Mamici de zmeurici de iulie-august (72)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nastere usoara Jojo, Buburuza, LuisaTL!

Am pierdut si eu dupa a doua nastere doua cheaguri enorme mi s-au parut (cat o nuca marisoara) ca exact ca Hera, vroiam sa merg cu ele dupa o asistenta . Mi s-a spus ca e normal. Acum nu am avut cheaguri, dar am avut niste lohii abundente cand rosii, cand roze, cand maronii. S-au linistit acum, dar nu ma simt confortabil inca si tare imi e ca m-am ales cu o candida ceva, ca mai am niste mici scurgeri o idee suparatoare, care vad ca nu se mai opresc.

Suzeta: Vladimir a inceput sa o accepte, dar asta de cand nu a mai fost deloc interesat de sanii mei . Nu imi amintesc sa le fi dat asa repede suzeta celorlalti copii, dar asta e.

Acum doarme puiul, dar a plans de azi noapte intr-una. Nu stiu ce are. Mananca putin, se agita, duap o ora ar manca iar . Or fi colicii? Ca ne apropiem de 3 saptamani. S-a zgariat pe fata, zici ca e zebra.

Aseara am fost la plimbare prin statiuni, a dormit bustean, i-am facut baie la miezul noptii si de atunci maraiala non-stop.

Moniland, era sa trezesc baiatul, cand am citit de ziua chimistului .

Avem o mare problema. Nu stiu cum spune toata lumea ca incap 3 scaunele in spate intr-o masina, ca la noi nu incap . Am schimbat masina, tocmai ca stiam ca in masina mea veche nu incapeau si nici in a lui Doru, care e maare, dar degeaba (forma banchetei din spate nu permite). Dar nici in noua masina nu prea incap. Am incercat n variante, cu scoica, cu scaunel 0+..., nu merge. Nici nu sunt incantata de scoica pe care o avem, chiar ma gandeam sa cumparam totusi alta. Dar... imi e ca trebuie sa schimb masina. Posibil sa fie de vina scaunelele copiilor mari, care sunt mai voluminoase. Asa ca ori schimbam scaunelele (toate ), ori masina, ori nu putem pleca nicaieri cu toti copiii ... si ne mai faceam si planuri de concediu in septembrie.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moniland sigur printele sunt bine. Stii si tu ca au fost sarcini gemelare duse pana la 40 de sapt. Dar e mai bine sa nu exagerezi.
In principiu daca au loc atunci e bine cel putin asa zice dr meu.

Lucialu stiu de Ioana. Am aflat imediat ce a facut testul. Am vb la telefon. Asa ma bucur. E a treia fata care a ramas gravi natural de la campanie. E ceva acolo. I-am predat stafeta. A aflat ca e gravi exact cand piticii mei implineau 9 luni de stat in burtica. Pupici la pitica ta.

elena +37 Ana Maria & Matei Stefan AMR 3 zile

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

neata fetili,
Se inmultesc zmeuricile pe zi ce trece, Doamne ajuta sa ajungem toate la termen cu bebei sanatosi!!!!
Felicitari zmeuricilor sa fiti sanatoase si mancacioase!!!!
Ieri am fost si noi la nenea dr sa ne vada inainte de a pleca in concediu. Bebe are 3000 g +/- 300g si e foarte bine. Acum ne rugam sa stea la locul lui pana miercurea viitoare cand se intoarce din concediu.Colul meu s-a mai scurtat datorita contractiilor care sunt mai dese si parca si dureroase.Dar eu sunt optimista ca mai stam cam 2 sapt pana la 38s macar.
Lucialu sa-ti dea Dumnezeu sanatate tie si pupei ca tare de folos mi-a fost sfatul tau, ieri am luat 4 tablete de magneziu si astazi am invins in lupta cu constipatia.
Daca stiam eu mai demult nu ma mai chinuiam atat cu herbolax, supozitoare si altele fara efect.
Alex@Sara eu toata sarcina m-am epilat numai cu ceara si nu am avut niciun fel de problema. Nu mai dau cu lama de cativa ani buni si chiar nu voiam sa o fac nici in sarcina, si eu ma irit f rau de la lama.Ultima oara m-am epilat vineri si ma epilez total nu scap nici un firicel. Mai greu este cu pozitia ca nu prea pot sta si se chinuie biata cosmeticiana in toate pozitiile posibile sa ajunga peste tot.
Astazi am programare la pedichiura, nu m-as fi miscat sapt asta din pat dar eu am acryl pe unghii si chiar nu imi pot face singura pedichiura, asa ca incet-incet ma duc la salon.
Pupici la zmeurici si burtici!!!

Mami 36+ si Vladut cel Dragut (04.02.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la pranz!
Mi-am propus sa nu deschid compu pana nu termin hainele de calcat...prea le-am tot amanat. asa ca am terminat cu ele, am copt si vinete, iar bb e la plaja pe balcon.

a inceput sa scada acul de la cantar sub 70kg. Incet-incet slabesc si eu, si fara nicio dieta, mancat sanatos, fructe si fara dulciuri.

bb al meu e cumintel, a plans odata azi noapte dupa alaptat, cred ca-l incearca ceva colici...habar n-am, ca mai mult scanceste. a adormit pe burta mea si pe urma a fost ok.

ma pun sa citesc din urma, sa vedem cui facem azi galerie.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Cornelia,m-ai omorat cu scaunelele de masina,ca si noi trebuie sa schimbam masina din cauza asta.La Alex avem un ditai Britaxul,la Sara i-am lasat mostenire scaunelul de la Neonato,si ala maricut,si al treilea.........mi-l pun in cap,nu stiu >voi ce masina aveti acum?Al meu vroia Chevrolet Lacetti sau Cruze,dar nu cred ca vom mai avea bani de asa ceva,dupa ce ne-a facut d-nul asociat in firma .Si nici pana la tzarania nu o sa putem merge fara scaunele.Uofffff,cre ca imi iau si eu o masinuta mica sh si ne imbarcam in doua,impartim copchiii.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

37sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

si va salut pe toate. Ce de zmeurici au aparut...
Felicitari mamicilor si zmeuricilor!
Noi am ajuns acasa acum o ora. Suntem tot doi in unu, deci am reusit sa o mai linistim pe bblina ca sa mai stea in burtica dupa o saptamana de spital si medicamente. Doctorul ne-a dat drumul acasa numai dupa ce i-am promis ca stau cuminte si iau tratamentul acasa. Mi-a spus ca macar 7 zile sa mai stea bebica in burtica si apoi o sa opresc medicatia si vedem noi daca mai vine bebica. Asta numai daca nu s-a suparat si o sa stea in burtica pana la 42 sapt, desi nu cred. contractii am zilnic iar dr mi-a zis ca aceste 7 zile sa le stau mai mult la pat.
Din pacate nu am reusit sa citesc capitolele pierdute dar o sa le recuperez eu usor.
Va pe toate si nasteri usoare celor care sunt la termen.
Noi azi intram in sapt 36

34+viitoare mami de Maya
burtica la 34 s

Mergi la inceput

Alex@Sara, complicat cu masinile astea . Masina mea e un Golf Variant, dragutica, portbagaj mare, consum bun . Am renuntat la A3-ul meu pentru ea, in ideea ca e mai potrivita pt. familion. Eu am vrut un Touran, dar sotul s-a incapatanat ca nu e o masina buna si ca doar mi se pare ca e mai mare . Am incercat un drive test cu un Sharan, dar cand m-am urcat la volan si nu am vazut pic de bot de masina in fata si m-am uitat si in spate si am vazut atata spatiu, m-am blocat si am zis ca eu autobuz nu conduc. Bine, ca nici finantele nu ne-au ajutat, asa ca ne-am intors la Golf.

Presupun eu ca totusi scaunelele mari (luate tot de la VW) ne incurca si din cauza lor nu avem loc .

Sotul vrea un SUV, dar eu nu sunt incantata, plus ca ar trebui sa fie sh bine ca sa ne permitem o schimbare.

Asa ca inca prospectam piata auto si de scaunele auto .

Mergi la inceput

lorelay . Sa mai stea bebelina cuminte in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, sigur daca nu era dr. meu in concediu le scotea deja. Dar inlocuitorul mi-a zis control peste 3-4 sapt in lipsa declansarii travaliului. Cred ca niciunul nu se astepta la asa ceva
Cornelia, Alex&Sara, sa-mi ziceti si mie cum ati ramas cu scauele de masina si cu masina. Si eu trebuie sa o schimb ca e caruciorul mare si nu prea mai intra altceva. Cu toate ca am A4, se pare ca nu face fata la gemeni. Asa ca si noi suntem in cautare de family van.
lorely, ma bucur ca bebelina s-a hotarat sa mai stea. Daca tu esti linistita si ai incredere va fi bine.

38+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Hello la toata lumea!!!

Felicitari tuturor bebeilor care au mai aparut si mamicilor curajoase!

Noi tot 2 in 1... Azi am schimbat semnatura si asteptam sa treaca zilele pana la programare...

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 36 sapt. Daria Ioana
AMR - 20 zile

Mergi la inceput