca si noi mergem ca fetelechiar m-am gindit la tine,cu ce fel de protectie il dai tu p Domi la plaja?eu pe Bia o dau cu 30 si nu se pre bronzeaza ;nu i-am gasit nici slapi din aia de plaja...Oricum suntem bine,e cald e frumos

Alynta parca tu ma intrebai daca in august sunt la mare...nu mai sunt pe 30 plecam acasa.

Inesa felicitari pentru Bianca;refacere usoara si mult laptic

Moldoveanca salutari de la noi,parca ziceati ca veniti la mare,cam in ce perioada?

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

multumesc pt raspunsurile cu dr si toxoplasmoza

Alynta imi imaginez ca trebuie sa-ti fie f greu mai ales ca nu ai pe cineva sa te ajute. si sa iesi cat mai repede din butoi.Si eu ma gandesc cum va fi la anul pe vremea asta cu doi.Intr-un fel am noroc ca stau la curte deci e mai usor cu Daria sa stea afara>Dar ajunci sa te plictisesti si ma gandeam ca mi-ar fi placut sa fiu aproape de un parc in care sa te mai vezi cu alte mamici,mai schimbi o vorba

Mihaela 12+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Ella plecam pe 2 august si stam 6 zile dar stam in Venus voi sunteti fete rasfatate de MamaiaCiudat ca nu se bronzeaza cu protectie 30 al meu era super cioricaVa pupam si noi si distractie placuta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Salutare
Alyna , depresiile trec, stiu ca ai un sot delicat care stie sa aibe grija si de tine, tu esti foarte puternica si te mobilizezi,eventual lasa copiii macar jumate de zi cu o ruda de a ta si tu fa ce iti place tie mai mult in timpul asta. (zic si eu)
Mihamora tot incerc sa ma uit la nicte poze cu voi dar nu pot sa intru, ce sa fac?
Inuta felicitari, refacere usoara si crestere usoara, iar Bianca bine ai venit pe lume si sa cresti mare sanatoasa si frumoasa.

Sebi nu se simte prea bine din pacate, a inceput sa ii curga si cealalta ureche....are dureri ingrozitoare...inca nu se stie ce va fi... DOAMNE AJUTA!

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca
In rest cu alergatura, mama are hernie cervicala si trebuie sa se opereze dar refuza si duc munca de lamurire cu ea.

Sa nu o lasi de capul ei, sa faca ce vrea. Ca asa sunt parintii, uneori e mai greu cu ei decat cu cei mici, asa am eu impresia. Asa e?

Alina (Alynta), ufff, ce rau imi pare ca acum muncesc de dimineata si nu am am liber. Lasa, ca treci tu si peste perioada asta.

Lumi, frumos numele, daca asta va ramane.

Michelle, nu plecati pe nicaieri?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui byu
Sebi nu se simte prea bine din pacate, a inceput sa ii curga si cealalta ureche....are dureri ingrozitoare...inca nu se stie ce va fi... DOAMNE AJUTA!

Nu stiu, dar eu ma incapatanez sa cred ca intr-un final va fi bine. Trebuie sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumeesc fetelor!
Deja ma simt mai bine!
AM fost cu Matei la vaccinuri-au fost 2, cate unul in fiecare piciorus! A plans de s-a zguduit et 1 al policlinicii dar s-a linistit rapid! Are mama baiat sanatos! Cantareste numai 6700g!!!! Dr. a zis ca arata ca un copil de 6 luni!
Am primit cu avans pentru ziua mea, de la cumnata o rochie care mi-o doream (modelul)! E sub sani cu bata si in spate elastic si apoi vine larguta- e de fapt modelul verii!
Noapte buna!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

sa o porti sanatoasa, Alina. Inseamna ca ai fost cuminte de ai si inceput sa primesti cadouri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Sarmanul Sebi! Poate va fi bine pana la urma! ma gandesc la durerea copiilor si la neputinta parintilor de a-l putea ajuta si cred ca nu exista durere mai mare pentru un parinte decat sa-ti vezi fiul in suferinta si sa nu-l poti ajuta! Mare e DD! El face minuni!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput