Mamici de zmeurici de iulie-august (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Vaz ca sunt singura cu insomnii, asa ca va invit devreme la o ..

felicitari Michelle!!! Bine ai venit pe lume Maria!!!

Felicitari Inutsa!!!!! Bine ai venit pe lume Bianca!!!

Sa dea DD sa fie papaciosi si necolicosi, cuminti si somnorosi noaptea...

EU vaz ca nu mai dorm chiar asa profund de la o vreme - ori nu adorm seara, ori ma trezesc devreme dimi, ufff. Bine ca nu ma simt obosita, dar as vrea totusi sa mai dorm caci dupa ce vine printzesica, mai pa cu somnul.....

Povestea cineva/o mamica ca are rana la san (scuze de neuron bata-l vina ca nu mai stiu cine ), mie de asta mi-e cel mai teama la alaptat. Eu is veryyy sensibiloasa la mameloane si tare nush cum as face daca fac rani, ce se face in aste cazuri?

Coccorina 38s Isabelle
AMR 2 SAPTAMANI Bebelina in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am admirat si eu bebelusii zmeurici. Doamne ce drag imi sunt . Cred ca pe ale mele le-as dragosti non-stop. Poate de aceea mi-a dat DD doi copii ca am atata dragoste de dat. Hai ca nu mai am mult, doar de azi intram in sapt 39

38+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

'mneata burtici, mamici si zmeurici

ia sa salutam noile zmeurici

Michelle felicitari!!!Bebe Maria bine ai venit pe lume..sa fii fericita, sanatoasa si cuminte. Mamico sa te recuperezi rapid!!

Inutsa felicitari!!! Bebe Bianca bine ai venit pe lume!! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa, desteapta, cuminte..si sa lumineze vietile celor dragi Inesa, recuperare usoara si mult laptic!!!

si acum...galerie pentru vedetele zilei (sa vedem daca mai am memorie buna)

buburuza

luisaTL

jojo miha

fetelor sa aveti o nastere usoara si zmeurici frumoase, sanatoase si papacioase

mqqm wow prin ce-ai trecut...bine ca a fost ok in final. Multumim pentru materiale

motana vazut frumoasa mexicana...o scumpica si jumatate si seamana cu tatal ei. Cat despre alaptat, sunt sigura ca ai sa te descurci..asa e, una e teoria si alta e practica. Important e sa-ti pastrezi calmul si sa aplici metodic cele invatate. Multa bafta...si mult laptic!!!

Giova vazut poze cu printul Edi. Multa rabdare cu Marco..saracul baietel sufera si el. O sa se rezolve pana la urma!!

blanca harnicuta ca o furnicuta...poate vine bebita

Moniland felicitari pentru intrarea in saptamana 39!!! Gemenutele tale sunt coollll

Noi am intrat astazi oficial in luna a 9-a..cu toate ca eu ma simt de parca as fi intrat de mult.

Multumesc pentru aprecierile la adresa strumfului..dap e grasun, da' nu cred ca e meritul meu, ca la cat l-am zbuciumat in sarcina asta as fi crezut ca o sa fac un bebelus mai silueta. Plus ca genetic...eu am avut 3,200 kg la nastere, iar sotul 3,400 kg. Asta e..important sa-i priiasca lui...

o zi buna fetelor si spor la treburi

Alinutza s37 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Data cezarienei 5 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Alinutza, spor la stins focurile pe la proiecte. Tu cat mai poti? Bebe Eric are casuta buna acolo inauntru, de-aia creste asa dolofan.

Alina, mi-am mai amintit inca una intrebare. Aparatul nou e un Canon de-ala family dslr. Daca vrei iti scriu exact ce model. Sunt si cateva poze facute cu Sony cel vechi, se vede diferenta bine.

lucialu, nah, n-am cumparat baby spa ca-s mai zgarcita cand vine vorba la treburi de-astea cu super-marketing. E doar un recipient transparent de plastic care de fapt s-ar folosi la tinut bauturile la gheata pe terasa. Puiului meu nu-i prea place sa se spele, asa ca nu functioneaza principiul deloc. Probabil dupa ce va mai pricepe si el ce si cum sa fie mai bine, deocamdata il spalam cu dopuri in urechi. Spor la cumparaturile ce le mai ai, dar nu te stresa prea tare.

Giova, da, are colici din prima noapte, saracul, si nu functioneaza nimic. Trage purtzuri, se aduna si singurul mod in care intelege el sa se calmeze e sa caute dupa tzitzi. Nu are colici atat de rau cum a avut Paul, ala a fost jale. Fie-mea n-a avut nimic.
Pot sa shhh, pot sa dau drumul la blender, sa il hatzai, sa-l leagan. Nimic altceva nu il linisteste.

Nu mai stiu daca am intrebat inainte... cum stati cu suzeta? Eu i-am dat-o de vreo 2-3 ori, dar nu stie sa traga din ea, deschide gura maaaare si laaarga si-i cade aia din gura in no time. Prin "manualele" mele zice ca mai bine sa nu i-o dau pana la 4 saptamani, sa se stabilizeze alaptatul, asa ca-s in ceatza. Singurul "dop" ramane tzitzi.

Iar am uitat ce mai ziceam altfel, mi-amintesc eu dupa ce trimit mesajul...

Scot si eu pentru zmeurelele ateptate azi!

Si ma emotionez toata, azi ar fi fost DPN al nostru!!! Si deja avem 11 zile afara.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Buna,gagici!!!!Am ajuns si noi acasa din spital(ieri).Doamne,ce frumos e cu bebe mic!Deocamdata totul e ok,ne acomodam si ne bucuram de frumoasa noastra familie.Balazs a avut o noaptesuper,a dormit de la 11 seara pana la 9 dimineata,cu 2 reprize de supt,la 4 si 7.30.Nu am reusit sa recuperez nimic,dra incerc,m-am uitat doar pe listuta sa vad cine a mai nascut.Felicitari proaspetelor mamicai,sa va bucurati de copilasii vostrii,sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mamicilor care alaptati,mai beti cafea sau ati renuntat complet la ea?Eu mi-am facut una mai slaba dimineata,ca tare obosita si somnoroasa m-am simtit......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

pooh bine ai venit acasa , sa va traisaca minunea , eu cafea nu mai eau de cand am ramas gravi dar cred ca poti sa bei una mica si slaba dimineata , eu am pofta de o gura de cola dar ma abtin ii dau in continuare cu ceaiuri

Moni felicitari ai vazut ca ai ajuns si la 38 de saptamani....pun pariuca ajungi si la 40 , unde e mai bine decat la mami in burtic?

mQQm asa patesc si eu cu Anastasia cu suzeta i-am luat 3 tipuri de suzeta am zis ca poate nu-i place forma , nu stie s-o tina in gurita, deschide gurita mare si nu stie s-o prinda, nici cu binberonul n-a fost usor la inceput

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu sunt iar zombie, bebelina s-a trezit la 3 la 5 si la 7 dupa tzitzi , plus ca aseara l-am oprit si pe cezar la noi ca mi se rupea sufletul cand pleca facea ca toate alea ca vrea sa ramana cu noi , asa ca am dormit toti 3 in pat si bubulina in patutul ei langa noi , vai ce bine a fost , cezar nu se mai dezlipea de gatul meu
azi iesim si noi afara in sfarsit, abi aastept , o sa ies diseara inainte de baita as fi iesit eu si de dimineata dar am mai facut si eu una alta prin casa dar de maine program la 8,30 sunt afara si stam macar 3 ore , sper sa doarma bubulina afara , Cezar dormea ca valiza cand il scoteam

azi o s-o cantaresc sunt curioasa cat a luat ca s-a nascut cu 3730 si la externare avea 3420...sunt curioasa daca a recuperat ceva

ai vostri cat au slabit in spital?

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Hai sa semnez si eu condicutza ca cine stie ce sorpeze mai am azi. Pupa mea e in plin puseu de crestere si creste-creste ca un cozonac
In primul rand bagam niste pampoane pentru fetele care azi vor avea parte de Marea Intalnire:
Gooooo Buburuzaaaaa!!!
Gooooo Jojoooo!!!
Gooooo Luisaaaaaa!!! Va dorim nasteri usoare si BBei de nota 100!!!

Secundo felicitarile pt puiutii noi sositi:
Felicitari mamici cu acte oficiale:Meleea,Michelle si Inutsa,dar si Ionika la care m-am emotionat atat de tare ieri incat am uitat sa mai zicFelicitari dragelor sa aveti parte de una dintre cele mai frumoase experiente in mamicicie si Bun venit in lumea noastra care ar fi gri fara zambetele voastre,zmeuricilor Alexandru,Maria, Bianca si luptatoarea Ioana Antonia!!!Sa aveti o viata frumoasa, sa fiti iubiti si sanatosi!!!Laptic mult mamicilor si recuperare usoara!
Tertzo: Crixia sa ai parte de tot ce iti doresti si in primul rand de BB sanatos!!! na-i dat si tu un tort virtual
Alinutza felicitari pt grasumelul mic si scump!Si felicitari pt luna a 9 a!!!Mai un picFix la termenul la care ati fost voi la control vom merge noi asa ca astept si eu 3 kile,da?Sa stiu si eu ca ne contractam cu motiv
Mqqm m-ai lasat masca la ce ai povestit tu.Offf-offf-offf.Bine ca e bine Pepi ca mie si acum mi se face parul valvoi si ma ia cu strampiratii cand ma gandesc prin ce ati trecut. Cred ca ma pierdeam in ultimul hal in locul tau.Am savurat in schimb toate commenturile la fiecare poza, unele sunt superamuzante. Mda galatica originala e scumpa la voi,diferenta ft mare de pret fata de EU,probabil justificata de oceanul despartitorNici la noi nu e eftina daca tinem cont de puterea noastra de cumparare.
Moni felicitari pt 38 incheiate!!!Mai un pic si la voiAsteptati si voi oferte de strainataturi? La cat noroc am eu poate primesc o viza de Somalia
Alina imi pare rau ca si voi cu contractii. Nu inteleg de ce tre sa intrerupi magneziul?Tre sa stiu ceva?Si legat de ristoreante mereti linistiti, eu ma duc cand imi trece supararea, dar sunt foarte buni, numa noi am avut parte de o tanti sleampata de data asta.Deci astia sunt la Clasic sau teresa Nora in Dambovita zona, ft frumos si ft bun acolo.Mai e unul bestial in Giroc-localitate,acolo sunt portii gigantice.Ala ne place si mai mult, e mai putin galagios acuma vara.
Admirat pozici de BBei ai Giovei si Corneliei si ma intreb eu ca o carcotasa invidioasa: care a fost barzoiul vinovat?
Daria si tu workareata si Alina si mai sunteti cateva burtici tinere si nelinistite.
Tre sa ma bag si pe cont sa vad si eu materialul trimis de Mqqm.Multumim
mai de cand a povestit Ionik de BBitza ei cum a recunoscut-o pe mamica ei si a inceput sa planga asa mi se pune un nod in gat si imi vine sa plang, draga de ea ce-o fi fost in inimioara ei pana s-a vazut langa mami ei.Doamne ce legatura se creeaza intre o mama si un pui!
Noi ieri cu contractii la amiaza si pe noapte,urate...brrr...si am bufeuri de imi vine sa sar pe fereastra,cred ca as putea sa frig oua pe mine la ce flacari scot.Acum mai bine,de dimi ne-am incordat sa ne facem loc dar ne-am linistit.
Va pupam pe toate si sa avem numai vesti bune aici!
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

felicitari zmeuricilor care au nascut ieri, parca a fost ziua Frantei, nu ? sa va traiasca comorile !

moni-daca nu ti programezi cezariana , pe pariu ca ajungi la 41 de sapt

mqqm- am ramas afis..ne trebuie multa tarie sa faceam fata la cate o chestie de asta...eu as fi lesinat in secunda urmatoare cred....bravo si bravo ca s a descopert cauza

lucia-

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.35 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput