Mamici de zmeurici de iulie-august (72)
Raspunsuri - Pagina 9
lucialu spune:
Euphoria ![]()
aha!Deci ai inteles Giova pe unde bate Cornelia, ce rapid a dat vina pe bunicu'
Meeeei Cornelia vezi ca si al meu a fost craidon si era ft deschis la colori
Eu sunt gaina de casa, deci raman la ideea ca tot prin vecini tre sa ma caut...sau o fi din cauze de "zburatorul" ala literar? caz daca era al meu gravid ma uitam si eu mai lung si imi schimbam tinta![]()

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
Giova spune:
Lucialu pai ea s-a scos elegant.
Nu esti intreaga fata, ma molipsesti cu buna ta dispozitie
.
Motana am vazut pe frumoasa Daria, este o dulceata de fetitza
.
Bia vazut printul scump. credeam ca pui si ceva poze de la botez...pe cand?
ce baby monitor imi recomandati? am zis ca nu-l luam pe cel Philips de la Avent ca e scump. Ne-am orientat catre un Fisher-Price, s-a dus pers. care a vrut sa ni-l cadoriseasca si l-a luat. azi cand l-am montat se aude un fasait...e suparator, mai ales daca e linsite in casa. Vrem sa mergem sa-l schimbam, dar la Help Net este doar de la Primi Pasi (cica e cel mai vandut), de la Tigex si inca vreo 2 firme de care nu am auzit. acum mi-e ciuda, mai bine luam pe cel Avent, macar stiam de la nasii nostri ca e bun, mai scump, dar nu se aude nimic, in afara de bb cand urla/rade/se foieste.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Cornelia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucialu aha!Deci ai inteles Giova pe unde bate Cornelia, ce rapid a dat vina pe bunicu' |

Monitor eu am de la Tigex, primit acum 6 ani, simplu, cu doua frecvente. E ok. Bazaie doar cand interfereaza cu cel al vecinilor
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
mihaStroescu spune:
Buna Mamici
Am mai postat odata aceeasi intrebare si nu mi-a raspuns nimeni. As vrea sa intreb mamicile care au nascut de curand:
Cum rezista puiutii caldurilea astea? Cum ii tineti, cu aer conditionat sau la 30 grade?
Multumesc
Mamica mandra de
Eliana 20 luni si
36+
theea spune:
FELICITARI MAMICILOR SI BUN VENIT NOILOR ZMEURICI SA FITI SANATOSI SI FARA COLICI
Noi suntem bine sau cel putin asa cred ca azi nu am prea simtit bebelina si burta imi e tare dar nu ma doare nimic e normal?????????????
Maine am programare la moasa sa vad ce imi zice cu toate ca mai mult de 5 min nu ma tine niciodata.

pt mamicile care tre sa nasca
Pupici
34+
cezara
Giova spune:
Cornelia mersi de raspuns. tare faza cu auzitul copilului vecinilor in monitorul tau
.
Miha eu nu am dat drumul la AC. de ieri doar au inceput marile calduri. azi l-am tinut ba pe balcon, ba prin dormitor unde e mai racoare. Nu l-as baga inca pe AC.
Theea bafta maine, sa vi cu vesti bune.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
ivanoiuadela9 spune:
Bun venit tututror bebelasilor si refacere rapida mamicilor .

Noi suntem in aceeasi formula
cu toate ca burtica s-a lasat mult in jos si am contractii zilnice , unele dureroase . Toti cunoscutii mi-au spus ca trebuie sa nasc pana duminica ... si duminica trebuia sa merg la o nunta
dar cred ca renunt ca poate ma apuca pe acolo .
Adela 39 sapt 
andreea_1979 spune:
Buna seara fetele ! Tocmai am venit de la doctorita si maine ne-a programat la cezariana asa ca maine o sa mai vina o zmeurica pe lume ! Maine la 7.45 trebuie sa fiu la spital , fara mancare , fara apa , doar cu pastiluta de tensiune luata , ca de , de emotii .... Tineti-mi pumnii ! 
s 38+
PatriciaArdeleanu spune:
buna!
va multumesc ca ati intrebat de mine.
nu am apucat sa mai scriu -nici sa citesc prea mult- si am destul de recuperat.
am avut duminica toata noaptea niste contractii dureroase, la 3-4 minute, noroc ca au cedat dupa 2 no-spa. atunci mi-am dat seama ca nu sint pregatita deloc, nu aveam bagajul, etc, etc., m-am si speriat, m-a luat si o mica depresie...
luni am avut toata ziua BH destul de puternice cu senzatia ca pica in chiloti, am dus copilul la bunica si m-am odihnit si printre picaturi mi-am facut bagajul, mi-am mai spalat ce hainute am avut noi, asa ca luni si marti am stat mai mult la orizontala. maine merg si la dr sa vedem ce zice, e ultima lui zi si pleaca in concediu 2 sapt. bineinteles ca azi m-am simtit ceva mai bine si mi-am facut de cap in sensul ca am fost plecata de acasa mai mult timp, si de cind am venit acasa nu imi revin. si e abia prima zi de canicula...ma ingrozeste...
Patricia
s36 si Rebecca
05.02.2005
emabucuresti spune:
felicit si eu toate zmeuricile si toti zmeureii aparuti zilele acestea aici! sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti bebelusilor!
imi face mare placere sa va citesc dar nu prea tin pasul...
giova eu de la helpnet am luat, dupa ceva studii, un babyphone angelcare, modelul cu lampa de veghe si termometru. sunt f multumita de el.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)