Mamici de zmeurici de iulie-august (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Am venit si noi de la "minunata"de moasa care mai mult de 5 min nu te tine in cabinet. De fiecare data cand ma duc la ele ma umplu de draci niciodata nu ma lasa sa intreb tot ce am de intrebat sunt asa de grabite offf .Dupa ea totul e ok oricum ar fi i-am zis ca mi-a luat inainte sa intru la ea o alta moasa si mi-a analizat urina si mi-a zis ca am proteine in ea deci e o infectie pe undeva ea mi-o analizeaza din nou si zice ca nu e nimic nici nu se uita pe notile la cealalta .Ii zic caci eu cred ca am candida din nou si imi zice sa ma duc la medicul de familie sa imi dea canesten dar fara sa imi ia o mostra sa vada daca e asa sau nu ca tot aia e daca iau canesten asa aiurea ca nu ii face rau lui bebe.In 5 minute am iesit de acolo cu mai multe intrebari decat m-am dus imi vine sa le spanzur pe toate.
Din cate stiam eu trebuia sa ma programeze in fiecare saptamana de acu sa ma vada dar ea ma programeaza in 4 sapt adica sapt 38 dar eu poate sunt si nascuta pana atunci .Ma mai vede o doct in 2 sapt dar nici cu aia nu am prea multe de discutat ca e la fel ca moasele.

Cam atat pt acum bebe e bine asa zice ea nu prea misca de ieri dar sper daca e sa ma iau dupa moasa totul e bine.Sambata am o cununie civila la niste prieteni si vreau sa imi iau incaltari cu tocuri dar cred ca ma razgandesc intre timp caci numai le-am probat si deja ma dor picioarele

V-am pupacit ma duc sa mananc ceva ca sunt rupta de foame si sa vad daca socata mea e gata ,revin mai tarziu daca aflu vesti de la Danielle

34+

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mesaj de la Andreea : " azi sa nascut la 11:40 LAURA MARIA, 3450 g, 50 cm, apgar 9 "

SA II TRAIASCA SI SA II ADUCA NUMAI FERICITE TOATA VIATA

s39 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, dragi mamici de zmeurici!
Se pare ca timpul meu liber este foarte limitat de cand a venit bebe mic pe lume, acum profit de faptul ca doarme sa va dau si eu un semn de la noi.
In primul rand felicitari proaspetelor mamicute de zmeurici, sa fie sanatoase si ele si puiutii lor, sa se adapteze repede si sa fie cei mai buni prieteni!
Multa bafta zmeuricilor care urmeaza sa nasca zilele astea, nastere usoara si bebici sanatosi si papaciosi!!!

V-am citit in diagonala, desi cred ca am sarit peste un capitol, am vazut ca mamicile proaspete se confrunta si ele cu dureri de burtica ca si noi. La noi Daviducu se screme tare si plange, dar cand il iei in brate tace malc. Acum nu stiu daca chiar il doare burtica sau vrea iubit...oricum ar fi , mami trebuie sa-l ia in brate si sa-l legene. Am inceput sa-i dau picaturi Bonnisan in fiecare zi, nu stiu daca ajuta la ceva, pediatra care a venit la noi a zis ca nu prea ajuta, dar o ajuta pe mama sa se simta confortabil din pct de vedere psihic ca a facut ceva pt bebe ca sa-i treaca durerile.
David mananca destul de haotic, si e cam lenes, tot timpul trebuie sa ma mulg sa detensionez sanul. Acum cred ca m-am cam dereglat, de obicei cand se trezea el incepeau sanii sa-mi curga, acum curg cand vor ei si trebuie neaparat sa-i mulg, chiar daca el doarme. Si uite asa raman cu lapte si-i mai dau si la biberon laptic daca tot mi-a ramas. Am observat aseara dupa baita ca a dormit mult mai bine, vreo 3 ore, dupa ce i-am dat lapticul din biberon, sa ma asigur ca mananca bine.
Pana acum ne-a trasnformat in zombie noaptea...acum 2 nopti a plans si s-a foit pana la 4 dimineata cand a adormit...nu mai stiam de mine, eram rupta.
La voi are deja bebe un ritm?

M-a intrebat cineva de unde am luat lenjeria lui bebe, Giova parca...E luata de la baby confort din Crangasi, de unde am luat si patutul si carutul, am mai luat una, e cu iepurasi, foarte draguta.
Apropo de carut, are de toate si e foarte smecheros...dar e asa de greu...eu singura nu stiu cum o sa-l pot manevra...plus ca nu intra in lift, trebuie sa-l pliez ca sa-l bag in lift, si sa-l depliez afara...cam trist.

Gata, nu stiu ce sa va mai spun, sunt aiurita rau de tot zilele astea...ma tot gandesc la mamicile care mai au bebici acasa, oare cum fac ele fata...ca eu cu unul singura si parca nu mai am timp de nimic...
Va imbratisez cu drag, si mai rezin sa citesc vesti bune de la voi!!!!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Felicitari proaspetelor mamici,sa va traiasca copilasii!!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce
Moni, super data de nastere 22 iulie! Ne-ar placea si noua asa data, dar vedem cand vrea zmeurelul. Datele 11 si 22 aduc personalitati puternice. 22.07.2009 aduce multi de 2 in numarul destinului, ceea ce inseamna personalitate foarte intuitiva.
39+ Filip
dpn 20 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Da, da am adunat si toate numerele si da tot 22. In cazul acesta am inteles ca nu se mai aduna 2+2 ca exista nr. special 22. Asa ca... Am eu planuri cu fetitele mele si sper sa se potriveasca si cu ale lor.
Nici nu stii ce cuminte sunt pana miercuri .
Numai ca azi Laura "lucreaza la mine in chiloti" de am impresia ca vrea afara si nu gaseste iesirea. Oricum capsorul nu e pozitionat bine ca sa poata iesi. Doar mainile sau picioarele sunt in zona aceea.

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

AMR: 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si eu stiu ca poate sta bebe un timp fara lichid, dar nu prea mult. Si asta nu implica antibiotice. Si tot la fel ar trebui cand se elimina dopul, ca si atunci toata protectia s-a dus.
Oricum Adela, daca iti face antibiotic e si mai bine ca nu ai emotii.

Andreea, FELICITARI mamico!!!!! BINE AI VENIT PE LUME LAURA MARIA!!!! Frumos nume

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

AMR: 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Uoff,a doua zi acasa....ieri m-a rupt Balazs....vroia sa suga din 20 in 20 de minute,sera tremuram de oboseala....inca am ragade la sani ca ar sta toata ziua cu ei in gurita,noroc ca doarme noaptea si cate 5 ore.Lapte am in prostie,am restrictie la lichide multe,pt. ca sanii mi-s plini non-stop......ma mai mulg cand chiar nu mai pot,dar se reface lapticul in timp record........In rest ce pot sa zic?Abia acum incep sa realizez ca am 2 copilasi.....pe care ii iubesc enorm.....Doamne,si mai faceam probleme ca nu o sa-l iubesc pe bb 2 asa cum o iubesc pe Timea......Fata se comporta destul de bine.....ok.,doar 2 zile au trecut de cand suntem impreuna....Insa e fff.sensibila si am observat ca sunt momente cand e chiar suparata.....Sper sa am rabdare si nervi sa rezolv cat mai bine problemelePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

A nascut Buburuza ieri un bubu mic de 47 cm, 2600 g si plamani de tenor, mami e bine dar o cam deranjeaza operatia.

s39 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Hello fetelor,

Am incercat sa citesc din urma, dar nu cred ca am reusit sa ajung la zi...Cand eram graviduta, ma plictiseam si nu aveam ce face...acum imi doresc sa am timp sa ma plictisesc...

Nu mai stiu cine intreba (imi pare rau, dar citesc pe diagonala, si cu un ochi caci celalalt e fixat catre copil, caci zmeuroaica a adormit, in sfarsit, pe canapea, si cum are obiceiul sa se intoarca in somn, trebuie sa fiu atenta) de preot si de ce si cum trebuie facut. Mie mi-a spus o prietena ca trebuie facuta o slujba atat pentru mama cat si pentru copil in ziua a 8-a de la nastere...Un fel de molifta pentru mama, iar pentru copil un "pre-botez", sa poti iesi cu el afara si sa il poti striga pe nume. Eu am chemat preotul acasa, si ne-a citit ceva. Nu sunt eu foarte bisericoasa, dar cred in Doamne - Doamne, si am zis ca n-are rost sa risc. Si m-am simtit bine ca am facut asta.

Uliiasi, eu sunt ceva mai norocoasa cu fetita mea...e destul de cuminte, nu prea plange fara motiv. are crize urate de burtica, dar se manifesta mai mult ziua si in general dupa ce papa...Seara din fericire se mai linisteste, mai ales ca stau mult cu ea afara, si imi doarme dusa, si cate 4-5 ore legate. Trebuie sa o trezesc sa-i fac baita, altfel ea ar dormi mult si bine. O trezesc cand se face si timpul sa pape, ii fac baita, papa, si somnic. Aseara i-am dat sa pape la 12, si s-a mai trezit la 5 dimineata. Ce-i drept, nici n-a prea mai dormit de atunci, ca a inceput burtica. Program...nu prea are. Mananca cam din 3-4 ore in 3-4 ore, noaptea chiar la intervale mai mari. Ziua nu prea doarme, ca ne tin colicii ocupate iar baita incerc sa ii fac mai tarziu, sa doarma bine...dar nu am stabilit inca o ora...undeva intre 22 si 24...Program nici nu am incercat sa-i fac, cred ca e prea devreme. Oricum, din cate am mai citit,pana in 3 luni e greu sa ii faci program. La mine a fost mai simplu cu mesele, pentru ca nu am avut laptic, si am fost nevoita sa-i dau formula, care e mai satioasa...Cand era la san...din ora in ora era cu tzitzi in gurita...:)

Va pup, fug sa pap ceva pana nu se trezeste terorista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

Buna burtici si proaspete mamici,
in primul rand sa va traiasca si infloreasca noile zmeurici - pentru toate mamicile harnicute care au nascut in aceste zile (nu va pomenesc ca as face o listuta mare ca in prima pagina), multa sanatate si putere sa va cresteti puiutii dragi!

Astazi mi-am facut si eu putin timp sa scriu, ca de citit sunt mereu la zi, dupa o saptamana plina: minivacanta la mare, alergatura dupa rezultate analize, diploma si certificate (am incheiat niste cursuri pentru brevet in turism), cercetare piata si vizita apartamente (dorim sa ne mutam la 3/4 camere), hainute bebe si alte trebuincioase + ridicat colete de la Mothercare UK.
Ma bucur ca toate fetele sunt OK cu griji de nastere si de crescut bebelusi, maine ajung si eu la dr. pentru consult si eco, sa vedem cat a mai crescut juniorul
Doamne ce trece timpul, avem deja un zmeurel botezat, felicitari mami Bia!
si sa nu uit (ca mereu ma gandesc) felicitari burticilor de gemeni pentru toata grija si daruirea fata de bebei - au rezistat cu succes pana la termen! BRAVO!

Adya 33

Mergi la inceput