Mamici de zmeurici de iulie-august (72)
Raspunsuri - Pagina 13
noce spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blanca000 Noce pe unde umbli? s39 Eva Ilinca |
Prin soare
Deja nu e zi sa ies din casa si sa nu ma opreasca cineva sa ma intrebe de ce umblu singura pe strada si cat mai am pana nasc
. Ieri mi-a spus o dna "du-te repede acasa, ca nasti! ai dr, du-te la spital!" ma gandeam ca mi s-a rupt apa si n-am observat. Dar nu, dna era doar sfatuitoare
E dragut, macar de m-ar apuca nasterea. Eu tot sper sa fac racut, asa ca Blanca, va rog sa nu va bagati in fata, respectati randul Ieri am iesit cu sotul la plimbarea de seara in cartier, sa facem bucla drumul taberei (pt cunoscatori), drum cam de o ora jumate-doua pt mine. Pe drum am simtit ca ma ia cu pipi, dar unde. Mai aveam jumatate de distanta pana acasa. Cand am ajuns langa bloc aveam niste dureri pe sub burtica de am crezut ca nasc, deja ma gandeam ca nu mai sunt de la vezica plina. Abia am ajuns in casa, tinandu-ma de burta. Ma gandeam ca fac pipi si plecam la spital. Dar dupa ce am golit vezica mi-am revenit instant. Asa ca azi iar plimbare, iar urcat scari, de ceaiul de zmeur m-am saturat. Oricum ma bucur ca a revenit caldura, mi se parea deprimanta vremea aia ploioasa si racoroasa, ma gandeam ca de-aia nu se naste bb, ca asteapta soarele. Acum soarele a venit, iesi copile cu parul balai afara!
39+
Filipdpn 20 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
icmanu spune:
buna fetele
imi pare rau ca nu am putut intra mai devreme sa va dau vestea cea mare dar chiar nu am avut cum, v-am scris ca urma sa ma opereze si asa s-a si intamplat: marti 07.07.2009 la ora 09.30 a venit pe lume printesa noastra DELIA MARIA. La nastere a avut 3,150kg, 51cm si a luat nota 10, cezariana 39 saptamani la clinica Euromaterna din Constanta
Totul a decurs normal, fetita e foarte bine, mananca si doarme la greu. La mine la operatie au aparut ceva complicatii insa acum e ok, ieri am fost sa imi scoata atele si astept sa se vindece. Daca ar fi sa aleg din nou nu as mai opta pt cezariana !!!!
Felictari si celorlalte mamici!!
Va pup si promit sa revi cu detalii si cu poze.
ivanoiuadela9 spune:
Giova am vorbit cu asistenta cu care am nascut fata sa vina tot ea ... numai sa nu fie plecata ( doar ce o sunai si zise ca pleaca la noapte la Mangalia si vine duminica ) iar luni sa ma duc sa ma vada , sper sa mi fie bine pana atunci si bb sa stea cuminte . Mi-a spus ca nu e nici o problema daca mai sta si ca nu are rost sa mi provoace nasterea ... numai sa nu mi se rupa apa acasa ca atunci ma baga pe antibiotic 

. Sper sa nu am probleme si sa nu vina nici un medic pt ca mai rau iti fac ... tot cu asistentele nasti aici . Poate numai daca sunt
te asista ei .
Adela 39 sapt
adrianafedorca spune:
caldura mare si la noi
eu mai dau drumul la AC in sufragerie si in dormitor e ok nici frig nici cald , altfel ne-am topi de tot, la mine bate soare in toata casa de la ora 2 pana aapune
eu pe bubulina o tin ziua in soste si body cu maneca scurta
noaptea ii dau niste pantalosnai cu botosel fff subtiri si pun un scutecel daca mi se pare racoare...dar de unde racoare....ca sunt 27 de grade in dormitor daca nu dau drumul la AC
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
CRIXIA spune:
Hello!
D'abia v-am prins din urma! ![]()
Se ingreuneaza bila, a inceput sa ma doara intre sani (sternul), nu stiu cum sa mai stau. Pielea pe burta e intinsa la maxim, nu o pot atinge, parca e arsa, iritata...noroc ca nu-s vergeturi(inca). Azi implinit 34 de sapt, misca mai incetisor, ma cam ingrijoreaza. Diseara mergem la control, astept cu nerabdare...vin sa va spun diseara!
LA fel ca si Patricia, am avut duminica seara un episod de contractii, nu stiam pe unde ma doare ( fata-spate), al meu ma tot intreba daca s amergem la spital. Am stat cuminte, luat no-spa, si parca m-a incercat si-o depresie. Incepusem sa ma gandesc la bagaj...griji!
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+34 sapt 
Moniland spune:
icmanu, FELICITARI pentru Delia Maria!!!! 
Asteptam si poze.
Adela, si eu zic sa nu te grabesti cu nasterea ca mai ai o saptamana pana la termen. Si nu stiu de ce te-ar pune pe antibiotice doar pentru ca s-a rupt apa.
Blanca, da am AMR 6 zile.
Inca nu am vb cu dr., dar el miercuri 22 iulie va fi de garda si f. probabil sa programeze atunci cezariana. Oricum luni vb cu el ca va fi prima lui zi de lucru dupa concediu. Asa am ramas ca daca il asteapta fetitele si programam cezariana. Cred ca niciunul din noi nu a crezut asa ceva, dar uite ce aproape sunt sa nasc cu dr. meu. ![]()
38+
LAURA IOANA
IRINA MARIA
AMR: 6 ZILE
ivanoiuadela9 spune:
Moniland mi-au spus ca te pun pe antibiotice deoarece esti compatibila sa iei microbi daca se rupe apa acasa sau pe strada . Nu stiu daca se practica metoda asta peste tot in tara .
Giova spune:
Adela pe mine m-a pus pe antibiotice dupa 9 ore de la ruperea apei. din cauza ca nu ma dilatam, travaliu oic...atunci e risc de infectie.
La prima nastere s-a rupt apa acasa, in 3 ore am nascvut. nu m-a mai tinut pe antibiotic, caci nu trebuia. nu a stat bb mult fara apa.
MC2008 eu acum il tin in body tip maieu. Nici sosetutze nu i-am mai dat. Noaptea doarme in body cu maneca scurta, nu-l acopar cu nimic, caci da din picioare si se dezveleste. dar ii pun sosetele. e foarte cald...asa ca-l imbrac cum ne imbracam noi. ei oricum au mainile si picioarele mai reci pana se regleaza circulaita sangelui.
Crixia ai grija de tine, odihneste-te mai mult.
Noce esti mortala cum te agat lumea pe strada....de parca ar stii cand ai DPN-ul. nu mai iesi in soare, stai la racoare in casa.
Icmanu felicitari, refacere rapida sa ai! Bine ai venit pe lume Delia!
e dezastru.....in dormitor e super bine, acolo bate soarele doar dimineata. In living murim...
gata cu compu....fugim la racorica, de fapt eu la un dush. azi merg dupa pitic la gradi si cu treaba, asa ca pe bb il plasez sotului la birou, dupa ce va papa la ora 15.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
ivanoiuadela9 spune:
Mersi Giova m-ai mai linistit . Sa speram, ca va fi totul bine pana luni .
cei la toate mamicutele si bblasii lor .
Adela 39 sapt
noce spune:
Icmanu, recuperare usoara! Felicitari
pentru printesica, sa fie sanatoasa, sa te umple de bucurie, sa uiti de durerile operatiei!
Danielle, sanatate multa tie si bebelinei! S-o fereasca Dumnezeu de virus, sa nu-l ia de la tine! Suntem toate alaturi de tine si iti transmitem gandurile noastre bune, sa-si faca efectul tratamentul cat mai repede!
Eu o astept pe sora mea luni sa vina din Anglia. Nu m-a vazut gravi, eu glumeam si ii spuneam ca o sa vina direct la spital, ca luni am dpn, dar acum ma gandesc serios sa o tinem in carantina vreo saptamana. Mi se pare atat de aiurea sa-i zic sora-mii ca nu o primesc la mine si ca nu o sa-si vada nepotelul imediat dupa nastere.
Lorelay, ce experienta ai avut si tu! Bine ca sunteti acasa, tot 2 in 1. Cred ca nu ma mai avant eu singura in plimbari.
Miha, intrebai de temperatura in camera lui bb. Noi nu avem AC sau ventilator, eu racesc de la ele, nu le suport, deci nu vom avea nici la bb, va sta in temperatura verii, cu geamul deschis sau il vom duce in parc la umbra daca va fi prea cald in casa. Eu cred ca asa cum au crescut milioane de copii nascuti vara pana sa apara aparatele de racire, asa va creste si al nostru. Plus, ca poate o sa-i placa si lui caldura la fel de mult cum imi place mie. In general, oamenii nascuti vara iubesc caldura si cei nascuti iarna iubesc frigul.
Andreea1979, refacere usoara dupa operatie! Cred ca la ora asta esti deja cu bebelina langa tine! Sa fie sanatoasa, sa va intoarceti cu bine acasa! 
Adela, foarte tare ca poti naste cu asistenta. Asa mi-ar placea si mie, as avea mai mare incredere in naturaletea procesului. Doamne ajuta sa se declanseze natural nasterea, sa nu ai nevoie de inducere.
Moni, super data de nastere 22 iulie! Ne-ar placea si noua asa data, dar vedem cand vrea zmeurelul. Datele 11 si 22 aduc personalitati puternice. 22.07.2009 aduce multi de 2 in numarul destinului, ceea ce inseamna personalitate foarte intuitiva.
39+
Filip
dpn 20 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png