Mamici de zmeurici de iulie-august (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Moni si eu ca tine, sa treaca we asta ca luni am programare la dr iar el e de garda joi 23.07 (prima zi de leu) si poate ma cheama atunci, asa ca m-am lipit de data asta....sper sa fie cum vreau eu.

Lucialu sa vina bebe caci suntem aproape copti..maine intram in s40 (incheiem 39)

Celelalte zmeurici dorm..au inceput deja we si lenevesc prin paturi?

matcha-oana

s39 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

'mneata si de la noi

Anemona felicitari!!!! Bebe Alexandru bine ai venit pe lume..sa fii sanatos, cuminte si papacios. Anemona recuperare usoara si te asteptam acasa

matcha-oana nastere usoara

lucialu sunt prezenta...numai ca de doua zile cica ma chinui si eu sa lucrez la proiectele mele. Si lucrez cate o ora..apoi o ora dorm. Nu stiu de unde atata somn Nici nu am mai iesit din casa cand am auzit de canicula si traiesc de cateva zile numai pe baza de AC. Ideea este ca au mai aparut si alte task-uri la orizont (care sunt angajamente ferme..asa ca nu am ce sa fac si tre' sa le indeplinesc)...si stau cumintica si nu mai tentez soarta..sa stea bebe la caldurica pana pe 5 august, ca pana atunci mi-am planificat si eu treburile
acu' serios...ma uitam ca zilele astea au scris majoritar proaspetele mamici..si m-a cam pus pe ganduri problemele de alaptat (mastite, prea putin lapte, prea mult lapte, dureri de sfarcuri) si oboseala lor..wow, ce ne asteapta Asa ca trag acum cat sta strumful la cutiuta..ca dupa aia ma tranform in lactobar si s-a dus cu libertatea mea

blanca si moniland
ia sa stati cumintele week-endul asta ...ca daca tot vin medicii vostri ar fi pacat sa nu nasteti cu ei. Moammaa...ce putin mai aveti

Motana saru'mana pentru informatii...pari stapana pe tine...ce mai, te prinde rolul de mama Ai reusit sa folosesti slingul?

mqqm..io ma speriasi putin de cateva zile...ca am impresia ca nu mai stiu nimic. Intr-o zi m-am surprins ca ma intrebam ce tre' sa fac cand face bebe kk...il sterg cu servetele umede sau il spal la chiuveta? Asa ca...rugaminte mareeeee...sa nu ne uiti..intra acilea constant ca pe mine tare ma linistesti cand vad cat de echilibrat tratezi problema

ia sa ma intorc la lucru...cat nu ma batuceste strumful ca nu-i place pozitia

Alinutza s37 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Data cezarienei 5 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
semnam si noi condicuta...si bem alaturi de burtici si proaspete mamici.
Bebu meu e cumintel, mai plange el, dar rar de tot, din cauze nedescoperite.
Acum a adormit la mine in brate....ii place sunetul tastelor.
Mi-e asa de drag....pune tot mai mult pe el, se vede de la o zi la alta.L-as smotoci non stop.....cred ca mi-era dor de un bb.

Blanca sa foloseasca bebitza sanatoasa toate accesoriile, cosmeticele si caruciorul. si noi avem cosmetice Chicco, mor dupa mirosul lor.
Crixia imi pare rau ca nu e bb intors....mai exista sperante. bine ca e ok in rest.
Hai Matcha_oana
MC2008 vei stii cand se rupe apa, crede-ma. bb meu poarta si body-uri de 0 luni(50cm) si de 1-3 luni(56cm).
eu dopul nu stiu cand l-am pierdut la nicio sarcina.
Lichidul e transparent si mai lipicios....stiu de data asta caci nu vroiam sa cred ca s-au rupt membranele si atat l-am studiat si mirosit.
motana super sfaturile tale...si eu mai stau cu sanii in vant, dar putin. ceai beau dar nu cred ca 1l.
eu pt. hemoroizi am luat o crema naturista de la farmacie. am folosit intern si extern....mai greu intern caci nu gaseam intrarea si erau foarte durerosi....am avut multi in afara...ciorchine nu alta. am scapat de ei, s-au retras, dar am tras-o de nu-i adevarat. nu ma durea cusatura cum ma dureau astia.
Lasa ca va recupera ea, uite la al meu...a pus 400 gr/sapt. se vede ca a facut falcute si colacei. tare trista eram cand il vedeam asa slabut...mereu ma gandeam la grasunul de Marco.
Romanitza hai ca mai ai putin....rezista!
Anemona felicitari mamico! refacere rapida si mult laptic! Bine ai venit pe lume bbAlex!
Alinutza foarte bine ca dormi. lasa naibii proiectele si odihneste-te cat mai poti.

sa aveti parte de multa racoare azi. inca o zi caniculara.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Buna dimineata!

In primul rand vrea sa felicit si eu mamicile si bebicii care s-au intalnit deja! Sa aveti o viata frumoasa! Si mult succes cu acomodarea! Mi-au dat lacrimile cand am citit povestile voastre emotionante! Admir din tot sufletul mamicile cu mai multi copilasi..sunt sigura ca veti reusi sa-i impacati pe toti piticii

Noi acum suntem bine.Spun acum, pentru ca saptamana trecuta a fost...groasznica..
Am avut o colica ce s-a dovedit a fi biliara...habar n-am avut vreodata ce fel de dureri pot fi astea. Doua zile si doua nopti m-am chinuit, nu am dormit de loc, nu am mancat, nu puteam sa stau nici intinsa, nici, in picioare, nici sa merg...am varsat...tot tacamul. La deva nu aveau ce sa-mi faca, imi dadaeau no-spa injectabil care nu avea niciun efect...noaptea pe la 2 eram la urgenta chircita de durere, internistii nu se baga, m-au trimis la gineco...aia mi-au facut control pe masa...nu tu eco, nu tu monitorizare...nimic....intr-un final, dupa 2 zile am venit la Cluj . Deja imi trecuse durerea, nu mai era asa crunta...am putut dormi dar eram ingrijorata pentru mititica....ea era bine, la eco ok, mare....sanatoasa....miscacioasa, la CTG a fost ok, nu contractii, inimioara ok....
Bine ca a trecut...in viata mea n=am stiut ce-s alea crize de fiere...
doctorita mi-a spus ca ma sfatuieste sa stau mai aproape...ca e ea mai linistita sa nu ma stie la 3 ore distanta..asa ca de o saptamana sunt in cluj..noroc ca pot sta in apartamentul unor prieteni...a venit si mama cu mine...dar oricum e nasol sa nu fi acasa...toata lumea imi spune ca e mai bine asa, sa nu mai fac drumuri sau sa risc sa ma apuce nascutu pe drum...dar e groaznic sa nu fi acasa..si mai am pana in 8 august...muult...asta e, am stat eu si in Ungaria la Fiv 3 ture...rezist eu si acum...e foarte cald si la Cluj, nu ma incumet sa ies...Asa ca, de voie de nevoie...stau cuminte si coc zmeurica...
Elenada - felicitari!!!!! Esti atat de aproape....sa ne spui cand scoatem agitatele! Le scoatem de azi ca sa te incurajam??
Moniland - ma bucur ca fetitele sunt cuminti! Bravo! Asteptam vesti de la eco! Ma intrebai la celalalt topic unde nasc...la Gynia, in Cluj...sper sa fie ok....
Sincer, de abia astept...desi parca nu mai sunt asa curajoasa cand ma gandesc la faza de dupa...alaptat, plans...etc...sper sa nu ma panichez si sa nu ajung sa plang rand la rand cu bebelina

Danielle - m-am ingrozit cand am citit! Insanatosire grabnica si ne rugam la DD sa fiti bine cu totii! Doamne ajuta!
Dienuta 79 - of, cum de ai facut mastita? Multa sanatate si fara complicatii!

Fetelor, m-am intins cat un cearsaf...mai intru...va pup pe toate...
A si am scos de la semnatuta numele Mara...imi place...dar am citit pe net ca inseamna amaraciune si nu imi mai vine sa-i spun bebelinei asa...mai bine nu citeam ...acum ma gandesc la TIMEEA...ce ziceti?

Va puuuup!

saptamana 35 cu pitica noastra scumpa

ce mare sunt
MAREA INTALNIRE - 08.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Ce de zmeurici.....
Felicitari ANEMONA, ICMANU, ANDREEA, BUBURUZA!! Sa aveti bebici sanatosi si papaciosi, sa va bucurati de ei!!

Cum spunea si Lucialu, e criminal sa fii gravida in trim 3 pe caldurile astea....Eu care nu aveam deloc probl cu caldurile, acu'e 10 abia si deja mor de caldura.... Macar azi noapte am dormit bine. Ieri nu am dormit ziua si am umblat un pic. Cred ca nu o sa mai dorm ziua, chiar daca dr a spus ca e bine sa dorm cate o ora - dar eu nu ma pot opri la o ora, dorm trei si pe urma-s santinela noaptea

Vad ca si iubirica mea nu da semne si in 2 zile intram in sapt 39, chiar nu m-as fi gandit ca bebitza mea o sa reziste atat in burtik la mami, dar cred ca stie ea ce e mai bine.

Citesc cu ingrijorare cate problemute vor veni dupa nastere...si io mi's cam blonda, deh, la prima nastere. Mai intai sa ajungem cu bine acasa de la nastere si pe urma ma vedem ce si cum, incerc sa nu ma gandesc la astea acum.

la zmeurici/burtici

Coccorina 38s Isabelle
AMR 2 SAPTAMANI Bebelina in burtik

Mergi la inceput

nooo..ca acu' chiar m-am amuzat..si missy si coccorina cu morcovelu cum ne descurcam dupa...bine a zis cine a zis ca nu mai scapam de griji toata viata

missy multa sanatate..cred si eu ca te-ai speriat. Acu' stai cumintica si coace zmeurica..si nu mai fa drumuri ca o tentezi pe aia mica sa iasa mai devreme

giova ma repet..toata admiratia Mai fata cum te descurci si cu sugar si cu bebe mai mare, si cu gospodarie, si cu cumparaturi, si mai scrii si constant pe DC cu un mesaj pentru fiecare fata??? Io..zic ca ai tai baieti sa-ti ridice statuie de pe acum

Patricia intreba zilele trecute daca mai are cineva pofta de mancare..iooooo....iooooo am. Cica mi s-a pus o pofta de dulcee..si l-am innebunit ieri pe sot...ca vreau o felie de tort..si a venit acasa cu ditamai tortul. El saracu' si cu mustrari de constiinta ca in loc sa ma hodinesc pe ultima suta de metri fac proiecte...si stresat ca din cazua poftei nu pot lucra. Si aseara la 10...sa vedeti graviduta balenuta cu un tort mare in fata si cu lingura de ciorba...bine ca nu m-a fotografiat nimeni..ca nu mai recunosc nimic. Si dupa aia..ca sa-mi alin mustrarile de constiinta, cautam pe net saloane de spa care au programe de recuperare dupa nastere...si l-am anuntat deja cati bani tre' sa pregateasca in septembrie..ca io ma duc sa ma refac, ca iote ce mi-a facut strumful (adicatelea nu moi...ce smechera sunt).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

Buna fetele,

N-am mai scris de mult, dar vam citit incontinuu, FELICITARI MAMICILOR CARE AU NASCUT DEJA SI MULTA SANATATE ZMEURELELOR

Noi suntem bine mai avem exact 2 saptamani pana la termen si asteptam cu nerabdare marea intalnire, doctorul nostru e deja in concediu asa ca vedem noi cu cine nastem, bebelina e bine misca de zor, pe mine in schimb ma dor toate cel iar de cateva zile au inceput durerile de spate si tare mie ca se cam apropie momentul da abia astept

Daca va rog puneti si la mine in listuta un carucior roz ca e fetita si cred ca o sa o botezam Stefania

Cris 38+ & mama lui Andreea (26.07.2004)

Mergi la inceput

ellemisselae nastere usoara si zmeurica sanatoasa si papacioasa

ric nastere usoara si zmeurica sanatoasa, cuminte si necolicoasa

mai fetelor daca ne cititi, mai dati un semn de viata...sa stim si noi ca sunteti bine..poate ati nascut deja

cricrim bine ai revenit printre noi..nastere usoara ca nu mai e mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna fetelor, iertati-ma ca dau buzna pe topicul vostru...o colega de-a voastra are nevoie de incurajari.
Este vorba de Flosideea.
I s-au rupt membranele azi noapte si acum este la materntate.
Prea multe nu stiu ca se pare ca nu are voie cu telefonul mobil ca asa la noi ,in loc de mai bine ,mai rau.

Andreea travaliu si nastere usoara!!!

Va pup fetelor si va mai tin la curent.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

hai Flosideea
Ramona multumim de vesti. daca mai stii ceva, scrie si aici. si sarcina usoara in continuare.
Missy ma bucur ca a trecut totul...nasol cu colica asta.ai grija de tine. e frumos numele Timeea.
Coccorina hai ca nu mai ai mult...mai suporta putin caldurile astea. cred ca bebu meu nu a vrut sa ma mai chinui pe canicula, si de aceea a venit mai repede, cand era si racoare. de nu...acum ma plangeam si eu alaturi de voi.
Alinutza am mare noroc ca marco e la gradi pana la ora 16, bebe e un cuminte:papa si doarme...asa ca eu mai fac cate ceva prin casa, mai bag un ochi pe forum...si tot asa. pana acum e boierime.
Cricrim bine ai revenit! felicitari pt. fetitza, frumos numele ales.
ellemisselae nastere usoara si zmeurica sanatoasa si papacioasa!

ric nastere usoara si zmeurica sanatoasa, cuminte si papacioasa!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput