Burtici fericite de septembrie-octombrie (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

nu vin....intelegeti voi.

Andrutza 31 + Sophie,bebelusa mea iubita

gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Cred ca ies la vanatoare de tantari ca nu se mai poate, apoi si .

Somn usor!

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

Eu am avut internetul mort ieri.Alaltaieri nu am avut cand sa intru.....si voi deja ati scris 3 capitole.Ce-as mai sta si eu la taclale cu voi , dar nu reusesc.

AIDA multumesc de explicatii.Eu deja am cont pe webshots.La semnatura e albumul. Numai ca nu stiam cum sa pun video.Uite ca habar nu am cate minute are videoul...tre' sa ma uit.....cand, nu stiu...

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna seara
Vin eu sa stric toata petrecerea cu vesti proasteam o durere de burta de simt ca morma doare in partea de jos a burtii,simt ca ma strange,abia merg. In seara asta eram cu Alex pe afara si l-au apucat bazdacii sa iasa in drum,am auzit o masina si am luat-o la fuga dupa elabia l-am prins...si bineinteles ca nu venea nicio masina.M-a durut atunci ce m-a durut dar dupa ce am stat linistita vreo ora,m-a luat si mai tare. Dr nu l-am sunat inca...mai astept pana dimineata sa vad cum ma simt. Razvanel misca,n-are treaba...oofff oofff.
Va ziceam ca poate stabilim cu dr sa nasc de ziua sotului...acum sotul face haz de necaz si zice ca poate nasc de ziua mea
Acum lasand gluma la o parte,Doamne ajuta sa nu fie asa.
Acu' mi-am amintitzicea Monica de o tipa de la odiseea ei care a nascut la capitolul 100..poate va fac o surpriza.
Repet,Doamne ajuta sa nu fie nimic grav

Buuunn,sa lasam acum vestile rele...pt cap. 100,la cat mai multe,pline de vesti bune

Roxxy,felicitari pt bebelina sanatoasa si starea ta buna

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 32+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MARY de pe acum iti spun La multi ani ptr maine, ca sigur nu reusesc sa intru maine.Sanatate multa si tot ceea ce-ti doresti.Cat despre durere....ai luat no-spa? Daca nu, sa stii ca poti lua. Poate ai facut un efort prea mare....o miscare prea brusca si te dor ligamentele. Vezi daca-ti trece cu no-spa sau buscopan.Numai bine!

Fetelor,noapte buna.

Si La multi ani si de la mine ptr 100 de capitole.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mary, mananca si tu niste no spa, plus odihna de noapte si poate te lasa....

fetelor, voi ati descoperit ce trebuie facut ca sa poti dormi si nu imi ziceti si mie. inainte mai era vreo zuza ratacita sa mai zica ceva...acum...toate la nani. care e secretul???? ziceti-mi si mie plizzzzzzzzzzzz

a, eu mi-am bagat cracii si mi-am pus pastile de tantari, am pus mai departe asa aparatul, dar nu mai suportam

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Am venit ! mai e cineva la chef ?

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mary LA MULTI ANI FERICITI SI FRUMOSI ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE !!!!!!!!!!!!

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Acu' 2 nopti s-a trezit Lisa pe la vreo 2 pt toaleta si apoi am dus-o in patul ei. Am adormit langa ea, asa chircita si inainte sa ma trezesc m-a luat un carcel la incheietura genunchiului drept de imi venea sa urlu! Si azi ma mai doare!

Aseara am adormit langa ea, pe la 8 si... M-a trezit sotul pe la 12, sa ma mut, daca vreau. M-am dus si am facut un dus, am scos hainele din masina, ca le spalasem la amiaza, am baut apa, ca sunt ca o camila de setoasa si apoi in pat. Am avut noroc ca Lisa s-a trezit doar la 6 pt toaleta, apoi iar somn.

Insa numai seara/noaptea anunta ca face. Adica se trezeste inainte sa faca, dar nu mai zice ca face. Si ziua nu mai zice nici pas, de unde anunta wee-wee inainte si pooh dupa . Cred ca o sa ii iau chiloti din aia speciali, sa simta pe pielea ei . Insa am asa o senzatie ca imi dau de lucru .

No, am fugit ca ma asteapta turnul de acte si listele de emailuri. Dar mai intru eu, ca vreau sa recuperez ce ati scris. Si apropos, felicitari pt cele 100 de capitole!!! Sigur nu s-a ajuns aici datorita mie ... In ritmul asta ajungem in curand la 1001 ;)

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mi-am amintit de Omega 3 si vroiam sa va spun ca daca aveti in alimentatie peste nu trebuie luat.
Cel putin asa am citit eu ca daca papi pestic odata pe saptamana e minunat pentru organism si luam si mult Omega3 din el.
Bineinteles ca fiecare face cum crede dar postez si eu aici ce stiu ....ca sa putem compara informatiile

Cea mai fericita 31 + cu

Lutoniana, despre Omega 3, ca tot s-a intrebat pe aici: eu citisem sarcina trecuta multe articole pe tema asta. Si pt ca medicul meu nu mi-a recomandat s aiau vitamine si nici nu aveam de ce sa le iau, mi-a recomandat sa incerc sa iau din dieta cat de multi nutrienti, ca e mai bine pt bb si pt mine. L-am intrebat de Omega 3 si mi-a zis ca e super ok, ca ajuta ff mult la formarea nervilor si conexiunilor nervoase la bebelus, plus ajuta si dupa nastere. Si ajuta si mama, pt ca ajuta ficatul si se pare ca are ceva rol si in mentinerea unei stari pozitive, ff necesare dupa nastere.

Si sarcina asta am luat de la inceput, desi mananc peste gras (somon sau pastrav oceanic) si prawns 1-2 ori pe sapt. Insa nu face rau deloc sa iau si suplimentul, mai ales ca e si pt bb.

www.babycenter.com.au/pregnancy/ref/fishoilexpert/" target="_blank">Aici mai multe - in engl.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput