Mamici de zmeurici de iulie-august (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pooh Bine ati venit acasa!Stiu ca e voie sa consumama interzisele alea mai putin interzise imediat dupa alaptat si asa, putin, de pohta.
Adriana Bafta la iesit afarica! Baga nani imediat ce poti.
Intrebare ca mi-am adus aminte: de unde facem rost de atza rosie de pus la manuta,aia antideochi? Am vazut o BBlina mica-mica si dulce pe care o hranea taticul ei si avea la manuta o sforcica mai stilizata,impletita si al meu nu a vrut sa intrebe de unde ca era mai visinie, nu rosie. Bine, nici simpla nu ma deranjeaza.
Iar ma ia bufeuriledau drumul la ventilator sa vad ce mac fac
Mai, eu nu suport sa-mi puna careva mana pe burtica.Decat tati si ft putine pers dragi. Si am nimerit pers care nu si-au cerut voie sau daca au facut-o erau deja cu mana pe ea.Sunt dusa???Ce Doamne iarta-ma,ca doar nu sunt domeniu public.A si am avut parte de inca o opinie ca doar e gratis si performam ca natzie la opinari:ti s-a lasat burtica.Da???mirata si senina io. Pai nu sh dar eu o simt in stomac pe fata cu picioarele. La care tanti:daaaa???mirata ea.
Logic ca nu s-a lasat nici o burtica, am momente cand de-abia respir,de mancat mananc putin o data si sunt faza cand nici sa ma aplec doua dejte nu ma lasa din stomacce burtica lasata e asta?
aaaaa Coccorina cu ranile tre sa faci ase(vezi ca eu sunt teoriticiana nepracticanta inca ):Garmastan sau pure lan de la Mustela oricand nu tre sa stergi/speli ca sa pui BB la tzitzi, laptic cativa stropi intinsi pe sfarc dupa fiecare alaptare, stat cu sanii la aer efectiv(deci in tzitzi goali prin casa ) si nu in ultimul rand silicoanele daca e de musai si BB accepta si asa. Sau faci ca Giova ,mulgi sanul beteag si dai din sticluta pana se mai vindeca.Am mai auzit si varianta muls cu silicoanele pe sani, daca e gravida situatia.Si continui sa-i dai lu BB sa suga daca nu e rana mare sau prea mare discomfortul si tinut sub observatie ragada, ca daca se agraveaza tre sa fugim la doc. Si corse tre sa nimerim pozitia corecta de pus la san a BBlului.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moniland felicitari pentru cele 38 de saptamani implinite. Tu vrei sa bati recordurile. Pup printesele cumintele.

Bun venit pe lume noilor zmeurici. Sa fie sanatoase mancacioase si cuminti. Felicitari mamicutzelor.

Pupici tuturor

elena +37 Ana Maria & Matei Stefan AMR 3 zile

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

LUCIALU si la mine se infoaie grasunica de numa simt ca ma rupe si-i mai zic ca tre` sa se descurce cu cat spatiu are....ca mai mult de unde...si asa cresc de la o zi la alta de numa`......deja de sambata pana azi nu ma mai pot apleca...nu ma mai pot incaltza nu ma mai pot imbraca...zicea cineva de chiloti cu manere......eu ma trezesc dimneatza odata cu sotul meu ca sa aiba cine ma imbraca dupa dus....si mititica se infoaie in special seara se intinde ca o crede mama ca vrea loc dar........sa mai aiba rabdare.........deja are 3200 de grame......si mai are de stat.....speram pana pe 01.08.2009....macar....
Incepe sa nu-mi mai ajunga burta....exact asta e senzatia.......burta nu mai e suficenta.........muschii mi-au fost foarte tari si nu prea se mai pot dilata......si micutza se intinde......
sunt crescuta ca in reclama de la faina grania

felicitari noilor mamici.......ce bine e de ele....
eu oscilez intre o frica cumplita si curiozitate si nerabdare..un amestec de ala care te termina nervos....

Madalina s34Eva-Maria
AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata si de la noi! Azi avem control si de abia astept ce ne va zice , caci nici la mine grasunica nu mai are loc , se impinge si tot nu are loc si eu ma ingrijorasem putin ca nu mai misca asa mult , dar nu mai are loc.
Inutzafelicitari pentru bebe!
Jojo_mihatinem pumnii
Sa speram ca vine si bebita mea curand !
s 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Andreea Bafta, sa veniti cu vesti bune!
Eumada ce grasunica ai tu!La semnatura esti in 34s,asa e?Pai esti ft bine si atunci poate veni si BBita mai repede daca va fi mare ca si cum ar fi la termen, ai vazut ca Mqqm si Mica au nascut mai repede dar cu motiv,ca erau zmeuricile coapte.Exact la grania ma gandeam si euNe vine sa credem sau nu, se pare ca stiu ei ce fac in burtica, ca de cate ori zic gata!nu mai am loc pupa ma contraziceCat despre frica...sunt total in nisip,va fac "cu mana"/falfai a salut din frunzele morcovilor ramase afaraDar salivez efectiv cand vad pozicile cu zmeurici, abia astept sa tzuc si eu burtica si talpici si manutze si tot ce se poate gusta
Inchei transmisiunea ca dam semne ca nu mai avem rabdare in pozitia stat in fund.Merg sa controlez frigiderul
Elena ai vazut cine a ramas gravi?Ioana de la campanie

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

BUN VENIT NOILOR ZMEURICI<SA FITI SANATOASE SI CUMINTELE<IAR PARINTILOR SINCERE FELICITARI

noi suntem bine,luni am reusit sa vb cu dr meu si sa vedem si analizele facute,care sunt bune ,mai avema programare pe joi la cabinet dar a zis sa nu mai merg,sa ma duc numai sapt viitoare sa vb si despre nastere.Eu sper din suflet sa pot naste natural,ca o sa mor daca va trebui sa fac cezariana,nu am cum sa ma descurc si cu teroristii mari .
Vroiam sa va intreb daca v-ati epilat cu ceara inghinal in ultimile 2-3 sapt de sarcina?Ca eu tare ma irit de la lama,dar mi-e frica sa nu imi provoace contractii epilatul cu ceara,ca tare ma bate gandul sa ma programez la un defrisat profesinist

Uofff,nu mai pot scrie nimic acum ca daca v-as face o poza sa vedeti ce imi fac copchiii in mom asta........razboiul steleleor.Fug sa o culc pe d-soara sa pot strange din casa ca nu mai am pe unde calca

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

37sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Neata
Pooh
Cafea beau cate 2 dimineata atlfel nu ma trezesc deloc, merg ca un zombi.Mie mi s-a spus de la spital ca daca bei dupa ce ai alaptat nu este nici o problema, in 2/3 ore nu mai este pic de cafeina in lapte.
Giova
Si eu am pierdut cheaguri,eram in spital si mai sa fug cu chilotii pe glezne la asistenta de garda, mi-a spus ca este perfect normal si ca pot fi si cheaguri de dimensiunea unei portocale?, deci este ok !
Ieri am fost cu Roan la biroul de consulatie, tot este ok si este perfect in grafic qua lungime ,greutate etc.Luna viitoare o sa primeasca 2 vaccine si pe urma ureamza la 4 luni, 6 etc, saracutul.
Cred ca l-am pacalit sa nu se mai trezeasca din 3/3 ore dar la 4 , dupa spusele doctoritei putem sa ne asteptam intre 6 si 16 spt sa doarma toata noaptea, adika sa sara peste masa de la ora 3 , ar fi fantastic.
Inca ne mai luptam cu durerrile de burtica, infacolul(in cazul nostru) este apa de ploaie am mai gasit ceva la farmacie pe baza naturala si mai ajuta cat de putin dar tot se resimt.Am comandat de pe net la o farmacie din Germania ''Sab Simplex''(nu se gaseste la noi)cica ar face minuni, sa vedem daca ajunge spt asta.
Inca vreo spt si scap si de muls si este 100% pe lapte praf Nutrilon , stau toata ziua cu titile in mana .

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fac si eu galerie mamicilor ce vor aduce azi pe lume zmeurici frumoase si sanatoase. Haideti fetelor!!!

mQQm, imi dau seama prin ce spaima ai trecut, ca numai citind mesajul tau "mi-a stat inima in loc". Of...
alinutza, am educat bine gemenutele. Sa vad cum o sa ma descurc cand efectiv le trebuie educatie.
Bravo si tie pentru luna a 9-a. Se zice ca deja nu mai e prematur.
Pooh, ma bucur ca-ti place cu bebelus. Timea ce zice? Ceva poze cu copilasii? Eu zic ca daca ai baut in timpul sarcinii cafea, bb ar trebui sa fie obisnuit cu ea . Si cred ca e ok daca bei una imediat dupa ce alaptezi ca pana la urmatoarea alaptare efectul sa nu fie asa puternic.
Adriana, sa stii ca poate le scot in sapt 40. Nici nu am visat la asa ceva. Acum ma gandesc daca nu cumva stau prea mult, saracutele.
Luci, eu accept orice oferte. Azi de ex. e ziua chimistului, cam stramb din nas, dar daca imi da ceva ....
Daria, luni programez cezariana. Asa ca saptamana viitoare sigur vin pe lume. Vezi cum sunt de fixata pe ziua de luni, ca nu stiu daca fetele mai au curajul sa vina mai repede . Oricum toata lumea cu care vorbesc lauda dr. ce il inlocuieste pe al meu, asa ca as fi pe maini bune si cu acesta, doar ca sunt obisnuita cu dr. meu . Voi cum sunteti ?
Elena, nu vreau record. Incep sa ma ingrijorez. Dar noroc cu dr. ca mi-a zis ca le scoate afara chiar si daca ele nu vor. Daca ar fi un copilas as fi mai mult decat incantata sa stea pana la 40 sapt, dar cu gemeni... nu stiu cat de bine stau in burtica atat timp.
Andreea, bafta azi la dr. Sunt curioasa cat de mare e. Sigur> 3000 gr.
Alex&Sara, eu doar cu lama. Acum e si mai greu ca nici cu oglinda nu prea reusesc

38+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Good morning,

Iaca si valiza din gara sa trezit pe la 9:30..apoi un mic dejun si citit la zmeurici.
Am primit si eu sms-ul Inutsei dar pe la 02:48 noaptea (nu stiu de ce) dar am vazut ca voi ati fost mai harnicute si l-ati postat dimineata devreme.

FELICITARI INUTSA si bebica BIANCA

De dimineata am fost la omu' la un pipi mic si am vazut pe hartia igienica ceva gelations transparent..dar f f putin..oare vine dopul sau o fi fost asa ceva..nu stiu...o sa vedem noi.

Deja imi e cald...bine oricum imi e cald non-stop..dar chiar asa de dimineata? Zic sa nu dau drumul la AC de acum sa mai stau cu geamurile deschise pe partea cu umbra sa se mai aeriseasca dar deja imi e super cald.

Sa scot si eu pentru BUBURUZA, JOJO si LUISA....HAI FETELOR, NASTERE USOARA !!!!!!!!!!

s39 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Lucialu da abia maine schimb saptamana.....da` faptu` ca ea creste eu cresc..oare nu are vreun impediment?Eu am facut si dexametazona dar oare cat se mai poate intinde burtica...ca asta mica are nevoie de loc.......advarul e ca nu am avut vergeturi pana acu`..dar aseara am vazut ca sunt ceva pe laterale...vergeturi trei pe o parte si trei pe o parte...nu mai am ce face...s-a ajuns la limita cu pielea.....si
inca schimb saptamana dupa DPN ca dupa masuratori sunt deja 35 si ceva......adica si cinci.........sa speram ca re loc destul sa se mai intinda......

Madalina s34Eva-Maria
AMR 20 ZILE

Mergi la inceput