Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)
Raspunsuri - Pagina 10
Serialbastre spune:
Hai ca ne-am lamurit ... daca nu cascam bine ochii... Scrie clar pe formular: luna nasterii copilului.
Din pacate, sotul meu a citit asta dupa ce a ajuns inapoi in Suceava, deci a facut drumul la scoala degeaba.
Noi suntem bine, creste fata, va citesc dar nu apuc sa scriu mare lucru. Nici nu avem de ce ne plange, nici cu ce ne lauda. ![]()
Va pup pe toate!
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
http://picasaweb.google.ro/AndreeaTzui
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemora Alynta, aminteste-ti ce motive de bucurie ai ![]() lipsa somnului si lipsa timpului personal afecteaza pe oricine.... |
Am sa cuget mai des la asta!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui Serialbastre Fetelor, am si eu o intrebare pentru cele care au optat pentru CIC cu 85% din venit: Se iau in calcul lunile pana la nasterea copilului, sau pana la intrarea in CIC. Eu am nascut pe 2 iunie si termin concediu postnatal la 31 iulie. Trebuie sa iau in calcul pana in mai, pana in iunie sau pana in iulie ? Saracu' meu sot e ametit, ca trebuie sa alerge dupa acte la doua scoli, in mediul rural, si nici macar nu suntem prea lamuriti ce ne trebuie. Nici macar nu v-am spus BUNA DIMINEATA! ![]() Fug ca a apucat-o foamea pe Cezara. Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)http://picasaweb.google.ro/AndreeaTzui |
Se i-a in calcul cu luna premergatoare nasterii copilului! Eu l-am nascut pe david pe 27iunie si s-a luat in consideratie si luna iunie! vezi ca la Directia Sociala pt indemnizatii si alocatii au formulare tip care trebuie duse si somnletate la serviciu!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alinutza23 spune:
Ioana
multumim, inca il folosim, dar a inceput sa aiba iar crizele de burtica. Intr-adevar, pe Baby Water-ul nostru scrie doar in romana.
Alynta
capul sus. Pentru mine voi toate mamicile cu 2 copilasi sunteti niste eroine. Nu mai zic de Cata cu 3 
Apropo de indemnizatii, stie cineva cand incepe sa vina alocatia lui bebe? Cumva o data cu indemnizatia mea? Adica pe la inceputul lui noiembrie ???
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui nemora Carla, mai ai timp sa te ocupi si de Saby? Karo e numai calare pe mine... Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat. |
Nu stii ca mamele au mai mult de 2 maini? Napoleon scrie si pe mine
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
miruta spune:
Buna dimi!
Vad ca-mi da si mie fiica-mea un pic de pauza...v-am citit si poate am timp sa si scriu ceva mai mult.
Am vazut pozici frumoase deBebe beca,ankaa,alynta,lauraa,maria,sa va traiasca minunile ,sunteti superbi cu totii.
Carla,distractie placuta la mare.
Alynta,capul sus...gandeste-te ce minuni ti-a dat DD.
Alexsimatei,drum bun spre casa..am vazut si pozele printisorului tau...e o minune .
Deea,ce mare s-a facut Darian.Si Antonia e obosita uneori la baitza si mai maraie.Bine ca ai gasit o alternativa placuta pentru el.
Ganesha,cum mai sunteti?
Relusha,ai ramas omul de baza in stup,esti pe faza la toata lumea ...e bine ca te lasa Radu sa stai pe DC.Ma bucur mult ca nu ai renuntat la alaptat si ca ati reusit sa treceti peste perioada grea,doare la inceput dar pana se obsnuiesc mameloanele...apoi va fi mai bine.
DanaMi,ce printesica frumoasa...ce m-a emotionat cand am citit ca mergi sa alaptezi nepotelul..bravo!o familie unita.
Anaela,sunt sigura ca va fi bine bebe cu masajul pe care il faci.
Alinutza,eu zic ca a luat foarte bine in greutate .Felicitari.
Felicitam toti bebeii care au castigat in greutate si in lungime si care implinesc zilele acestea o lunita sau doua.
Yioanna,daca nu apuc sa intru maine ii spun de pe acum Stefaniei la multi ,multi ani pentru prima lunita,sa aiba parte de tot binele din lume si va trimitem multi,multi pupici.V-am vazut in poze ,sunteit superbe,iar tu arati f bn dupa nastere.Cum de reusesti sa-i faci program?Antoniei daca ii este somn nu am ce-i face s-o tin treaza,urla de ne aud toti vecinii.Ii dai numai lapte praf?Cu sanul nu ai reusit pana la urma?Eu zic sa nu insisti cu scosul mesei din timpul noptii,pentru un bebe de o luna parca e prea mult 8 ore fara papa.Eu pe a mea nu pot sa o "prostesc" ,face numai ce vrea ea...
Eu ii dau broscutei vigantol ,2 picaturi pe zi..nu stiam de faza cu aruncatul dupa o luna,e ieftin,oricum.Daca il tin in frigider nu-i prea rece pe urma?Noi am trecut la debridat pt colici,cred ca se obisnuise cu espumisanul,mi-a facut ieri si alaltaieri 2 crize urate de colici,nu stiam ce sa-i mai fac...in rest cand ii este foame sau somn vrea in secunda aia,nu ma pot intelege cu ea.
Lauraa,am pus si noi o poza in contul comun daca vrei sa ne pui si pe noi in filmulet,te rugam...
Duminica sau luni plec cu ea la tara ...abia astept ,desi o sa-mi fie greu ca plec fara cris ...si mie imi e intotdeauna f greu sa stau fara el,desi la ce program are momentan la munca e mai mult vizitator pe acasa.
Pup toata gasca si mai intru cand ma lasa gaza.
NOI
mamica oana spune:
Serialbaste,vezi ca pentru luna in care s-a nascut copilul se ia in calcul venitul din luna anterioara,in cazul tau, pentru luna iunie, ti se va lua in calcul venitul lunii mai,adica mai si iunie au venitul identic.
Oana,mamica fericita de Robert Darius
(27.10.2004) si
Sofia Ioana(11.05.2009)
www.flickr.com/photos/38662738@N05/" target="_blank">
"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg
mamica oana spune:
| citat din mesajul lui alinutza23 Apropo de indemnizatii, stie cineva cand incepe sa vina alocatia lui bebe? Cumva o data cu indemnizatia mea? Adica pe la inceputul lui noiembrie ??? ![]() |
Eu azi am primit alocatia,am nascut pe 11 mai.Indemnizatia am inteles ca vine cam dupa 2 luni si jumatate de la depunerea dosarului,cel putin asa e la Bz.
Oana,mamica fericita de Robert Darius
(27.10.2004) si
Sofia Ioana(11.05.2009)www.flickr.com/photos/38662738@N05/" target="_blank">

"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg
miruta spune:
Avem si noi cateva pozici noi la semnatura ...Minunea mea, Antonia Maria.
Maria,a mea vad ca are momente cand doarme in patut si altele cand zici ca are ace acolo..e cu fitze..eu inca nu ma las ,vad ca noaptea doarme acolo ,ziua e mai greu...dupa 15 min e treaza daca o las in pat la ea.Pupici
NOI
Minunea mea,Antonia Maria
alinutza23 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamica oana
Eu azi am primit alocatia,am nascut pe 11 mai.Indemnizatia am inteles ca vine cam dupa 2 luni si jumatate de la depunerea dosarului,cel putin asa e la Bz. Oana,mamica fericita de Robert Darius (27.10.2004) si Sofia Ioana(11.05.2009)www.flickr.com/photos/38662738@N05/" target="_blank"> ![]() "Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg |
Asa e si aici.
multumesc, deci nu vin impreuna.
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ