Mamici de zmeurici de iulie-august (72)
Raspunsuri - Pagina 20
Cornelia spune:
AydaM, ce dulce e si ce dolofanica!! Si eu ca Giova, ma uit la Vladimir si il vad tare pricajit. Si nu e mic, are 3,700 acum (cred
), dar e slab si subtirel...
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
mihaStroescu spune:
FELICITARI MAMICILOR SI BINE ATI VENIT PE LUME NOILOR ZMEURICI!
azi am fost si noi la echo. bebelusa era cu piciorusele in gura
dar cu capul tot in sus de ma sufoc...
stam cu AC ca altfel mor de cald si mai avem un pic din bagaj.
Fiica-mea e atrasa ca un magnet de patutul cel nou si e tare curioasa sa vada ce fac eu cu lucrusoarele. Bine ca nu-si da seama ca toate hainutele ei vor fi ale lui bebe. Chiar nu stiu cum va reactiona cu bebe in casa, oricum are o personalitate foarte puternica si mai vine si o leoaica...sper sa nu ajung la SuperNany cu niste fete razgaiate care fac ce vor din mine.![]()
Va pupic si nastere usoara la cele care se apropie ceasul!
Mamica mandra de
Eliana 20 luni si
36+
mihaStroescu spune:
Am uitat...
Are 2680g si DPN dupa echo 14 august desi as vrea sa-mi provoace nasterea pe 10 ca la Eliana ca nu-mi place sa fiu luata prin surprindere
Mamica mandra de
Eliana 20 luni si
36+
elenada spune:
Felicitari ANEMONA, ICMANU, ANDREEA, BUBURUZA!! Sa aveti bebici sanatosi si papaciosi, sa va bucurati de ei!!
Noi azi am fost dimineata la spital pt internare analize si inregistrarea piticilor. Totul este ok. Ecografie nu am mai facut asa ca maine surprize surprize.
Maine la ora 9 trebuie sa fim la spital iar dupa ora 12 o sa imi faca cezariana. Nu stim exact ora dar vom astepta rabdatori si cu emotie in suflet.
Dupa 4 ani in sfarsit imi voi tine copilasii in brate.
De maine voi fi mamica
Va pup dulce si sa ne auzim cu bine.
elena
+37
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 1 zi
Maine voi fi mamica
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
CRIXIA spune:
Cornelia cum s azici ca e firav, mititel Vladimir....va fi ca tati, bucura-te!
mihaStroescu si voi tot cu capul in sus?! Ce-o fi cu leutii astia lenesi de n-au indraznit sa faca o tumba!? ![]()
elenada maine e ziua cea mare, Dumnezeule, bratele tale vor fi pline......cunosc sentimentul tinerii unui bb in brate, dar cred ca 2 e fantastic! 
v-am zis ca-s melancolica
Cris mami de Alexia (22.07.2003) &
+34 sapt 
pooh spune:
Phiiiiiiii,de dimineata sunt logata,mi-am pregatit si cafeaua pe birou,dar ce credeti,am avut timp sa ma pun in fata calculatorului?![]()
Asa ca acum savurez o cafeluta rece(face bine pt. ten,cica),si incerc sa recuperez.Bb al meu doarme noaptea exemplar,a adormit la ora 23 si pana dimineata la ora 9 si un sfert somnic,cu o pauza de alaptat la 5 dimineata
.Cat eram gravida,ma trezeam mai des sa fac pipi,si eram mult mai obosita dimineata![]()
.Insa sunt singura acasa cu prichindeii,Timea toata ziua dupa mine,draga de ea,abia am reusit sa fac un dus.Mamici,bb al meu s-a trezit cu niste pete rosii pe fata si pe spate,o fii de la caldura sau ce?

Aseara dupa dusulet l-am masat cu ulei de masline(pt. prima oare),dar ma gandesc ca nu ar trebuie sa se irite de la el,mai ales ca la fata nici n-a ajuns.......Incerc sa citsc din urma si revin
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)
elena_adina spune:
Buna la toata lumea
.
Am revenit si eu dupa o luuunga absenta.In sfarsit am terminat curatenia generala care m-a obosit peste masura.
VA ROG,IMI POATE TRIMITE CINEVA DATELE DE PE CONTUL COMUN?
Felicitari proaspetelor mamici!va doresc sa aveti zmeurici sanatosi,frumosi,cuminti si papaciosi.
Din pacate nu am reusit sa citesc capitolele pierdute,dar o sa le recuperam noi.Pupici la toata lumea

Adina
34s =
Razvan Ioan
pooh spune:
MQQM,la mine ranile se vindeca destul de greu....le tratez cu Garmastan,care e fff. bun,insa daca bb vrea la san foarte des,nu au cum sa se vindece....Ar trebui sa stau cu tzitzi la aer,dar am mult lapte si curge dupa mine![]()
,asa ca stau cu sutien si tampoane pt. san,iar sfarcurile sunt mai mereu umede.......Dar incet-incet tot se vindeca

Lucilau,ma tenteaza si pe mine AC mobil,cercetez piata ca nu mai suport caldura......Tu ai vazut ceva?
Giova,cum se numeste crema pentru hemoroizi?Au aparut si la mine dupa nastere,din fericire nu ma dor,doar le simt,insa vreau sa previn durerea si sa le tratez
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)
pogos spune:
multa, multa bafta elenada!!
operatie usoara si sa se nasca copilasii sanatosi!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 1 saptamana