Burtici fericite de septembrie-octombrie (100)
Raspunsuri - Pagina 18
Danuta1979 spune:
Mai fetelor..acum schimband subiectul...pe voi nu v-a apucat teama si emotia in ultima vreme?
Ca eu de cand am trecut de 30 de sapt am inceput sa ma gandesc mult la nastere (si mi-e tare frica ), la bebe sa fie bine ca mai avem putin, la ce ma asteapta, plus emotii ca voi da nastere unui sufletel si ca nu mai e mult....
Dana
30+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
Roxxy80 spune:
Devylla, recunosc ca eu nu cunosc decat sistemul din Romania iar in mintea mea eu ma gandeam doar la mamicile de la noi din tara care au posibilitatea sa stea acasa timp de 2 ani.
Intr-adevar, daca legile tarii in care traiesti te obliga sa revii mult mai rapid la munca, atunci chiar nu ai ce face.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 31+
Iulika29 spune:
Luto ma bucur ca iti aduc zåmbetul pe buze![]()
..Så stii ca si eu sunt la fel in ceea ce priveste activitåtile/rezultatele profesionale.Dar STii tu cum e pofta vine mancand si ma stiu pe mine de aia am zis ca eu cu sigurantå voi face un bebe cat mai repede pt a fi diferenta micå intre ei..Mai mult decat activitatile profesionale visez la activitåtile cu båietanu meu så descopår lucruri noi aici in Suedia sunt o groazå de activitati care nu au farmec fara un copil langa tine cu plans/ras, joacå/somn si multe altele..Dar .. stiu si sunt constienta ca sunt muulte care vor veni poate mai frumoase mai urate decat visåm noi..
POZE
Iuliana, cea mai fericitå
33+cu
Bruce Nicholas
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Buna seara ![]() Vin eu sa stric toata petrecerea cu vesti proaste ![]() ![]() ![]() am o durere de burta de simt ca mor ma doare in partea de jos a burtii,simt ca ma strange,abia merg . In seara asta eram cu Alex pe afara si l-au apucat bazdacii sa iasa in drum,am auzit o masina si am luat-o la fuga dupa el abia l-am prins...si bineinteles ca nu venea nicio masina![]() .M-a durut atunci ce m-a durut dar dupa ce am stat linistita vreo ora,m-a luat si mai tare. Dr nu l-am sunat inca...mai astept pana dimineata sa vad cum ma simt. Razvanel misca,n-are treaba...oofff oofff .Va ziceam ca poate stabilim cu dr sa nasc de ziua sotului...acum sotul face haz de necaz si zice ca poate nasc de ziua mea ![]() Acum lasand gluma la o parte,Doamne ajuta sa nu fie asa. Acu' mi-am amintit .Repet,Doamne ajuta sa nu fie nimic grav ![]() Buuunn,sa lasam acum vestile rele... ![]() pt cap. 100,la cat mai multe,pline de vesti bune![]() Roxxy,felicitari pt bebelina sanatoasa si starea ta buna ![]() ![]() My family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 32+, cu -Razvan |
La multi ani si ai grija de tine si de flacaii tai!

27+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
Roxxy80 spune:
Multumesc f mult
.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui uve_got_mail
Felicitari pentru piciulina roz! ![]() 27+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria |
cu piciulina roz
Maria 31+
katteryna spune:
Ma bucur pt vestile bune pe care le-au adus de la control si eco Manga, Iulika si Mimika! Iulika, tinem pumnii sa se intoarca bebe Bruce si-i trimitem pupici de incurajare!
Apropo de asta, am o prietena gravida in 38 saptamani si fetita ei are in burtica o pozitie tare haioasa, despre care doctorul i-a zis ca n-a mai intalnit-o...Sta in forma de L, ca si cum ar sta in fundulet.Cu toate astea doctorul inca i-a mai dat ceva sanse sa se intoarca in 2 saptamani![]()
33+ cu floricica
RAISA MARIA
Roxxy80 spune:
Ba da
. Nu mi-e teama de nastere pt ca acum stiu la ce sa ma astept (desi poate fi diferit a doua oara). Ma gandesc zilnic la cum ma voi descurca, ma gandesc la alaptat, cel mai mult ma gandesc daca e sanatoasa, ma gandesc la cum va reactiona Matei. Offf...ma gandesc la f multe.
| citat din mesajul lui Danuta1979 Mai fetelor..acum schimband subiectul...pe voi nu v-a apucat teama si emotia in ultima vreme? Ca eu de cand am trecut de 30 de sapt am inceput sa ma gandesc mult la nastere (si mi-e tare frica ), la bebe sa fie bine ca mai avem putin, la ce ma asteapta, plus emotii ca voi da nastere unui sufletel si ca nu mai e mult.... Dana 30+ cu Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 |
cu piciulina roz
Maria 31+
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui katteryna Ma bucur pt vestile bune pe care le-au adus de la control si eco Manga, Iulika si Mimika! Iulika, tinem pumnii sa se intoarca bebe Bruce si-i trimitem pupici de incurajare! Apropo de asta, am o prietena gravida in 38 saptamani si fetita ei are in burtica o pozitie tare haioasa, despre care doctorul i-a zis ca n-a mai intalnit-o...Sta in forma de L, ca si cum ar sta in fundulet.Cu toate astea doctorul inca i-a mai dat ceva sanse sa se intoarca in 2 saptamani 33+ cu floricica RAISA MARIA![]() |
Multumesc Katteryna

.Så speråm så se intoarcå, ca asa el e baiat 'fain'

POZE
Iuliana, cea mai fericitå
33+cu
Bruce Nicholas
adimercedes spune:
Fetelor, imi dati si mie niste date concrete referitoare la suplimentele de Calciu si posibilele probleme pe care suplimentarea le poate produce???
Am rasfoit internetul si peste tot am gasit studii ca e super ok si chiar recomandata suplimentarea de Ca in sarcina. Sarcina trecuta, prin trim 3 am inceput sa am carcei groaznici la picioare, la incheietura genunchilor si medicul gine mi-a recomandat Ca (+Magneziu). Aici la voi a fost prima data ca am auzit ca e "buhuhu"
. Dar oricat am cautat, nu am reusit sa gasesc nimic relevant pe tema asta.
Merci mult. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui raluk16 De cateva zile tot incerc sa va ajung ![]() Deci La multi ani tuturor burticilor! Sa traim 100 de ani sa ne vedem puii bunici si strabunici sanatosi si fericiti! Adi un pupic special . Atata ma bucur cand vad ca mai apari si ne mai dai cate un sfat ![]() Melania la multi ani cu fericire si sanatate alaturi de baietii tai! ![]() Noi azi implinim 3 ani de cand ne-am casatorit Si anii trecuti ne cumparam cadouri simbolice (1 an - de hartie, 2 ani - de bumbac). Anul asta nu am mai apucat, dar s-a potrivit la fix, anul de piele! Asa ca am zis ca ne-am facut un cadou reciproc, din piele, impachetat in piele: bebicul nostru de la mine din burtica! 26+ ![]() |
Doamne ajuta la 100 de ani impreuna!

27+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

.M-a durut atunci ce m-a durut dar dupa ce am stat linistita vreo ora,m-a luat si mai tare. Dr nu l-am sunat inca...mai astept pana dimineata sa vad cum ma simt. Razvanel misca,n-are treaba...oofff oofff

de
Alexandru (2 noiembrie 2007)