Mamici de zmeurici de iulie-august (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Vad ca dintre toate fetele singura care are simptome ca ale mele e LUCIALU ...
dE DOUA NOPTI MA SUFIC SI NU POT DORMI....e ridicata fetitza pana sus de tot.......imi blocjheaza diafragmul si nu am aer.....sunt si ametita de la lipsa aerului...si de la nesomn.......nu cert copilul ca el nu are nici o vina dar nu mai am burta sa-i dau....tre` sa se descurce cu cat este...ca in criza........se intinde micutza si creste ptiu nu fie de deochi de la o zi la alta.....dar nu stiu cat mai rezista pielea mea........si burta.....si cat mai rezist eu fara aer si nedormita......e cam greu.......mi-e foarte frica de operatia de cezariana....mai frica sa nu ma apuce natural...dar prefer sa-mi fie frica o ora...decat sa ma sufoc ..ca o fac din ce in ce mai des si mai tare....

Nu am tensiune...e 10 cu 6 maxim 11 cu 6 si glicemia e 74 in condittile in care limita e 65-110 si dupa ce am mancat dulceatza...deci nu sunt probleme....
numa ca nu am aer.....

Ce fericite sunteti cele care sunteti deja mame...ati scapat de griji.....etc.....acum aveti grija de comori si le puteti privi.....
va pup...

Madalina s35Eva-Maria
AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!
Mqqm ai o fata sa-ti traiasca!Are si pe cine sa mosteneasca la umorGaletica vazuzem ca la mericani era 50 de verzisori si la evropeni 15 oiroi,de-asta mi-a parut dif mare. Mie zic zau ca mi-e groaza dupa intamplarea voastra, ca tre sa stai geana pe ei 24 din 24 ceea ce e inuman. De unde palarie sa visezi cand dormi daca BB nu face zgomot si stii ca doarme, ca de fapt se intampla nedorite?
Lorelay ma bucur ca esti acasa cu papusa la purtator!Sigur vei reusi sa mai amani momentul, numa tu sa fii cumintica.Ai tras si tu mult. Eu spun sincer ca nu ies nicaieri din casa fara tati si asta de mult timp deja(am avut probleme si cu el langa mine noroc ca nu eram singura),sunt eu obisnuita sa duc multe dar nu pot sa pretind si pupei sa duca...recunosc ca nu sunt cuminte per total asa cum mi s-a rectocmai pt ca sunt exact ca tine:ma bazez pe sot si pe mine.Dar incerc sa le fac cum si cand pot-calcat,spalat,mancare,ordine etc...oricum pupa colaboreaza bine cu mami si pune frana daca nu-i place ceva,stii cum fug in pat cand simt presiune si nedorite?Cam sar calu si pe aici...
Am resuit sa dorm ft bine in sfarsit,dar cu ventilatorul in fonctiune,pus strategic sa vina pe mine si nu pe tati.Insa m-am deprimat total cand am vazut cae grade vor fi azi.Cred ca partea cu bufeurile o voi rezolva puanand prosoape ude in zonele cu probleme mari.Sper sa mearga.Ma duc sa pun ventilatorul si sa incerc sa calc si eu,ca deja se ingroasa vraful de rufe.Bine ca am mancare facuta-pui cu mazare.
Va pupam si va dorim tututor o zi buna!Si Doamne ajuta Danillei si fetitelor ei!
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Eumada incearca si asa cum povesteam:ventilator(noi nu avem AC),apa rece minerala dar nu tare(folosesc poiana negri,aia cu eticheta pe fond alb),dusuri si azi imi pun prosop ud dupa gat.Daca imi cade tesiunea imi fac un simulacru de frappe...Da cu ulei de masline, nu trebuie mult,dar pe burtica,solduri si sani. Mie imi sunt lasati muschii jos de la operatii,acum s-a lasat si de la sarcina. E greu, dar culmea!sunt fericita cum n-am mai fost de nici nu mai stiu cand.Mai avem un pic,Doamne ajuta sa creasca fetele bine ca poate nu tre sa asteptam mai mult de s38.Aaa stii ce mai stimuleaza cresterea BBlinei la mine?Sunt ferm convinsa de asta si ma simt si eu ok:un paharut de suc de portocale proaspat presate,dupa ce au stat portocalele in frigi.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Fetelor care dintre voi aveti sindrom de tunel carpian?eu am la ambele maini....si daca ating cumva mana de ceva imi vine sa urlu...ati avut ce v-a dat medicul?

Madalina s35Eva-Maria
AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna dimineata,

Si noi duble la apel....

ANDREEA sa mearga totul ca uns si bebeita ta sa vina sanatoasa.

..noi aveam acelasi termen..vad ca raman ultimul mohican pe DNP-ul nostru si erau atatea fete

Oare ce au facut BUBURUZA, LUISA, JOJO ? nu avem nici un semnal?

Si fetele de la inceputul listutei..DOINA, ANEMONA, etc..aveti bebii in brate si nu ne ziceti nimic...?

Pooh bine ati venit acasa, sper sa fie bebe un cuminte

Moni deci 6 zile...sper ca gata cu jobul, nu? sau faci cezariana la birou

Danielle sper sa treaca gripa asta nesuferita..si bebita sa nu fie afectata...pana la urma e o gripa (mai grea, dar...) se trateaza..numai tu sa ai moralul sus.
Si eu am fost in vizita aseara la niste cunostinte abia intoarse din SUA si Canada..brrrr...dar pareau ok...

Patricia nasol cu durerea dar cred ca si-a gasit bebe un loc bun acolo pe soldul tau. Nasa mea a schiopatat vreo luna din o cauza de asta..sper ca tu sa scapi rapid

MC sa iti fie de bine aranjatul, esti mumoasa acum.

Lucialu te inteleg cu caldurile astea, e totusi bine ca ai un ventilator numai sa nu sufle toata ziua pe tine..mai baga cate un dusulet si ceai rece..hai ca mai e un piculet.

Alinutza pup sportiva cu genunchii tremuranzi ...eee ce vrei pe canicula si sport si gravida in 9 luni..si devreme acasa...no se poa'..mai bine baga o piscinica.

Lorelay stai cumintica in pat, mai lasa treburile..sa se odihneasca si bebe si mami..pai se poate?

Eumada imi pare rau ca te chinui atat dar ce nu face o mama pt puiul ei. Nu stiu nimic de tunel carpian..sorry..eu nu te pot ajuta aici..

Noce pe unde umbli?

Vazut ei eu pui noi de zmeurici Mqqm, Hera, Mamilivia,Motana, Monica, Giova...niste grasuni superbi ..vreau si eu

s39 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Mamicilor dati mi si mie un sfat .
Maine intru in 40 sapt . De pe 20 mai nu am mai fost la control la ginecologul meu ca m-a chemat dupa 1 iulie si cand l-am sunat a zis ca pana pe 24 iulie e plecat .Am facut un echo pe 3 iulie la altcineva si mi-a spus ca totul e in ordine si ca am placenta maturata , bb e bine si se preg sa iasa . Zilele astea am tot avut contractii dar nu asa de dureroase . Astazi colegii de la birou m-au trimis la spital ca sa imi provoace nasterea sa nu stau pana mi se rupe apa ca poate iese copilul ,,murat ,,.
Voi ce credeti sa ma duc la alt ginecolog sa mi faca un control intern sa vada daca am colul deschis ? Ma gandesc ca as mai avea o sapt pana termin cele 9 luni . Si fata am facut-o la 40 sapt si 4 zile si a fost totul in regula .
toate mamicile si bblusii lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Adela..pai daca dr tau se intoarce dupa 24.07 tu depasesti termenul atunci, nu? Si daca el e plecat nu te-a lasat la un alt medic? Caci si dr meu e in concediu acum pana duminica eu avand termen pe 25.07 dar mi-a zis la cine sa apelez in caz de ceva..si mai multor fete de pe forum la fel le-a zis medicul lor.
Si ce mai cauti tu la job ...chiar vrei sa nasti acolo?

Serios acum...daca stii un alt ginecolog care te poate vedea acum la sarcina asa avansata du-te..daca nu..du-te la camera de garda la spital, un gineco tot e acolo. Dar tu ai semne ceva...contractii dureri..de ce crezi ca e deschis colul?

s39 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Blanca000 m-a lasat in evidenta la un dr ffff in varsta care lucreaza cu el pe tura la cabinet dar pe care nimeni nu mi l-a recomandat . Aseara am avut niste contractii mai puternice si bb s-a zvarcolit ca niciodata , m-au tinut cam vreo 2 ore apoi au trecut ca altfel plecam la spital . Nu stiu daca e deschis colul dar ma gandeam ca acum la sf treb facut control intern ... la prima sarcina asa mi-au facut si seara am si nascut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
caldura mare mon cher. Bb e pe hol,in carucior...acolo e cel mai racoare...si eu vroiam sa-l scot pe balcon..cand am iesit am crezut ca ma sufoc. Nu as vrea sa dau drumul la AC, dar cred ca n-am nicio sansa.

Hai Andreea

Patricia ma bucur ca esti mai bine, nasol cu contr. astea....lasa drumurile si odihneste-te.
Ema mersi de raspuns. sper sa ahjungem azi sa ne uitam.
MC2008 ma bucur ca au disparut bubitele. te-ai facut si frumoasa.
o saraca Danielle. cum a reusit sa ia gripa asta pacatoasa? doamne ajuta sa scape rapid si sa nu fie afectata bebitza.
monica ma bucur ca sunteti ok. te cred ca sunteti innebuniti dupa ddenis, doar e un dulce si un frumos...si e al vostru
.
mQQm am tel. fara fir, dar nu era langa el...naiba mai stie...e bine destiut oricum.
fain ca ai scapat de lohii, eu inca le am. la prima nastere, parca nu au fost asa de abundente.
Cornelia parca tu ai scris ca ti-a facut preotul ceva slujba. Stiu ca e cea de 40 sapt., se mai face alta mai devreme? Pt. ce?
lorelay ai grija iubita....uite ca te-a ajutat DD si s-a stabilizat totul. nu te agita prea tare cu hainutele si alte lucruri.
Eumada, Lucialu aveti grija. stati la racoare, beti multe lichide....e groaznic afara.
Adela pai nu ai depasit 40 sapt. Stiu ca nu e probl. daca trec inca 2 peste cele 40, asa ca stai linistita. of...tu esti patita cu dr. tau....ce vei face? nasti cu cine este de garda sau cum? daca cel batran nu prea E agreat de nimeni.

doamne ca e tot mai cald.....
zmeurica mea s-a trezit intre timp...si asa bine doarme la mine in brate...e invatata inca din burtica sa auda tastele de la comp.

aveti grija de voi...nu iesiti afara in niciun caz pe canicula asta.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Neatza fetelor!

Doamne, ce caldura!!! iar eu trebuie sa plec la banca sa imi platesc niste dari .

Bebeloiul meu sughita de vreo 30 min, si se misca de zici ca nu e adevarat. Insa azi am intrat in 37s, o sa astept cu frica de acum sa se intample ceva. In fine, aper sa nu...sa stea cat mai mult pe acolo(inca 3 sapt), ca e bine .

Iar tre sa ma apuc sa dau cu aspiratorul , e un praf pe parchetul asta de nedescris. Am de bagat si vreo 2 masini, si un munte de haine de calcat. Mai pe seara vin si 2 colege de servici pe la mine sa ma vada, asa ca tre sa fac si o placintica, ceva, ca sa le servesc. Deci, iar o sa imi treaca si ziua de azi super ok.

Mamicile care ati nascut....am si eu o intrebare mai de blonda .. asa de incepatoare, ca nu ma pricep...pe caldurile astea cu ce ii tineti pe bebei imbracati? eu i-am luat cateva maieute, tricouturi, dar lumea imi psune sa il tin in body, dar nu ii este prea cald in el? sau e acelasi lucru? Ca sa stiu daca fug sa ii mai iau ceva ca sa fie . In fine, imi si place sa ii iau, asa ca va fi un nou motiv de shopping pentru bebeloi.

Va pup si va doresc sanatate multa tuturor (mamici+zmeurici)!!!

37 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput