Mamici de zmeurici de iulie-august (72)
Raspunsuri - Pagina 10
PatriciaArdeleanu spune:
am vazut bebe frumos de Mqqm, (si figurantii respectivi, ce frumos). asa am fost si eu ca bebelusi, linga surori mult mai mari si tare bine a fost. m-am ingrozit de patanie, slava domnului ca nu a fost ceva grav 
Motana,
, ma bucur ca ati venit acasa si sinteti bine. am vazut si pe frumoasa mexicanca, ce seamana f bine cu tati.
Giova, si pe micutul Edi l-am vazut, e asa dulce! si Roan de Hera este f dulce! si pe DAria de Mamilavinia!
Felicitari zmeuricilor care au venit in ultima vreme si multa bafta maine Andreea!
iti tinem pumnii.
Alinuta, felicitari pentru strumf grasunel! ti-a venit mama?
sper ca te aduni si tu de pe drumuri ca uite ce calduri vin.
Alina, am vazut ca m-ai intrebat de diabet, vad ca reusesc sa tin glicemiile sub valoarea maxima.
nu stiu cum sinteti voi, dar eu nu mai am pofta deloc de mincare, parca nimic nu imi mai place si nici chef sa stau in bucatarie nu mai am...maninc de obligatie cite ceva, incerc sa fie si carnitza si lactate, daca ar fi dupa mine as minca doar pepene.
mi-aduc aminte de Muffi cind era cu pepenele, asa am ajuns eu acum.
mi s-a instalat ieri o durere intai in soldul drept (dupa parerea mea, unde se imbina femurul sus cu bazinul), si de azi la cel sting, nu imi aduc aminte daca data trecuta m-a durut asa, daca are legatura cu coprul care se pregateste...gata, destula plingere pt o zi.
cornelia, eu am facut prajitura asa si a iesit mortala:
6 oua, 6 linguri zahar, 6 faina, o jumate plic praf copt, tava unsa bine cu unt.
am batut albusurile cu putina sare si 3 linguri de zahar. am oprit o mica parte din albusuri pt glazura, iar in restul am incorporat galbenusurile, cele 3 linguri zahar si faina. am pus fructele si deasupra albusurile pastrate. a iesit ff buna! si cu multe fructe, mie nu imi place sa aiba balt foarte mult si am combinat=o cu visine.
Patricia
s36 si Rebecca
05.02.2005
alinutza78 spune:
Patricia ma bucur ca ai dat de veste
. Cred ca se pregateste corpul de nastere, pentru ca tu nu ai luat in greutate ca sa te confrunti cu dureri de articulatii sau oase. Eu ma plangeam la sport ca nu prea ma mai tin genunchii...constatam cu stupoare ca-mi tremura picioarele, in conditiile in care aveam ceva pregatire fizica si nu intelegeam..si mi s-a explicat ca incepand cu saptamana 36, corpul chiar da semne vizibile..se mai inmoaie ligamentele, articulatiile, si de aici poate si dureri. Ai grija cu caldurile...te inteleg perfect pentru ca si eu sufar ca un caine...nu ma ajuta ca acasa sau la sport sau la birou am AC...cand ies afara doar sa ma urc intr-un taxi si sa ma deplasez pana la destinatie simt efectiv ca ma preling pe jos...la mine mai contribuie si kg in exces. Super ca tii glicemia sub control...ai noroc si ca nu ai pofta de dulce
. Bafta maine la doctor...sa vii cu vesti bune
Andreea 1979 nastere usoara..tin pumnii sa fie operatia cat mai usoara si sa-ti vezi rapid bebelina sanatoasa.

o seara buna
Alinutza
s37 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
Euphoria spune:
Miha, pediatra mea a zis ca e ok aerul conditionat...eventual sa dai drumul in camera de langa, si sa lasi usa deshisa la bebel. Important e sa nu bata direct pe copil. Acum...sunt pareri si pareri...
MC2008 spune:
buna seara fetelor,
Eu nu am mai scris de mult, caci acum imi tot fac de treaba sa imi treaca timpul, si CHIAR TRECE!!!
Ieri am fost la dentist ptr a-mi rezolva omplomba care a cazut, si acum parca ma sacaie maseaua un pic mai rau. O sa mai stau un pic, si daca tot asa o tine, ma voi duce iar.
Bubitele ARE GONE!!! aproape in totalitate
.
Bebe e ok, misca mult si asteapta saptamana viitoare o masuratoare pentru a vedea cum mai stam.
Duminica ma duc la o nunta...
, sa vad ce mai fac si pe acolo, cred ca doar o sa mananc
, asa mare cat casa nu cred ca voi dantui prea mult
.
Azi am si gatit, am facut puit la gratar si legume gratinate
. Sotu' era incantat ca mananca sanatos
.
Apoi am fost la manichiura si pedichiura, asa ca arat si eu uman in sfarsit, ca la picioare nu am mai ajuns de ceva timp din cauza burtii
. Aaaaaaaa, si m-am si pensat
.
Hai ca parca am dat raportul cu ce am facut zilele astea
.![]()
Felicitari noilor zmeurici si mamicilor curajoase!!!!
Pupici pe burtici!

36 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 4 saptamani 
theea spune:
Buna seara fetelor revin cu o veste nu prea buna am reusit sa vb cu DANIELLE in seara asta si din pacate a luat gripa porcina .Era destul de optimista din cate am auzit-o e sub tratament si tre sa stea numai acasa.Ebonne inca nu a luat gripa porcina .Era un pic ingrijorata caci a zis ca bebelina nu a prea crescut in ultima vreme si daca nu creste o sa ii faca cezariana banuiesc sa o scoata mai repede.Nu poate sa se ridice din pat de asta nu prea mai ajunge la internet .
Cam atat va mai tin la curent cum aflu noutati pupici.
34+
cezara
PatriciaArdeleanu spune:
O, saraca Danielle! sa speram ca va trece usor peste si sarcina nu are de suferit!!
multa sanatate!!
Patricia
s36 si Rebecca
05.02.2005
lucialu spune:
Theea m-ai pus in fund cu vestea asta. Offf Doamne! Am simtit eu ca ceva nu e in ordine, sunt fete care scriu de obicei zilnic si daca nu apar iti pui intrebari...Dumnezeu sa le ajute sa treaca cu bine de necazul asta!Sanatate! Si iti multumim Theea! Legat de contractii daca nu sunt dureroase e ok,dar incearca sa stai totusi intinsa ac le ai. Eu mai pun in practica si ce ne-a spus Alinutza:respir adanc de cateva ori si mai se linisteste.Sau e ceva psihologic.
Patricia ma bucur ca ai dat semne!Spuneti mai fetelor:avem o prob si tre sa stam cuminti...ca sa nu ne facem ganduri.Bine ca esti mai bine si nu mai fi tu atat de curajoasa cu iesitul afara.Pe bune, mi s-a facut parul cret cand am auzit ce temp avem mai multe sapt inainte.
Clar nu mai avem ce cauta pe afara ziua.Mi-ai lipsit, mai comentam de Clona![]()
Giova,Cornelia![]()

Andreeaaaa, GO MAMICO!!!Nastere fara probleme si BB de nota 100!!!

haaam se pare ca nimeni nu mai are bufeuri din astea.Se accentueaza la caldura insa le am si cand e racoare bine in zonele mentionate.Tre sa vad ce naiba mai sunt si astea dar cred ca stiu deja rasp...
aaa am vazut dulcinee mica de Motana!
E o poza cum sta cumva la piept si are o mutrita atat de scumpa, lasa gurita in jos la colturi cu buzita de deasupra peste cealalta![]()
NB!KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
PatriciaArdeleanu spune:
Lucialu, 
asa e, in casa am AC, dar mai trebuie sa ies si pe afara, sint in majoritatea timpului singura acasa cu fata, nu am incotro...
dar ma felcit ca mi-am luat concediu altfel sigur nu rezistam sa calatoresc prin bucurestiul asta cu orele in trafic si caldura!
Alinuta, asa e, eu daca nu era asa de greu pe drumuri puteam sa merg la serv bine merci, era oricum mai usor decit acasa ca si munca, asta garantat!
felicirari pt luna 9!
Patricia
s36 si Rebecca
05.02.2005
alinutza78 spune:
Danielle multa sanatate
..doamne, sa ii treaca repede si sa nu afecteze bebita
E bine ca este optimista
Theea multumim pentru vesti...chiar imi faceam griji ca nu mai intra Danielle.
Lucialu am uitat sa-ti raspund la pranz, dar si eu ma confrunt cu bufeuri...cea mai critica portiune este zona gatului si a pieptului...acolo am impresia ca arde permanent si transpir cel mai usor...probabil si de aici senzatia de sufocare.
Alinutza
s37 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
lucialu spune:
Alinutza multumesc!
Deja intrasem la idei cu endo...ca ma simteam oaie neagra pe aici.Mie si urechile imi iau foc,dar cel mai rau e pieptul si bratele.Sper ca ti-am fost de folos cu puseele.Ideea e ca dupa contractii mai naspa si incordari se face diferenta cand vezi burtica crescuta dintr-o data si il simti pe BB mai mare in burtica.
Patricia pai nici cu fata pe afara sa nu mai iesi cand e cald.
Fac un dus si ma bag la 

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine