Mamici de zmeurici de iulie-august (72)
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:
Noce te cred ca esti speriata in legatura cu sora ta. daca nu are niciun simptom cred ca e ok.
Theea of ce moasa mai ai...te-a expediat rapid. ia canesten, mai bine previ, decat sa nasti cu candida ca si mine
. Dr. meu cica o tratam mai pe la sf....si nu am mai apucat
.
Andreea felicitari mamico!
refacere usoara si mult laptic! Bine ai venit pe lume laura maria
!
Uliiasi imi pare rau ca va confruntati cu colicii, lasa ca nu e nimic ca-l mai tii putin in brate. si eu il mai iau de drag...imi vine sa-l smotocesc tot timpul. dar Edi al meu, mai mult doarme...si papa, nici colici nu avem inca.
Mersi de info cu lenjeria, e tare faina si viu colorata.
Pooh asa si eu...mi-era frica ca nu-i pot iubi la fel...dar uite ca reusesc...iubirea a crescut nu s-a diminuat.
asa mai e si marco cateodata, trist, inchis...dar isi revine repede cand e bagat in seama...nu mai zic ce increzut devine cand suntem amandoi pe el. of...sper sa-si revina de tot cat mai repede.
Euphoria eu intrebasem, caci stiu doar de slujba de 40 zile. nu stiam nimic de ziua a 8-a. musai sa ajung la biserica sa vb. cu preotul. mersi.
Buburuza felicitari mamico! refacere usoara si mult laptic!
Bine ai venit pe lume bb Serban!
Dienutza of draga de tine...cum ai reusit sa faci mastita? nu te-ai muls? bb nu trage destul?
Pooh eu fac depozite de 150 ml lapte. cam atat reusesc sa scot dupa ce papa bebe, dar nu intotdeauna. Cam 1 depozit pe zi fac, maxim 2. Pompa folosesc avent, eu sunt super multumita de ea.
Laptele l-am depozitat si in pungi si in recipiente de unica folosinta cumparate din Selgros. sunt niste cutiute cu capac, ca cele pt. smantana, cam de 250 gr, cred. sunt ieftine, nu mai stiu cat au fost.
Blanca nasol cu caldurile...bb suporta bine, nici urma de transpiratie. oricum, l-am tinut mai mult in dormitor unde e racoare.
eu fac diseara gratare cu un sos de dovlecel cu smantana si marar
. tocmai am primit reteta si cred ca e delicios, cel putin asa zice sotul, care m-a innebunit cu sosul asta.
Cornelia mersi de info. deci mai e o molitfa mai repede...de 8 zile
. eu stiam de cea de 40.
ce faci la birou? bb cu cine este?
fug la bucatarie...
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
CriPOD spune:
Felicitari buburuza pentru bubu mic!
Felicitari Icmanu pentru Delia!
Felicitari Andreea pentru Laura!
Sa va traiasca sanatoase si fericite si sa va bucurati de zemurelele frumoase!
Dienutza, imi pare rau de mastita, uite de asta ma temeam si eu de vreo 2 zile. Bine ca trece cu antibiotic!
Pooh, si eu muncesc din greu la un program, dar merge greu, da cu gurita dupa papa tot timpul, mare flamand. Cum te tratezi cu ranile? Eu am pompa electrica, de la first years, am folosit-o odata doar, incerc sa nu suprastimulez si sa-l las pe Oliver sa regleze treburile. A mers ok cand am folosit-o, dar e tare plictisitor, eu n-am rabdare.
Acu' doarme afara, ca de la 10 la 1 a fost treaz. La 1 a mancat si-acu a picat lat. Ma duc sa gatesc ceva pana mai apuc.
toata tufa!
blanca000 spune:
In sfarsit avem si noi carucior..pana la urma am optat pentru TRIO 4 ME de la Chicco..e rosu cu gri si e superb. L-am montat acum..
e sanatos rau si nu foarte greu. ![]()
![]()
Si am luat si alte maruntisuri de la Chicco : cosmetice, perna de dormit pe o parte, interfon, umidificator la rece, biberoane, chestii de igiena pt bebe....a mai ramas doar cadita dar asta cand se naste efectiv trage sotul o fuga la supermarket.![]()
![]()
![]()
s39
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
CRIXIA spune:
Buna seara!
Am fost la control: bb este tot cu capul in sus, nu cred ca mai are sanse sa se intoarca. Duc in burtik 2500 de grame
si arata cu o saptamna in plus. Ma voi revedea cu dr. luna viitoare. Speram sa stea bb cuminte pan atunci.
Cris mami de Alexia (22.07.2003) &
+34 sapt 
matcha-oana spune:
buna seara mamicutze si gravidutze
am intrat cu niste intrebari si nelamuriri.nu stiu de ce dar am impresia ca mi s-a rupt apa,dar ciudat este ca nu curgea mult,de fapt nici nu stiu sigur daca s-ar fi rupt apa sau pur si simplu a fost un pic de pipi,nu pot sa imi dau seama,plus ca parca nu m-ai ma scurg vb a cineva, asa acum,nu stiu sigur.
vroiam sa va intreb,daca s-ar fi rupt apa,de acum incolo ar trebuii sa inceapa dureriile?
e 3 jumatate noaptea si nu stiu ce sa fac,sa sun la spital sa nu sun
.griji nu imi fac ca stau foarte aproape de spital ,5 minute cu masina
,dar emotiile astea.
38
leon
Leeloo21 spune:
matcha-oana..eu zic sa iti suni doctorul..sau la spital..s-ar putea sa ti se fi rupt apa..asa se simte..k si cum ai face pipi dar involuntar..durerile nu incep imediat..
dr mie mi-a zis sa nu fac dus dupa ce se rupe apa..k pot intra microbi la bebe..stergete cu un prosop..cu servetele cumva..si da o fuga la spital..
nu te ingrijora..noaptea se naste repede!
succes!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Moniland spune:
Oana, nu e obligatoriu sa te apuce durerile daca ti s-a rupt apa. Si tot asa nu e obligatoriu sa si curga toata. Poate s-a fisurat membrana si curge incet, sau a curs. Nu stiu cum e acolo, dar pt linistea ta mai bine du-te la spital si vezi cum e de fapt situatia. Nu pierzi nimic. 
Crixia, bravo pt bebelusul maricel. Eu zic ca pe caldura asta nici bebelusii nu vor sa iasa din burtica, asa ca ai sanse mari sa mai stea 3-4 sapt in burtica.
38+
LAURA IOANA
IRINA MARIA
AMR: 6 ZILE
MC2008 spune:
Gata si eu cu treburile pe ziua de azi...am terminat curatenia
, mi-au plecat si colegele, si acum am de gand sa ma bag la un dusulet si poate adorm mai devreme azi
.
Maine am de gand sa fac niste paste
, sotul este innebunit dupa ele, si m-am gandit ca desert sa fac gogosi si sa le umplu cu ciocolata.
Fetelor, merci de info despre imbracaminte. Se pare ca stau bine momentan. Nu stiu cat de mare o sa iasa bebe. Sper ca atunci cand ma duc la dr sa imi spuna ca sa stiu. Ma uitam printre hainutele lui, si am unele body-uri f mici (ptr nou-nascuti zic ei
- dar mie mi se par ca de papusica mica), si unele un pic mai maricele. La ultima eco nu putea sa ii masoare femurul, pe care il tinea ascuns nazdravanul
. Oricum, avem body-uri pe toate marimile![]()
Maine o sa ma fac si la par, mi-am luat 2 plicuri de nuantator de par, ca prea arat ca de pe garla
.
Pupici pe burtici!

37 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 3 saptamani 
MC2008 spune:
Oana, asta este frica mea cea mai mare, sa nu mi se rupa apa si eu sa nu imi dau seama (sa nu fie la pipi, sau sa fiu la dus - cum fac eu ptr trat 3 dusuri pe zi etc). Eu m-as duce la dr... Sa ai grija de tine si sa ne spui ce ai facut!\
37 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 3 saptamani