Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)
Raspunsuri - Pagina 8
alinutza23 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CarlaV
Prezent !!! Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Mai fetelor, fie-va mila ca eu fac 150 de ani din Drumul Taberei pana in Titan.
Poate gasim ceva mai pi centru.
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
nemora spune:
Carla, io revin in septembrie la buc, amu-s plecata, dar ne intalnim neaparat! si apoi iar ne intalnim in centru cu gasca
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby-first Si inca ceva, nu-i mai place in carucior, face un circ, de nu se poate si trebuie sa o iau in brate. Aveti niste sfaturi si pentru mine? |
..la sebastian iam agatat niste mutunache cu clopotei de "tavanul" caruciorului...sta baiatul meu sta cu ochii cascati la ei si nu se mai plictiseste in carucior...

Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.pngwww.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui alinutza23 Carla multumim, initial m-am speriat, mai ales cand mi-a spus si dr. de familie la 2 saptamani ca a luat putin in greutate. In consecinta am schimbat doctorita ![]() fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009A piece of our life Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!![]() GOD is a DJ |
Am trait sa o aud si pe asta, Dumnezeule, in ce tara traim!
In paranteza fie spus, eu as fi schimbat dr. si numai daca mi-ar fi spus ca nu a luat bine in greutate
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Nemo, ne intalnim, cum nu? Tu stai acolo cat poti, ca as sta si eu la aer curat si cu ajutoare ![]()
Ne intalnim si prin centru si prin tara, pe unde vreti voi, numai sa nu stam in fum de tigara (am si eu o dambla
, bine, bine, hai ca am mai multe
).
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
nemora spune:
pai te astept in reghin ![]()
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Ramonaiani..multa sanatate lui Daniel si imi pare rau pt ciupercuta,sper sa treaca repede!Dar pe 2 august nu este deja post?Ca si noi am vrut sa fixam botezul pe 1 august si ne-a zis preotul ca este postul Sf.Maria...sau poate puteti face botezul dar sa nu faceti petrecere nu? ![]() |
Multam de urari. Se pare ca incepe sa ii treaca ciupercutza, sper sa se vindece complet zilele urmatoare.
Intr-adevar, e in post. Protul a zis ca daca nu facem petrecere mare, putem sa facem botezul si in post. Dupa aia invitam lumea la restauramt si-i lasam sa comande fiecare ce-si doreste, insa ii anutam ca suntem in post, asa ca ar trebui sa manance mancare de post. Adica daca el comanda mancare de dulce, e pacatul lui
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Deea_24 ramonaiani la bondarel sa treaca ciuperca! ce tari is si oamenii astia... apropo cat e valabil acest pasaport? de parca o sa-l mai recunoasca cineva pe bebe pe cand expira |
Multam
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui kiralina 2. Cum o protejez pe Ada de tantari? La noi a plouat mult, s-a format si o balta langa casa noastra cu tot felul de vietati si bineinteles o tona de tantari. Aseara cand ne plimbam am vazut cum un tantar o intepa pe Ada prin body. M-am speriat, am bagat-o in casa si am inchis toate geamurile. Stiu... sunt cam nebuna, dar cum o pot proteja de tantari intr-un mod cat mai natural? Vre-o idee? |
Pune o plasa de tantari (ca o pelerina de material de-ala de perdea) peste carucior. Sunt si de-astea mari speciale pentru patut.
Bebe Beca spune:
Oana, si nou ni s-a spus sa folosim Vigantolul maxim 1 luna.
Elena, au si piscina la Danes, destul de mare si cu apa curata.
Laura, este un voinic micutul Sebastian, felicitari. Distractie placuta la balaceala, de acum inainte!
Cris, nici Sara nu accepta suzeta. Deloc si tare mi-ar prinde bine uneori...
Annkka, felicitari pentru botez. A udat si ea preotul, nu numai preotul pe ea ![]()
Kiralina, eu folosesc autan family pentru tantari si crema de soare organic children green people.
Carmina, Sara are 8,2 hemoglobina. O sa incepem un tratament cu ferum haussmann parca, pentru 3 luni. In ceea ce priveste statul in scoica, nu stiam ca ar exista limite...
Alina, imi pare rau ca nu mai merge Infacolul. Incearca debridat si Gripe Baby Water de la Pharco. Dara ala pe care scrie si in araba pe sticluta.
Noi am umblat astazi 12 ore, fata s-a comportat bine. Am cheltuit o gramada de bani pe tot felul de chestii pentru vacanta, mancare, etc... Reebeca si-a cumparat din banii stransi in pusculita o trotineta si este tare fericita...
Acum va pup si va urez o noapte usoara.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca