Mamici de zmeurici de iulie-august (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Buburuza,felicitari!!!!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

vin zmeuricileeeee

icmanu felicitari!! bebe Delia Maria bine ai venit pe lume..sa fii fericita, sanatoasa si papacioasa. Icmanu recuperare cat mai rapida

Andreea 1979 felicitari!!! bebe Laura Maria bine ai venit pe lume. Sa dea Dumnezeu sa fii fericita in aceasta lume si sa aduci numai bucurii celor din jur...Andreea recuperare usoara si laptic multa pentru bubulina

Buburuza felicitari!!! Bebe Serban bine ai venit pe lume..sa fii sanatos, frumos, artist ca mamica..si papacios Buburuza recuperare usoara

Va asteptam cu drag acasa

Alinutza s37 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Data cezarienei 5 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna ziua la zmeurici
Eu nu sunt asa de bine,ieri am facut 40 de grade temperatura,am ajuns la urgenta si mi-au zis ca am mastita,mi-au dat 8 zile de antibiotic.Bebe e bine,am inceput sa-i dau si lapte praf,dar trebuie sa-i dau neaparat si san ,ca sa ma indrept mai repede.Pe aici e caldura mare,lui bebe i-au aparut si borbonele pe el de la caldura.Vroiam sa va intreb pe fetele care nu sunteti in tara,la voi cat dureaza sa scoati certificatul de nastere romanesc la ambasada?Aici am inteles ca dureaza cam o luna si jumatate.
FELICITARI MAMICILOR CARE AU NASCUT INTRE TIMP

Dienuta mamica fericita de ALBERT ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,parca tu ai zis ca te mulgi si bagi lapticul in frigider.....in ce depozitezi laptele?Si cat laptic reusesti sa scoti odata?ce pompa folosesti? Eu nu ma pot descurca cu avent isis.....asa ca mi-am luat una de la chicco,are o chestie de cauciuc care trebuie pompata....ma cam dor mainile,dar n-am incotro....ma bate gandul sa cumpar una electrica,de la primii pasi am vazut la pret acceptabil...oare cum o fi?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor ma bag si eu printre voi..sunt mamica de martie..am un bebe sanatos de 4 lunisoare..acum doarme
am intrat sa citesc si eu din trairile voastre..pt k perioada cu burtica a fost minunata pt mine..si cu drag imi aduc aminte de acele momente
eu am nascut prin cezariana (bebe a avut dubla circulara stransa) la spit caritas din bucuresti..poate va pot ajuta cu ceva informatii legate de acest spital si de bagajul de spital..orice aveti nevoie..

am alaptat exclusiv pana la 3 luni..apoi din prostia mea am inceput sa pierd lapticul..dar asta este..stiu ca am facut tot posibilul..

curaj si multa sanatate la toate mamicile superbe cu burtici!

felicitari si refaceri rapide noilor mamici si pruncilor lor!

si felicitam si noi prietena buna Buburuza! sa auzim numai de bine de la tine bubu si sa fii puternica sa cresti un baietel minunat!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Cum mai e fetelor? Cum va descurcati cu caldura? Eu am deschis acum geamurile sa intre aer caci e nevoie si de aer curat nu numai AC.

Nu stiu ca sa mai mancam azi..cred ca fac o salata de rosii si castraveti cu cartofi prajiti cu branzica pe deasupra...nu am chef de nimic complicat. Si pepene...

Azi nici o zmeurica? Dar sa vedem ca mai e...Maine se duce la spital colega mea de la job care e cu o sapt mai mare ca mine la sarcina. E dr ei de garda si poate maine naste...apoi imi preda stafeta cica . Sa mi-o predea pe sapt viitoare..sa trec de we asta.
Sa vad cum reusesc sa stau linistita peste we caci duminica o serbam pe bunica care face 80 ani...

Nu am iesit afara azi..unde sa ma duc pe caldurile astea...desi simt nevoia sa ies..dar nici nu mai pot.

s39 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felicitari Icmanu, Buburuza si Andreea! Sa va traiasca zmeuricile, sa fie sanatoase si sa va aduca bucurii!

Giova, au am facut "molifta" la 5 zile (cred ca e cea de opt zile???). Am fost la biserica, vorbise Elena (femeia care ma aajuta la treaba cu preotul. Mi-a cititi ceva, m-a intrebat daca ne-am hotarat cum o sa il botezam pe bebe si cam atat. Dupa prima nastere am fost tot aasa al biserica ddupa vreo saptamana, dar a doua oara mi-a citit preotul chair inainte de botez, ca sa pot intra in biserica.

Sunt la birou . Nu am citit decat in diagonala.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

Multumim frumos tuturor pentru urari si pentru tot sprijinul si suportul acordat timp de 9 luni. Felicitari tuturor proaspetelor mamicute iar celor care inca mai asteapta le uram si noi nastere usoara.
Noi suntem bine, bebe Ioana Antonia a inceput sa pape mai bine, fratiorul Matei e incantat, o mangaie si o pupa mereu.
Daca se poate adauga, scor APGAR 8/9.
Va pupam pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

ANDREA felicitari sa fiti sanatoase amandoua
BUBURUZA felicitari si tie
DIENUTZA aici in ITALIA dureaza cam 3 sap sa scotii certificatul de nastere dar momentatn pana in sep nu mai fac ca nu au nu stiu ce ca saunt prea multe cereri si nu fac fata,asa ca eu il faca acasa sa interesat mami meu si la urgenta in 3 sap il dau
eu mor de cald nu mai pot si eu il tin pe bebe in body tip maieu si fara sosetute si nici nu il invelesc ca e prea cald
fetele va las ca sa trezit manacaceosu

monica mamica fericita de denis stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

azi am plecat eu dupa marco si cu treaba prin oras. Bebe? ca de obicei...la Clau la birou. Nici nu a miscat 3 ore, a dormit in carucior.
Marco a fost ok, nu morocanos si tacut ca in zilele trecute. poatre vroia sa mai merg si eu dupa el...maine sper sa ajung tot eu....mai ies si eu ca deja sunt satula de alaptat si casa. si e numai inceputul.

ai mei baieti au iesit afara, bebu doarme asa ca am putina liniste si timp de net.
citesc din urma si revin.

am vb. azi cu Micaalsa, nu mai stiam nimic de ea si Teodora. Doar azi le-a externat, sunt ok...cred ca va intra ea cand va avea putin timp liber.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput