Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)
Raspunsuri - Pagina 9
Bebe Beca spune:
Mari, buna ideea cu plasa de tantari. Nu mi-a trecut prin minte
.
Carla, ai mancat clatitele cu miere si nuca?
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Leeloo21 spune:
buna fetelor..sunt mamica fericita de baietel nascut pe 12 martie:)
felicitari tuturor mamicilor!sa creasca puisorii nostrii amri si mamicile sa revina la silueta de dinainte!
de cateva zile va citesc si imi tot iau inima in dinti sa va scriu .. ca tot suntem in griza..sper sa nu supar pe nimeni cu mesajul acesta..sotul meu este fotograf de profesie, este chiar f bun zic eu..si incerc sa fiu obiectiva! daca aveti nevoie de un fotograf la botezuri el va poate sta la dispozitie..a fotografiat si la unele petreceri din gasca noastra de mamici de marite-aprilie..ne-am bucurat mult k ne-am cunoscut si in persoana si nu numai pe net..
deci sper ca poate va usurez si voua din munca..k stiu cum e sa cauti pe cineva si sa nu stii daca este de incredere sau nu si daca este profesionist sau nu..daca doriti confirmari legate de profesionalismul sotului meu sunteti invitate sa intrati la noi in grup cu intrebari!
deci daca cineva doreste un fotograf pt botez sau alte evenimente..sotul meu,Alin, tatic fericit de puiut de 4 luni va poate sta la dispozitie!
in alta ordine de idei..stiu precis ca la un drum lung trebuie facute pauze din 2 in 2 ore de cate 30 de minute..bebe luat in brate si plimbat..schimbat mancat eventual..in scopica bebe poate sa stea de la doar cateva zile de la nastere..pus asa cum trebuie in scoica nu ii face deloc rau puiutului..spatarul este facut special pt ei si pozitia coincide cu cea pe care copilasul a avut-o in burtica mamei..este mult mai sigur bebe in scoica decat in brate..si chiar si decat in landou..
vigantol la noi nu se prea gaseste..dar se poate inlocui fara probleme cu vit D3 fabricata in Ro..sticluta se tine la intuneric si ferita de caldura..se schimba dupa 20 de zile de la deschidere..asa cum scrie in prospect
parca cineva intreba de crema bio cu factor de protectie..nu stiu despre asta..eu folosesc de la o luna pt bebe crema de la mustela cu factor 50 si este foarte agreata de corpul bebelului meu
si impotriva tantarilor o plasa pt carut poate fi solutia..asta cand iesi afara cu el..iar in casa noi punem pastila impotriva tantarilor pe hol..k sa nu fie asa aproape de patut..
va
si succes la alaptat! sper ca v-am ajutat cat de putin si..sper din tot sufletul sa mai aud vesti de la voi!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Relusha spune:
Buna dimineata,
in dimineata asta am si eu nevoie de o cana mare de
, asa ca sunteti invitatele mele la o
am avut o noapte super naspa...nu stiu de ce, ca este prima noapte in care s-a trezit din ora in ora sa pape, asa ca abia imi tin ochii deschisi, sunt zombi
, oare e posibil sa se si trezit asa de des din cauza caldurii? sau ca aseara nu am iesit afara cu el ca a plouat aici.... nu stiu care e cauza, dar nu mai vreau sa se repete...

a inceput sa scartaie...sa vedem vrea papa...?
va
si o zi buna sa aveti
Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
nemora spune:
Beca, hemoglobina e mica daca copilul este sau a fost bolnav. Nu-i da fier. Mai stai si fa-i hemoleucograma din deget mai tarziu.
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
CarlaV spune:
Nemo, 

Ioana, nu mi-a facut sotul clatite, ca si-a facut lui carnati, si eu nu pot sa-i vad
. In schimb mi-a facut aseara macaroane cu branza
. Deci plecati pana la urma? Super, poate ne vedem pe acolo. Rebeca sa stapaneasca sanatoasa trotineta, imi place mult ca o invatati valoarea banilor
.
Si eu am dormit foarte prost, si de data asta copilul nu are nici o vina, vad ca s-a setat iar pe primul somn de 5 ore, apoi 3, apoi 2, 1 si gata, bine ca plecam la mare sa-si strice iar programul
.
Eu am visat foarte urat, asa ca de la 3 dimineata am stat cu ochii pe pereti, mi-a fost frica sa adorm inapoi. Iar la 8 cand as fi adormit si din picioare s-a trezit Saby si a trebuit sa ma ocup de ea, deci multumesc pentru cafea, am nevoie.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
Buna fetelor!
Relusha multimim de cafea! De ceva timp mi-o servesc cu sotul pe la 7, inainte de munca!
bebe Beca inveti fata plimbareata de mica! Ma bucur ca ai fata economa!
Nu stiu daca patiti ca mine.....dar am intrat intr-o stare de "depresie" daca as putea-o numi asa... Vad ca viata mea e aceiasi de zi cu zi! Resimt tot mai mult oboseala! Cu sotul pot sta linistita si sa ne mai vb jumatate de ora dimineata,cand copii dorm! Seara nu scapa saracul de David care e "insetat" sa iasa din casa! Ce mai mult ma macina statul in casa... Nu pot iesi singura cu amandoi fara un ajutor.. David de cum pune piciorul afara zburda de nu-l mai prinzi! Nu stie sa se fereasca de masini s.a. locuri periculoase, iar de vorba nu intelege- e totusi mic! Ma gandesc sa fac ceva si pentru mine-sa ma relaxez, dar nu gasesc timpul care sa mi-l ofer! Cand dorm copii eu uneori ma odihnesc sau prind "o bucata" din film! Sper sa ies din "butoi"!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Bebe Beca spune:
Buna dimineata, dragelor.
Carla, am luat lucruri pentru vacanta din grecia, peste 1 saptamana plecam. Am vorbit cu Andrei de venitul la mare we asta, dar spunem pas, din cauza de buget printre altele. Probabil vom iesi de dimineata pana seara pe undeva, unde se si calareste... Avem si noi un fix![]()
Nemo, asa ne-a spus si medicul. Urmeaza sa-i mai facem o data urocultura si hemograma si, in cazul in care va fi nevoie, vom face tratamentul acela cu ferum bla bla.
Alynta, imi pare rau ca treci prin asa o perioada. Iti doresc sa ai multa putere si sa nu te lasi prinsa in nici o depresie, ca se iese tare greu din ele...
Reebeca a primit prima tura de bani asa... degeaba, ca sa aiba ce sa puna in pusculita. De acum s-a instituit o noua regula. Pentru a primi bani va trebui sa faca diverse lucruri pentru noi, servicii care ii vor fi remunerate
Sa vedem ce rezultate vom avea...
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alynta27 spune:
ceva pozici:
http://family.webshots.com/album/573346566TbWbke?start=72
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
nemora spune:
Alynta, aminteste-ti ce motive de bucurie ai 
lipsa somnului si lipsa timpului personal afecteaza pe oricine....
Carla, mai ai timp sa te ocupi si de Saby? Karo e numai calare pe mine...
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
Serialbastre spune:
Fetelor, am si eu o intrebare pentru cele care au optat pentru CIC cu 85% din venit: Se iau in calcul lunile pana la nasterea copilului, sau pana la intrarea in CIC. Eu am nascut pe 2 iunie si termin concediu postnatal la 31 iulie. Trebuie sa iau in calcul pana in mai, pana in iunie sau pana in iulie ?
Saracu' meu sot e ametit, ca trebuie sa alerge dupa acte la doua scoli, in mediul rural, si nici macar nu suntem prea lamuriti ce ne trebuie. ![]()
Nici macar nu v-am spus BUNA DIMINEATA! 
Fug ca a apucat-o foamea pe Cezara. ![]()
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
http://picasaweb.google.ro/AndreeaTzui