Mamici de zmeurici de iulie-august (72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Motana mie nu-mi curge lichid. doar sange...care ba e rosu aprins, ba se face maroniu, ba incepe sa devina transparent, iar maroniu...si tot asa. cand scap de lohiile astea? cica tin 2 sapt., pai au cam trecut.
Si la mine apuca sanul cu toata gura si adanc...dar zic si eu ca si tine, ceva nu e in regula, prea ma doare cand trage. si asta pana se mai goleste sanul de lapte...pe urma e ok.
Ylla ma bucur ca si tu ai bb cumintel. doamne ajuta tot asa sa o tina racusorii nostri.
Alina daca avea cineva o imprumutam sa nu dau degeaba 100 euro si sa nu o foloseasca. pe la noi nu se practica, nici nu sunt in magazine, doar pe dincolo am vazut.
Inesa in sfarsit iubita! felicitari, refacere rapida si mult laptic! Bine ai venit pe lume grasunicaBianca!
mQQm ma sperii cu cheagul ala. era putin mai mare decat o moneda. Nici nu a mai curs, decat sange asa maroniu.
te cred ca ai tras o sperietura cu piticul, of...bine ca e ok si nu e ceva grav.
asa face si Edi cu suzeta, asa ca am renuntat la ea, cel p[utin deocamdata. si al meu trage partzuri la greu, ragaie super bine dupa fiecare masa, face kk dupa aproape fiecare alaptat.....
Coccorina eu si Adriana suntem cu rani. eu folosesc de la inceput mameloane de silicon, dar degeaba.
Moniland 39. Bravo mami si la birou si aproape de termen. printeselor tale le place mult in burtik.
Pooh bine ati venit acasa! eu beau o cafea cu lapte dim., dupa ce-l alaptez. ma gandesc ca pana la urmatorul alaptat mai trece din efect. Sunt zoombie daca nu.
Adriana al meu a slabit 220gr, dar el a fost mai micuti. stiu ca cei mai grasuti scad mai mult in spital.
Dragul de Cezar...te cred ca i-a fost doir de voi si a vrut acasa.
al meu a dormit aseara cu tat-su in living...nici nu stiu cand au plecat de dim. la gradi...sacrificii nu avem ce face.
eu nu reusesc sa ies dim. cu el afara. de aceea il scot pe balcon in carucior. mai am si treaba prin casa, trebuie sa termin cu totul pana cand vine Marco de la gradi. caci pe urma, fug de la unul la altul. e greu cu 2 pui, dar si frumos in acelasi timp.
Hera de dimensiunea unei portocale?vai de capul meu...fereasca sfantul ca la urgente as fi.
felicitari pt. prima"revizie". ma bucur ca sunteti in grafic si toate sunt bune! tot asa sa o tineti!
Lucialu oi fi eu mai tuta...dar sa mor de am intels faza cu barzoiul. explica, please unei mame obosite.
Cornelia aha...sa inteleg ca e ok sa mai fie si cheaguri. eu nu mai stiu de la marco. al meu zice ca am avut si atunci, dar nu ma bazez 100% pe afirmatia lui. Dr. meu, mi-a zis sa-l sun pt. orice, sau sa merg la cabinet...dar parca nu-mi vine sa o fac.
te cred ca nu incap 3 scaunele pe bancheta din spate. al lui Marco ocupa mai bine de un loc, 2 sunt ok, dar 3 nici la noi nu ar incapea, in nicio masina, nici in Mondeo meu, nici in Touaregul sotului. ati luat scaunele de la VW? si pe al meu il tenta, dar l-am lecuit eu.
Lorelay bine ai revenit acasa. ma gandeam azi la tine, chiar vroiam sa-ti trimit un sms. asculta de dr. si stai in pat, sa implinesti macar 37 sapt.
Moniland cum nu face fata A4 la gemeni? e destul de spatioasa, ce nu intra in ea? caruciorul? cand veti pleca in concediu luati portbagaj dintr-ala sus,gen cutie. asa cred ca vom ajunge si noi, o fi Touaregul mare, dar pt. toate prostiile, accesoriile nu va fii loc never.

merg sa-mi curat vinetele...daca printul inca doarme...ii place la aer...e cu mainile sus la cap si cu picioarele desfacute larg. pozitie de pozitie.

buburuza, luisaTL, jojo miha

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Moni, anul trecut, in concediu, am inchiriat un Ford Galaxy. Super a fost, exact ce ne trebuie, dupa parerea mea. Dar e cam scumpa pt. noi, plus ca tati nu vrea Ford, nu vrea VW, nu vrea Opel si multe altele ...

Scuzati ca am monopolizat topicul cu discutii despre masini .

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Vad ca vorbeati de infrumusetarea dinaintea intalnirii cu bebe..
Cele care mai au timp... ca pe cele care le-a apucat inopinat... nu cred ca s-au mai gandit la asa ceva...

Epilat - da, si eu ma fac numai cu ceara singura acasa de cand ma stiu... Da' ultima data a fost tare greu... m-au trecut toate transpiratiile din cauza pozitiilor...

Coafat/ vopsit - m-am programat pe 24. E cam devreme dar nici nu mai pot sta asa acum si pe de alta parte ma gandesc ca daca ma apuca mai devreme... nu vreau sa arat ca baba-cloantza!

Manichiura/ pedichiura - cred ca o las pt mai aproape de data stabilita ca tocmai am facut-o si mai intetin eu acasa!

Tocmai am primit msaj de la BabyDino ca sapt viitoare primesc si cosuletul auto de la caruciorul Titi. Bravo! Am mai rezolvat ceva!

Fetelor... stiti daca pompa de la Avent mai e la promotie???

Ref INFACOL nu mi l-a gasit nimeni nici in Franta, Germania sau Italia. Acum imi cauta cineva chiar in Anglia. Daca nu... o sa comand de pe site-ul pe care l-ati dat voi!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 36 sapt. Daria Ioana
AMR - 20 zile

Mergi la inceput

Giova, habar nu am cat de ok e , dar asa mi-au spus, sa nu ma sperii . Acum nu am avut nici macar chegulete mici, dar a curs din mine ca de la robinet .

Zici ca nici in Tuareg nu incap ??? Deja ma panichez ca imi trebuie clar autobuz. Scaunelele le-a luat sotul intr-un elan de neoprit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Da, Giova, am intrat in sapt 39 sau mai bine zis am 38 implinite. Si tocmai am aflat ca dr. meu miercurea viitoare e de garda la spital. De acum ma gandesc ca fetitele mele dragi se vor naste in 22 iulie 2009 . Este ultima zi din zodia racului, dar sigur cu multe influente din leu. Sper sa ia ce e mai bun din fiecare zodie. Acum imi doresc sa mai stea o saptamana.
Iar cu masina, e si Avant si tot degeaba. Oricum ma gandeam la barcuta pe masina cand mergem in concediu, dar asta numai la anul. Pe atunci o sa-mi trebuiasca si olite , 2, deci bagaje nu gluma.
Oare ce face danielle? Nu a mai intrat de mult. Sper ca e bine si ea si fetitele ei.
Cornelia, genul acela de masina ne trebuie. Nu as renunta la masina asta ca mi-e tare draga, dar pentru binele familiei ce nu fac .
Dilaural, infacolul, din cate stiu eu doar in Anglia se gaseste.

Fetelor cu DPN in luna august, voi nu mai ziceti nimic? Am monopolizat discutia pe nasteri? Haideti cel putin sa spuneti ca sunteti bine.

38+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

pooh bine ati venit acasa!!! ce bine ca bebe Balazs este cumintel...asteptam pozici si povestea nasterii

Adriana eu citisem undeva ca inainte de nastere bebelusii stocheaza tot felul de fluide pe care apoi le dau jos dupa nastere..cica e normal sa scada cam 10% din greutatea de la nastere

lucialu sa-mi povestesti odata cum simti tu ca pupa are puseu de crestere. Eu iti doresc ca pupa sa aiba la 36 de saptamani 3 kg...cu toate ca eu sincer nu ma mai ambalez atat de mult. Ma gandesc ce-as fi facut daca as fi optat pentru nastere naturala...are deja diametrul la capatana de 9,5 cm...Iar burta mea, cel putin portiunea de sub buric, si-a pierdut din elasticitate...o sa am de tras la greu ca sa ma recuperez dupa. Dar fac si eu ca toate mamicile..."ce nu facem ptr ei"...daca lui ii prieste si ii place acolo in burtica, ma pot impotrivi eu? Cat despre mana pe burta..si pe mine ma deranjeaza. Eu simt burta sensibila de pe la 14 saptamani..ca si cum as fi constipata si umflata..si numai de maini pe burta nu-mi ardea. Plus ca am descoperit ca mai exista si o cutuma idioata..cica daca pui mana pe burta unei gravide e posibil sa te molipsesti si tu...pai, ce am ajuns insamantatoare universala?
ici si cat mai putine contractii (tare te mai chinui si tu cu contractiile alea)

andreea 1979 bafta la doctor..poate afli astazi si data cezarienei

Alex@Sara eu m-am epilat toata sarcina cu ceara..si total La mine e un paradox...nu ma doare ca inainte, in schimb pielea e mult mai sensibila, ma irit usor si tre' sa dau cu Triderm la greu primele zile dupa epilat. Acu' nu stiu ce sa spun...la salonul la care merg eu cica vin gravidele intr-o veselie si nu s-a intamplat ca una sa acuze contractii dupa epilat. Depinde si de cand nu te-ai mai epilat cu ceara si cum suporti tu durerea.

hera felicitari pentru bebe Roan care se afla in grafic

blanca gata...se apropie marele moment? niste agitate asa macar de incalzire sau vrei sa-ti astepti doctorul?

mamidevladut felicitari pentru rezultatele la echo..si sa stea bebe la caldurica si dupa 38 de saptamani

Giova felicitari pentru kg..tot inainte (pardon inapoi)

lorelay bine ai venit acasa..si ca sunteti inca in formula 2 in 1. Tin pumnii sa mai stea bebelina la caldurica

Patricia esti bine? Nu ai mai dat nici un semn de duminica

Fetelor care au facut sau fac cezariana...am o dilema. Mie mi-a dat medicul sa fac niste analize de sange (gen coagulare si alte chestii) in saptamana 38. Cu rezultatele la aceste analize ar trebui sa merg apoi la camera de garda de la Medlife sa fac testul non-stres si o alta analiza legate de anestezie. Numai ca rezultatele de la analizele de sange le iau cam in 7 zile, pana mai fac si testul non-stres si ma mai intorc cu rezultatele la teste la medicul ginecolog, depasesc data programata pentru cezariana. Ieri nu mi-am dat seama cand mi-a scris pe hartie ce analize mai am de facut. Voi cum ati procedat/procedati? E ok daca ma duc mai devreme sa fac testele de sange? Daca vrea sa vina strumful mai repede si eu nu am apucat sa fac testele de sange?? ASta inseamna ca nu-mi mai poate face cezariana? (ca normal asa mi s-ar parea...daca doamne fereste am probleme de coagulare a sangelui ).

Alinutza s37 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Data cezarienei 5 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

In sfarsit am reusit si eu sa pun cateva poze cu Tudor. Sambata trecuta l-am botezat, e baiat mare acum.

Felicitari noilor mamicutze, sa aveti niste zmeurici cumincioare si mancacioase.

Fetelor care aveti copilasi care mananca doar de 2 ori pe noapte va invidiez, al meu ma rezeste di 2 in 2 ore, cateodata se trezeste si dupa 1,5 ore, dar m-am obisnuit acum nu mi se mai pare greu.

Pup toate mamicile si copilasii lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Alinutza, poti sa faci analizele si mai repede pt ca ii intereseaza pe dr. care e starea organismului in ceea ce priveste viitoarea operatie. E vb de coagularea sangelui si starea inimii..., deci eu zic ok si mai repede.
Si eu stiu ca ~ 10% pierd bebelusii dupa nastere. Am inteles ca se elimina merconiu si sin cauza aceasta.
Bia, sa fie un bun crestin! Deja botezul si noi nici n-am nascut. Ma duc sa admir pozele.

38+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Bia, sa iti traiasca micul crestin!

Alinutza, am facut si eu genul ala de analize (va spuneam eu ca mi- le-a dat sa le fac pt. ca urma sa fac epidurala). Am avut aceeasi teama, ca nu am rezultatele pana nasc si le-am facut atunci, pe la 36 de sapt. Dar rezultatele au fost gata imediat . Dr-ul a zis ca e ok, cand le-am facut.

Moni si eu vroiam A4 Avant , dar stiam ca nu incap 3 scaunele in spate (nu incap nici in A6 ). Dar imi imaginam ca are un portbagaj foarte mare??? Oricum A4 a ramas pe lista de dorinte neimplinite .

Vad ca s-a linistit Vladimir. Ca pana la 12 numai cu el in brate am stat. Imi e drag, dar mi-ar trebui un wrap. Nu m-am gandit sa imi iau, pt. ca sigur pt. mine ar fi misiune imposibila sa ma infasor in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ziua buna,la prinzu'mare!

Felicitari,Inutza!!Bine ai venit,Bianca!Sa cresti mare si sanatoasa!

Tin pumnii fetelor care nasc azi!!

mQQm,multumesc mult pt raspunsuri .Sigur,daca ai timp,poti sa-mi zici exact ce camera ai,ma uit si eu dupa ea pe-aici.A probat sotul destule dar cicA nu a fost 100% multumit,ca doar mai avem vreo 2 prin batatura si cica asta tre'sa fie si mai buna.
Da,sa stii ca si eu o sa comand cel mai ieftin babyphone,la fiica-mea nu am avut ca stateam in apart la bloc si nu-mi era necesar.

Mama mia,dar chiar ca ai avut motiv serios de speriat!Bine ca ai putut sa mergi la urgenta si sa-l tina sub control,precis detectau ei daca era vreo problema.Sa stii ca aici in spital,nu m-am lasat sa ma dau decit cu lanolina si gel cu aloe vera.Nimic altceva si mai aveam eu vreo 3 feluri de crema si mi-au zis nu,nu,nu...ca unele nu fac nimic,altele intretin rana si altele au prea multe chimicale.Acum ma gindeam sa-mi comand Garmastan si crema de la Medela(Lansinoh)dar ma mai gindesc.

A,deci nici la voi nu vine moasa acasa.Azi a venit tipa asta ca sa ne cunoastem cica .Mi se pare ok,e deschisa,nu prea batrina nici prea tinara ,mi-a zis ca o sa ma indrume la alaptat si o sa-mi recomande una alta in functie de situatie si zicea ca sigur o sa reusesc sa alaptez,daca am facut-o si prima oara.Cica vine de minim 10 ori,imi mai arata cum sa-i fac masaj la bebe,etc.Sper ca-i serioasa si priceputa .

Hai ca numai ceva vreau sa iti mai zic .Am vazut in pozicile voastre Penaten,asta-i firma de-aici.Ce folosesti de la ei?Aseara m-am dus la un magazin maaare de cosmetice,am luat Pampers,ceaiuri de lactatie,etc,etc dar la cosmetice haleluia ,erau asa muulte,care mai de care se vroiau mai naturale,mai safe pt pielea bebeilor.In afara de un duschbad de la Weleda pe care il cunosc,nu am luat nika.Pt masaj nu era ulei de migdale(o sa comand la farmacie,sper sa fie din cel nerafinat)ci ulei de susan(tot Weleda)...o fi bun?

Cornelia,ma distrez,pe mine m-a anuntat sotul mai demult ca incap 3 scaune de masina in spate asa ca daca ma 'otarasc .Oricum eu de hotarit nu am ce .Noi avem Renault Scenic,scaunele din spate sint detasabile separat,sunt late si el le-a probat pt ca avem in bataturA vreo 3 scaunele auto si scoica.Pare mai rentabil sa va luati scaunele noi de masina,deodata toate 3 pe probate in auto .

Lucialu,multumesc ,am notat ristorantele.Nu se stie cind o sa am nevoie.Ce sa zic,moasa mi-a zis ca e normal sa am contractii in luna 9 chiar dureroase ca doar se pregateste corpul de nastere.Cica daca-s suportabile si nu deschid colul,e ok.Eu de unde sa stiu daca deschid colul?Cica sa opresc magneziul pt ca uterul nu trebuie sa se mai relaxeze,tre'sa inceapa serios activitatea sustinuta de contractii.Eu cind ma durea burta ca la menstra,am mai luat cite un no spa.Aici nu se da nimic cica numai daca contractiile deschid colul ,ne invirtim in jurul cozii,eu oricum intru in panica cind ma doare burta,ma gindesc ca pac-pac mi se rupe apa,etc.

Moniland,graviduta eroina,ai gindit bine cu 22 iulie,intre zodii.Eu stiu ca racii au firi artistice,is sensibili dar pt un racusor,la mine e cam devreme.Defapt prea mult in zodii nu cred ...

Alinutza,eu imi fac analize pt cezariana,defapt si pt anestezie(vorbeau de ele si cele care nasc cu pda)cu 3 zile inainte.Asta asa ca numai am chef sa mi le fac in spital.Data trecuta mi le-au facut in spital.

Patricia,unde esti,nu ai mai scris din uikend.

Revin io...

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput