Mamici de zmeurici de iulie-august (72)
Raspunsuri - Pagina 19
ivanoiuadela9 spune:
Buna mamicutelor 
Astazi de dimineata am fost si noi la doctor sa facem un echo ca sa ne mai linistim . BB e bine intors, lichid e cam putin dar e curat , placenta maturata si bb se cam preg de marea evadare
. Pana marti -miercuri a zis sa nu mi fac griji ca e in regula , sa nu ma duc sa-mi provoace nasterea ca are de gand sa mai stea putin . Acum stam in casa ca afara e o canicula
nici nu poti respira .
va pupam pe toate si asteptam noi zmeurici .

hera01 spune:
Neata
Citisem pe undeva ca perna de alaptat este ideala ptr bebe, aveti grija cu ia ptr si lui Roan ai place tare mult sa doarma pe ia inca de la nastere dar sptr trecuta l-am gasit ''scufundat'' in ia abia nasucu i se mai vedea, daca sunt mai marisori si se pot misca''foii''bine nu-i lasati nesupravegheati, eu am scos-o din folosinta am pus-o la pastrare ptr viitoarea sarcina.![]()
Ps, ieri a ajuns medicamentul ptr colici/crampe pe care l-am comandat(Sab Simplex) suntem inca in faza de testare dar pana acum reuzltatele sunt incurajatoare.
lorelay_28 spune:
sa semnez condica pentru azi.
In primul rand vreau sa felicit noile mamici care isi tin acum in brate zmeuricile

Flosideea si Matcha Oana nastere usoara si curaj fetelor

Eu merg acum sa ma odihnesc si intru mai tarziu sa vad ce zmeurici mai apar. Sunt treaza de la 6 si am facut mancare, am spalat, am facut curatenie...chiar ca e greu sa stai linistita acasa... macar in sputal chiar nu ai ce face si stai la pat dar acasa....
azi primim mobila pentru Maya

Intru mai pe seara si mai vb.

35+viitoare mami de
Maya printesa mea
noce spune:
Hop si noi pe aici, tot 2 in 1, bb doarme la greu dimineata 
Am reusit sa ies iar de doua ori azi, a doua oara pe soare, la 11.00, dar m-am intors ok.
Dimineata am plecat hotarata sa ma plimb in parc, am urcat micul deal, m-am uitat la copiii care se jucau la strand, e o apa atat de curata si atragatoare, ce as intra si eu odata 
Cad m-am intors din parc m-a lovit pofta de simiti (covrigi turcesti) si de ceai turcesc si inapoi in strada cu mine. Iar s-a uitat lumea la mine ca la urs, dar sunt fericita ca mi-am facut pofta.
Am aflat de o metoda po****ra de calcul a DPN: UM + 10 zile + 1 an - 3 luni. La mine da 23 iulie, deci prima zi de leut, cum zicea Blanca. Vad ca pe 23 e dr ei de garda, e bine de stiut.
Si eu tot luni merg la dr. Dar pana atunci mai bat drumurile, poate-poate.
39+
Filip
dpn 20 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
ivanoiuadela9 spune:
Motana Si eu am avut niste hemoroizi ffff durerosi in afara si m-am spalat cu ceai de coada soricelului si apoi m-am uns cu Hemorzon sau Hemosan de la plafar. La mine a dat efecte , in 2-3 zile s-au retras .
Adela 40 sapt 
PatriciaArdeleanu spune:
neatza pe la prinz 
vad ca mi s-a schimbat programul, adorm numai dupa orele 2-3, si ma trezesc tirziu. azi am batut recordul, la 11 ![]()
Felicitari Anemona!! bine ai venit bebe Alex
, felicitari BUburuza pentru bebe Serban!!
MUlt curaj Flosideea si Matcha-oana!!
noi sintem binisor, dr meu a plecat pina la sf lunii, asa ca trebuie sa fiu cuminte pina atunci, no-spa de cite ori e nevoie. mi-a confirmat ca durerile sint de la pregatirea corpului, nu e durerea de sciatica ce se poate instala in sarcina.
Alinutza, profita acum si maninca tot ce ai pofta fara mustrari, dupa aia o sa ai grija sa revii cu masaje, giminastica, etc;
eu sint la polul opus, nu am nici pofte nici foame, as minca doar pepene.
probabil ca spatiul e miscorat la maxim si de aceea refuza si organismul sa ceara.
Missy, imi pare rau ca ai trecut prin asta! 
si pe mine m-a durut vreo 2 zile ca nici nu puteam sa respir sau sa ma ating imediat sub sanul drept, probabil ca o ingrmadise cu vreun piciorus pe acolo si asa bila mea e sensibiloasa...noroc ca a eliberat-o.
mqqm, am uitat sa spun ca mi-a placut la nebunie caruciorul pepit!
Blanca, sa folositi cu placere toate produsele!!
Patricia
s36 si Rebecca
05.02.2005
noce spune:
Anemona felicitari!!!! Bebe Alexandru bine ai venit pe lume!!!
Flosideea si Matcha-oana, curaj fetelor!

Sa nasteti prunci sanatosi si frumosi! Va asteptam cu bratele deschise inapoi pe forum!
Elenada, maine iti vezi comorile 
! Sa vina sanatoase, sa va umple casa si sufletele de bucurie!
Cred ca ai niste emotii ...
Ellemisselae si Ric la multi ani!
Nastere usoara si copilasi sanatosi!
Cred ca si Doina2222, Dianka md, Pony si Ana303maria isi tin acum bebelusii in brate! Fetelor, speram ca aveti puiuti sanatosi si foarte papaciosi si de aceea n-ati mai intrat pe la noi. Va asteptam cu vesti! 
Sara-amira, n-ai mai zis nimic. Tot 2 in 1?
39+
Filip
dpn 20 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
CRIXIA spune:
Semnam si noi condica! 
Felicitari proaspetelor mamici de zmeurici! Sa fiti sanatosi, mancaciosi si somnorosi!
Meleea si Inutsa, bb-ii voastri s-au nascut de ziua mea si-a Frantei...hihi, ce-mi place!
Am citit ca vb de termenul limita dintre zodii, 22 iulie...zuzica mea Alexia s-a nascut in 22 si vreau sa va spun ca, intradevar, are o personalitate ...sper sa fie o luptatoare si mai tarziu!
Cat despre cozonacelul meu, daca tot fac cezariana nu conteaza ca e cu capul in sus, dar speram si eu sa ma usurez sub coaste, stern, ca parca-mi ia tot aerul.
In rest, va citesc printre randuri, parca m-a luat o melancolie, o nebuloasa: am impresia ca parca imi lipseste ceva, ca parca nu-s pregatita...iar pe partea celalalta ma cearta tati ca am organizat cuibul mai mult decat prima data, ca exagerez.
Pooh si Giova am cautat reteta de praji cu visine, n-m vrut sa va deranjez, voi mamici cu bebici
...am gasit si am facut de 2x sapt asta, iar diferenta se simte cand sunt oua de casa sau de cumparat!
Cris mami de Alexia (22.07.2003) &
+34 sapt 
ayda_m spune:
Fetelor nu am mai intrat de mult...nu prea am avut cand...bebe e cumintica dar nu-mi vine sa o las o clipa singurica
, mi-e asa draga....
Vreau sa urez bun venit noilor zmeurici si refacere rapida mamicilor!
Nastere usoara celor care se pregatesc dintr-o clipa in alta!
Eu aproape mi-am revenit dupa cezariana in sensul ca nu mai am dureri decat la schimbari bruste de pozitie...in rest suntem bine, bebe papa si doarme deocamdata....sper sa nu facem colici
Am pus cateva poze cu bebelina mea la semnatura. Va pupic 
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea
Cornelia spune:
Pupici!
Felicitari Anemona! Bine ai venit pe lume bb Alexandru!
Flosideea, Matcha-oana, nastere usoara! 
Danielle, acum am citit. Multa sanatate iti doresc! Sa te refaci repede si sa nu se imbolnaveasca si restul familiei! Bebelina s astea cumintica si sa creasca in burtica!
Eu sunt in recuperari pe toate planurile (inclusiv DC
) dupa ziua de ieri. Am lipsit mai multe ore de acasa. Am fost la coafor
, la birou si apoi am trecut pe la Selgros sa ii iau puiului balansoar. Pana la urma am luat modelul mai simplu, ca pt. celalalt m-au tot dus cu vorba unul si altul. De fapt nu este pe stoc pe nicaieri pe la noi in momentul asta.
In lipsa mea bb a fost foarte cumintel, a dormit si a papat (putin
). A fost tare stresata pentru ca am lasat toti trei copiii cu mama, carein ultimul timp nu s-a simtit deloc bine. Dar se apre ca s-a descurcat mai bine decat mine
.
Am ramas cu dilema, ce scaunele sau ce masina
sa cumparam. Partea rea e ca nu pot iesi cu ei la plimbare, in parc... pentru ca nu ne putem deplasa
. Bine, ca pe caldurile astea, stam f. bine in casa la aer conditionat.
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2