Mamici de zmeurici de iulie-august (72)
Raspunsuri - Pagina 8
Euphoria spune:
Buna fetelor,
Nu reusesc deloc sa tin pasul cu voi. Felicitari proaspetelor mamici, sanatate multa, zmeurici voioase, sanatoase, si papacioase le doresc din tot sufletul!
Se poate sa-mi dati si mie datele contului, tare mi-e drag sa vad zmeurici, v-am mai rugat o data, dar cred ca nu a vazut nimeni :)).
Noi suntem bine, ne supara burtica, dar noaptea dormim destul de bine, mai ales dupa plimbarea de seara si dupa baita. Avem colici de zi, cum a zis pediatra...Se pare ca la unii bebei se manifesta noaptea (la majoritatea de fapt, si la unii ziua). Am inceput sa-i dau si debridat, e cam constipata, si am senzatia ca o ajuta si cu burtica. oricum ai mult decat sab simplex, si espumisan, si restul. As sta toata ziua pe afara, dar incep caldurile alea mari, si parca mi-e frica.
Fetelor, ce ziceti, sunt prea mici comorile noastre pentru rasfat? Mi se tot zice sa nu o obisnuiesc in brate 
, dar eu una nu pot sa o las sa planga, plus ca mi-e drag cand vad ca o doare burtica si se linisteste cand o pun in pozitia broasca pe pieptul meu...Mie mi se pare aberanta povestea asta cu rasfatul, cel putin acum. Am tot citit ca pana la 3, chiar 6 luni, nu se pune problema de santaj sentimental, si ca "educatia" respectiv programul, se fac dupa aceasta varsta..Pana atunci e perioada lor de acomodare cu noul mediu, si daca vor in brate, vor pentru ca le lipseste apropierea de mama pe care o simteau in burtica. Si mi se pare o explicatie mai mult decat rezonabila si logica. Si in plus, nu am facut copil sa il las sa urle inchis in camera...Voi ce ziceti?
Cornelia, multumesc de raspuns. Si eu notez tot, si observ ca nu e constanta nici in numarul de mese/ zi si nici in cantitati. Papa 6-8 mese pe zi, si intre 500-750 ml/zi. Eu zic ca mananca bine dar nu prea creste. Desi ieri am cantarit-o si avea 4040, si astazi am cantarit-o din nou, ce-i drept lapranz, inainte de masa, ca am uitat dimineata, si avea 4270...Sa vad diseara ce-mi mai arata cantarul. E oare posibila o asa diferenta de la o zi la alta?
Vad ca ati vorbit de masini...si eu am o problema, caci masina mea e in doua usi. :(( Bine, momentan nu plecam amandoua cu masina, dar ma gandesc ca la un moment dat vom incepe sa ne mai indepartam si noi de casa, si atunci va fi problematic...n-ar fi rea o schimbare, dar cu criza asta...Nu mai zic ca avem un carucior destul de baban, ca na, nu m-a dus capul sa ma gandesc la toate aspectele cand l-am luat (greutate, unde-l bag, unde-l tin, incape in portbagaj etc)...Eh, data viitoare o sa stiu mai mult.
Pup mamicile si zmeuricile, nascute si nenascute!
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alex@Sara .... Vroiam sa va intreb daca v-ati epilat cu ceara inghinal in ultimile 2-3 sapt de sarcina?Ca eu tare ma irit de la lama,dar mi-e frica sa nu imi provoace contractii epilatul cu ceara,ca tare ma bate gandul sa ma programez la un defrisat profesinist |
Eu m-am defrisat profesionist
Coccorina
38s
IsabelleAMR 2 SAPTAMANI Bebelina in burtik
Giova spune:
Cornelia 2 intra, dar pt. al 3-lea nu bag mana in foc. Mie mi se pare mai ok bancheta mea de la Mondeo decat din Touareg. eu zic ca un mercedes GL ar fi ok pt. voi
.
cu scaunul de la VW l-am oprit la fix pe sot...tot asa..odata cu masina vroia o groaza de alte accesorii scumpe ca naiba, doar ca erau inscriptionate cu VW.
Moniland cu siguranta daca vor veni pe 22 iulie vor avea cate ceva din ambele zodii.
Dilaural ce sa mai zic eu...aveam programare la pedi pe luni 6 iulie, data cand am iesit din maternitate
. si eu vroiam sa ma vopsesc, de pensat am facut-o in salon, dupa ce am nascut...noroc ca eram epilata, iar inghinal m-a ras sotul, in ziua cand s-a rupt apa. nici crema epilatoare parca nu mai functiona atunci, noroc ca ma facusem cu o sapt. inainte si nu aveam cine stie ce.
Bia sa va traiasca micul crestin! Uauu ce repede l-ati botezat!
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Euphoria Buna fetelor, .... Se poate sa-mi dati si mie datele contului, tare mi-e drag sa vad zmeurici, v-am mai rugat o data, dar cred ca nu a vazut nimeni :)). |
Euphoria trebe sa iti activezi PM ul ca sa iti dau datele pe PM.
Coccorina
38s
IsabelleAMR 2 SAPTAMANI Bebelina in burtik
lucialu spune:
mmm sper saq tiu minte tot ce tre sa scriu.![]()
Eumada nu e nici o problema nici pt tine nici pt ea ca creste burtica si BBita. Daca nu ai probleme gen diabet gestational sau tensiune mare(constanta de obicei), ai sa vezi ca nu va fi nici un impediment nici acum si nici la nastere.
ai incercat uleiul de masline extravirgin? eu cu de-ala ma dau si inca din cele mai ieftine si nici macar zilnic si o lotiune de corp de la nivea ft comuna.Se intinde pielea ok fara vergeturi.
Moni tu vrei orice oferta...pai atunci vreau si eu o vila cu piscina la mare
ca mi-e pofta![]()
Elena pai voi ati tinut legatura mai strans, nici nu ma mir ca doar ati muncit constant de la incpeut la campanie.
Poate faptul ca s-a pus suflet mult duce la rez atat de bune
Si eu pup piticii tai, care cand ma gandesc ca stau intr-un fir de cerclaj de atata timp...
Giova era o gluma cu barzoiul. Am remarcat si eu asemanarea intre baietelul mai mare al Corneliei cand era BB si BB Edi al tau.FT tare si ma gandeam la taticii lor,care a fost plecat din cuib la plimbare
.Poate e stramba gluma si iertare daca n-o gustati.Eu sunt mai trilulilu
Noua de ex ne-a spus dl dr ca BBitza are nasul diferit de al nostru si eu am replicat senina:ca tre sa ma uit la instalator sau la vecini sa vedem de la care ni se trage![]()
![]()
A ras si s-a dezvinovatit la sos ca dansul n-are nici o contributie pen ca ne-am vazut abia dupa ce eram gravi.![]()
Lorelay stai cuminte la patut ca se poate rezolva.
Bia sa-ti traiasca micutul crestin!
Dilaural bine ca ai mai dat de veste.
Asteptam Patricia si Danielle.
Mamidevladut tricul asta il stiu de la un dr neamt si ii rog de sanatate.Eram constipata la max si mi-a spus sa iau Mg efervescent.Nu eram gravi.Si voua sa va de-a DD sanatate si la cat mai multe sapt pana la termen!Bine ca ai rez!
Alinutza pai uite cum simt eu: ca se contracta dureros burtica toata si pupa se impinge mai mult decat de obicei si se incoarda tare-tare. Chestia asta tine cam 15 minute odata, dar poate sa ajunga si pana la 30 de minute. Iar mai ma lasa un pic si iar incepe. Si dupa ce imi ies bine okii din cap
si incep sa respir si sa se mai duca durerile ne ies iar okii,de fapt ii facem cat cepele ca se vede clar ca am burtica mai mare.Saptamana asta luasem o rochita pe mine, la doua zile am vrut sa o iau din nou. Daca stateam normal nu mai o inchideam veci la nasturii din fata. Cu multe negocieri si pozitii yoga am reusit sa o iau.Diferenta intre restul contractiilor care nu tin neaparat de pusee zic eu, e ca astea sunt mai rare dar mai intense si de obicei le am in primele zile cand intru in sapt noua. Si aici e burtica toata contractata +incordat bine BB. In rest am dureri de menstra care insotesc contractii doar la nivel de abd inferior sau contractii date doar pt ca pupa se impinge,unheori din senin alteori pt ca am stat in picioare prea mult se pare-chit ca nu e asa sau urcat scari,sport pe care pupa nu il agreeaza.Nah ca m-am lungit.Sper ca nu am uitat nici un detliu,ar fi si culmea la cat am descris
De analize nu sh ce sa spun,chiar tre sa le ridic pe ale mele si sunt curioasa daca am ceva legat de coagulare la ele acum.
Alina pai in acest caz nu renunt la magneziul meu,ca al meu uter e cu cantec mereu, nici vb de relaxare
Ma bucurasem ca am simti-o pe a mica de la implantare fara sa vad in viitor ca poa sa fie cu dus-intors si sa se lase bucuria cu vaicareli pe masura ce va creste sarcina.
Sa-mi raspundeti si mie va rog cu ata rosie la manuta:se da in maternitate?pui orice ata de acasa?sua cum?
si o intrebare ft imp pt mine: sunt singura cu bufeuri pe aici??? Deci simt ca-mi ia foc pieptul,sanii ard oribil si mainile si picioarele-talpile.La maini ma ia de la axile, scot flacari si pe brate in zona incheieturilor pe interior langa coate si la palmi plus palmile in sine. Voi intreba si medicul cand merg,sper sa putem comunica pt ca merg la cel de rezerva ca al meu e in CO. Si pe dl dr asa nu il cunosc deloc.Si iar am un picior mai umflat
aaa Giova nu am avut treaba cu lohiile dar stiu ca e bine sa se elimine tot indiferent cum arata. Sa se elimine singure,sa se curete uterul.La a doua op imediat dupa la cateva ore am eliminat o chestie mare si neagra care se pare ca imi provocase dureri multe si dupa am fost muuult mai bine.
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
lucialu spune:
Euphoria tre sa apara in bara de la mesajul tau de-asupra scris cu rosu:PM.Nu il ai activat,tre sa te loghezi si sa intri la profil personal, jos optiuni nu sh de care si activezi pm-ul
Hera ca mi-am adus aminte:ai incercat pt colici si uleiul de la Weleda?Si tre sa ma uit ca imi notasem tot pt cvolici erau niste supozitoare, dar nu mai tin minte daca de la Walla sau Weled.
Moni infacol se gasesti si in Ungaria!100% ca de-acolo l-am luat.![]()

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
Cornelia spune:
lucialu, oricum toata lumea ne intreaba cu cine seamana Stefan
, ca noi suntem sateni (eu chiar spre bruneta) cu ochi caprui
. Le spun ca seamana cu bunicul meu. Continuand gluma ta, bunicul meu a fost mare crai si a locuit si prin Timisoara
. Chiar am o matusa a carei mama este svaboaica din Timisoara
. Asa ca cine stie, lumea e mica
.
Ca tot ma lauda Adriana ieri
, mi-a facut mama prajitura cu caise. Eu sunt doar cu teoria, ca nu m-am invrednicit sa fac nici azi nimic. Foarte buna, dar gata, intru si eu la regim. Am 70 kg
si nu ma pot imbraca decat cu pantalonii de gravida. Am de dat jos 10 + inca vreo 3 pe care le luasem inainte de sarcina.
Azi am avut in vizita o fetita si s-au jucat ci copiii mei linistiti. Ma speriasem, ca ce ma fac cu 4 copii
, dar a fost mult mai liniste decat deobicei.
Alina, aveam si Scenicul pe lista, dar bineinteles ca mai bine schimbam scaunelele
. Noi zici ca suntem in povestea ... cu drobul de sare
.
Euphoria, mananca bine pitica ta 
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Giova spune:
azi nu am dormit. la ora 16 s-a trezit bb la supt si adio somnul meu. sa vedem cum rezist la noapte
.
Dilaural mie mi-a luat vara-mea Infacol din Ungaria.
Lucialu stai linistita eu gust gluma...doar ca nu intelegeam ce e cu barzoiul
. sunt mai dusa de cand am nascut.....
al meu a cam fost pe-acasa si nici vizite de la mare nu am primit....asa ca....nu se stie cum de seamana copiii.
Micaalsa ati ajuns acasa? cum este? Iulia ce zice de teodora?
Patricia, Danielle haideti la apel va rog.
Cornelia noi suntem 100% ardeleni, nascuti in Alba Iulia. In Timisoara stam din toamna lui 2004. Chiar zicea al meu caci meritam un premiu, am facut 2 timisoreni, ajutam la cresterea demografica a orasului
.
fug la un dus ca toata sunt plina de lapte. asa tampoane proaste de sani mi-am luat de la Bella, ca tot sutienul se uda...si nu-mi place mirosul
.
de ieri am inceput sa pun lapte la congelator, nu mai vreau sa-l arunc. cat e loc si pot sa mulg, il depozitez, pt. zile negre.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)