Gravidute&Mamici de IASI (98)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

a ,si mai era ceva

la cate saptamani de sarcina ati facut primul test pt toxoplasmoza?Trebuie sa recunosc ca neuronii mei dau semne certe de imbatranire prematura.Am uitat de la sarcina anterioara.Stiu ca l-am facut de 2 ori dar cand a fost primul??Dr inca nu mi-a zis nimic de el dar prefer sa ma interesez si eu

Mihaela 12+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna fetelor!

Ce mai faceti? La mine e o caldura de...."nici cainele sa nu-l lasi afara" ca se usuca! Stau cu aerul conditionat si ma gandesc cu groaza ca trebuie sa merg sa cumpar detergent ca s-a terminat si am de spalat....
Cum se simte Inesa? E bine grasuta ei?

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Hop si eu printre voi. Sunt la prima sarcina, mult asteptata (de 3 ani), de-abia am intrat in trim 2. DPN este 14 ianuarie, mai avem timp, sunt la dr. Mihaila de la Cuza Voda si Ominiclinic.
Dastefa, toxoplasmoza se face in primul trimestru, apoi se repeta in luna cincea si in luna a saptea (daca iti iese si Ig G si Ig M negative, adica nu ai avut niciodata infectie si nu ai anticorpi). Se face cu trimitere de la medicul de familie la orice laborator, dar daca vrei sa te coste mai putin si rezultat mai sigur, fa-o la Institutul de Sanatate Publica (pe str. Victor Babes), prima strada la stanga, dupa ce faci dreapta dupa Liceul Negruzzi. Un medic bun de familie este la Policlinica Studenteasca (sunt mai multi acolo), cobori la demisol si este dr. Petroie, care este tanara si bun pediatru.
Pupici la toate gravidutele si mamicile din Iasi.

14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dr_anca

Alynta inca nu. Sambata facem petrcere pentru copilasi ca sa se distreze si Saruca ca am mai fost la un mot si a fost distractiv.
Si tocmai pe 1 august ii taiem motul la Bacau la curte la ai mei in familie cu adultii adica. E demarat fata de ziua ei din cauza ca nu sunt nasii in tara.

Mamica de cuminte
iulie 2008

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Petrecere frumosa si poate ne faci "cunostinta" cu tine si pisicuta ta!

Mergi la inceput

Amir bine ai venit si sarcina usoara! Ma bucur ca DD va bucurat cu un copil dupa 3 ani de asteptari!

Buna fetelor! Eu am sa va arat ceva poze recente, poate vi s-a facut dor de noi!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna Amir10,bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bebel sanatos!

Eu am fost si la Dr. Titianu Monica, si la Dr. Catalin Mihaila si imi plac amandoi...dar cred ca voi naste cu Dr. Mihaila,vb bine engleza si se poate intelege si Richard cu el....

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Nu stiu daca patiti ca mine.....dar am intrat intr-o stare de "depresie" daca as putea-o numi asa... Vad ca viata mea e aceiasi de zi cu zi! Resimt tot mai mult oboseala! Cu sotul pot sta linistita si sa ne mai vb jumatate de ora dimineata,cand copii dorm! Seara nu scapa saracul de David care e "insetat" sa iasa din casa! Ce mai mult ma macina statul in casa... Nu pot iesi singura cu amandoi fara un ajutor.. David de cum pune piciorul afara zburda de nu-l mai prinzi! Nu stie sa se fereasca de masini s.a. locuri periculoase, iar de vorba nu intelege- e totusi mic! Ma gandesc sa fac ceva si pentru mine-sa ma relaxez, dar nu gasesc timpul care sa mi-l ofer! Cand dorm copii eu uneori ma odihnesc sau prind "o bucata" din film! Sper sa ies din "butoi"!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neata fetele!

Bine ai venit Amir10! Sarcina usoara!

Dastefa - se face in primul trimestru analiza pt toxoplasmozasi apoi se repeta.

Ella - nu mai intri sa ne povestesti cum va distrati, sa ne arati si poze?

Alynta - cred ca e greu, ar trebui sa gasesti pe cineva care sa iasa dimineata cu voi, ca asa... o sa iesi din butoi daca iti schimbi cumva programul, adica sa iesi mai mult afara. Bafta!

Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

poze:

http://family.webshots.com/album/573346566TbWbke?start=72

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

Amira10 bine ai venit la noi, sarcina usoara.

dastefa... eu una iti recomand pe doamna doctor LAZARESCU Maria, are cabinet pe Sararie, eu una am incredere in ea deoarece am crescut cu ea(luand in consideratie ca sunt nascuta prematur... si nu au fost niciodata nevoie), acum il am si pe darius la ea si pot sa o sun la orice zi din zi si noapte, nu se supara... si raspunde tot timpul.... daca doresti mai multe inf sa imi zici

aly... eu una te inteleg perfect... chiar daca il am numai pe Darius... dar mie mia fost ff greu sa ma acomodez... chiar daca in unele momente o faceam pe viteaza... iarna cel putin am avut o groaza... sper sa nu dureze mult

noi azi am lenevit un pic mai mult in pat, ... dupa amiaza plecam la tara ca vrea strabunica sa il vada pe Darius... iar noi mergem in gradina la cules
va doresc o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput