Burtici fericite de septembrie-octombrie (100)
Raspunsuri - Pagina 7
devylla spune:
Neata si uite ca am nimerit in cap aniversar!
Febra Erikai ma daduse peste cap.Ea nu este un copil bonlavicios...este a doua febra mare de cand s-a nascut.Intr-adevar sa-ti vezi copilul arzand si nestind cum sa il ajuti iti vine sa sari la gatul oricui
In fine,azi febra a scazut la normal,in sfarsit...si acum am realizat ca respir si eu usurata...de aici si toata starea mea proasta de sambata incoace.
Feletor ma faceti sa ma simt prost si rusinata.Ma complimentati,imi spuneti ca v-am lipsit...si eu n-am mai intrat ca inainte sa va citescNu vreau sa-mi caut scuze...dar serviciul,copilul,burtica mare si celelalte responsabilitati ma lasasera fara putere in ultimile zile.S-a facut si aici cald si respir din ce in ce mai greu.
Si ca tot ziceam ca am sa scriu despre japonezi si obiceiurile lor...
Asta cu sistemul public sanitar nu este punctul lor forte...am auzit in mai multe judete ca spitalele publice nu sunt primitoare si nici personalul.Isi fac treaba superficial si sa scape cat mai repede de pacienti.
Este a treia oara cand am fost nevoita sa ajung intr-un spital public...aici sunt clinici particulare peste tot,insa care nu au program duminica,unele nici sambata...si daca ti se intampla sa patesti ceva...esti nevoit sa tragi fuga la urgente.
Multi doctorasi au urmat facultatea de dragul tatalui...si au trecut ca rata prin apa.Cam asa cum zicea si Lucia se uita in manuale ca sa iti puna un diagnostic,sau sa iti elibereze o reteta...de rasu' plansu'
Am patit-o si eu cand alaptam si racisem.Normal era duminica...,am fost la spital si dupa ce ma consulta medicul ii reamintesc ca alaptez si daca medicamentele sunt ok...la care el cu multa nonsalanta:Cred ca sunt ok!
Inutil sa zic ca m-am facut bine cu ceai si lamaie si am aruncat medicamentele la gunoi...incompetenti!
Vineri ajung din nou la control,azi m-au incercat si pe mine niste contractii,era Erika maraita si am tinut-o mai mult in brtae,am urcat scarile cu ea in brate si pac mi s-a intarit burta.
Multumesc tuturor de gandurile bune!
Lucio boerie pe tine...doar saptamana asta si scapi
Claudia lasa-ma sa intorc complimetul,si mie imi esti draga iar fetita ta este o papusica vie!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. cu Lisa Maria si mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007)
adimercedes spune:
Raluk16, Kawaichan, voi pe unde bantuiti???
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
tulibu spune:
neataaaaaa!
m-am trezit iar la 4, deja este un obicei, desigur seara la 10.30 sunt rupta de oboseala asa ca pic lata, iar a doua zi ma trezesc la 4 si asain fiecre zi. acum ma duc sa imi fac cafea, mai vrea cineva? cu lapte? neagra? revin in 5 min
Ioana 24+
tulibu spune:
Nu se mai trezeste nimeni? am terminat de citit tot ce ramasese restant. daca voi inca mai motaiti, eu ma apuc de curatenie, poate reusesc sa fac ceva sa se si vada ca pana acum parca n-am facut nimic.
Ioana 24+
alex25 spune:
Eheeee, buna dimineata, eu deja sunt la servici de jumatate de ora! Si eu ma trezesc tot la 4 si la 10 pic lata, plus ca pe la pranz imi vine sa pun capul pe birou.
Mary, stai cumintica si sper ca ai luat Nospa sa te mai linistesti.
Techila, sa stii ca eu in fiecare seara pun pastile de tantari ca altfel as muri....am Raid Nigh&Day care nu miroase a nimic si pastilutze din acelea de la Bayer care sunt din plante, fara chimicale.
Ufffff, tot intru pe site-ul de la Medlife sa vad daca mi-au iesit rezultatele la analizele de ieri si nimic, ma omoara stresul!
O zi buna sa aveti, ca vine caldura!
----------------------------------------------
Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
MangaGirl spune:
buna dimineatza,
mary la multi ani, sa ai o zi frumoasa...dar eu zik sa mai astepti cu nascutul. nu de alta, dar trebuie sa-ti sarbatoresti si tu ziua u o prajiturica, o inghetata...eventual sa ne dai si noua o cinste mica...lucia stiu ca nu m-ar contrazice.
devylla si in Anglia tot cu cartea dupa ei. Va spuneam eu pe la inceput ca aveam helicobacter pylori, mi-a dat un tratament dintr-o carte. mama mi-a spus ca erau doua natibiotice care nici macar nu se pupau dimpotriva nu erau indicate unul cu altul. m-am dus dupa o sp, mi-am refacut testul, eram tot pozitiva...si tot din carte, mi-a dat acelasi tratament. ce sa-i spun ca e o proasta? m-am lasat pe mana mamei si am luat denol din romania. si a trecut, dupa ce ajusesem la urgente de vreo 3 ori si o data, un alt destept de doctor mi-a spus ca am piatra la fiere. iar pe mine ma durea in cosul pipetului...ca aveam inceput de ulcer.
ma duc sa scriu un articol pentru munca. revin mai peste o ora sa vedem cu ce va mai laudati :)
MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
ionika spune:
Foarte interesanta imaginea aceea cu organele! Am salvat-o ca sa o arat sotului.
Mary, iti doresc o zi minunata si toate cele bune. Cum te mai simti?
Ioana cu Andrei Tudor si 28+ Alexia Teodora
mary_07 spune:
Buna dimineata
Azi va fac cinste cu cafea,suc,inghetata,prajiturele..de care vreti voi
Am luat aseara un no-spa...azi noapte cand ma intorceam de pe o parte pe alta simteam ca mi se rupe burta in 2.Cred ca sunt ligamentele totusi...am facut intindere
Multumesc mult pt urari
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 32+, cu -Razvan
alex25 spune:
LA MULTI ANI Mary!!!!! Sa fii sanatoasa, iubita si sa tii bb in brate fix la 40s!
----------------------------------------------
Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
kiki_cri spune:
Buna dimineata!!!
Mary La multi ani!!! Si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!!!
Roxxy, felicitari pt vestile bune de ieri ca e bine bebelina.
KIKI 28+ si
Poze KIKI