Gravidute&Mamici de IASI (98)
Raspunsuri - Pagina 3
mihharo spune:
Alina, las' ca se rezolva pana la urma si cu olita... Eu la 2 ani si cateva luni am renuntat la pampers si l-am pus la olita, mi-am cumparat si vreo 10 perechi de pantalonasi de casa ca asa auzisem ca trebuie, pentru ca se intampla multe accidente
... eu am avut noroc ca accidente la noi nu s-au intamplat niciodata - ma mir si acuma de ce usor am scapat - insa noaptea
am continuat cu pampers pana pe la 3 ani. Dar am si stat cu el pe olita cate 2 ore odata, de-mi intepenea spatele
si invatasem pe de rost programul la Minimax ![]()
dr_anca spune:
Felicitari Inesa sa-ti traiasca fetita sa fiti sanatoase si fericite!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
alynta27 spune:
Dr Anca ai taiat motul copilului sau urmeaza?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
buna ziua
Felicitari INUTSA !!!! sa va aduca Bianca numai bucurii, sa fiti sanatoase. cand am citit ca a nascut pe Bianca la 3950 ..." am zis : ce burtica mica avea si ce marisoara e fata, a luat tot ce e mai bun (din ce papa mami)"
sa va traiasca.

Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
dr_anca spune:
Alynta inca nu. Sambata facem petrcere pentru copilasi ca sa se distreze si Saruca ca am mai fost la un mot si a fost distractiv.
Si tocmai pe 1 august ii taiem motul la Bacau la curte la ai mei in familie cu adultii adica. E demarat fata de ziua ei din cauza ca nu sunt nasii in tara.
Mamica de
cuminte
iulie 2008
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Primisem si eu mesajul Inesei, dar vad ca ati aflat deja! ![]() |
Alina, la celelalte mi-ai tot luat-o inainte. Am zis ca macar la vestea cea mare sa fiu eu prima
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Va ofer o si.... mai vin ... Pana pe 24 cand termin auditul... is dusa.... |
Du-te, Lacramioara, dar nu prea departe. Si sa te mai intorci pe la noi
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui mihharo ... in schimb nu stiu ce sa ma mai fac ca nu-i tace gura o clipa, si noaptea in somn vorbeste, nu-i ajunge cat e ziua de lunga ![]() |
Bucura-te ca nu scoti vorbele cu clestele de la el. Atunci era o problema.
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui mihharo Ralu, dupa cum bine vezi sunt intr-o dispozitie destul de buna, asa ca evident inca n-am vazut trenul |
Ma gandeam ca te-ai acomodat deja cu ideea

... "DA' TU AI VAZUT TRENUL????" Nu stiau saracii de ce ma prapadeam eu de ras ![]() ![]() |
Misto faza

Vezi macar bilete sa-ti iei din vreme. Altfel...
dastefa spune:
buna dimineta fetele,azi dau eu
ca vad ca-s cea mai harnicuta
am o rugaminte la voi.Poate cineva sa-mi recomande un dr de fam bun ,eventual pediatru in zona Copou ,centru?Cumnata mea s-a instalat la Breazu si ar vrea sa o inscrie pe nepotica la un medic de familie
Mihaela
12+
Daria-Stafania-16.11.2006