Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Citat:
citat din mesajul lui nemora

apropo de intalnire, cine sta pe langa parcul Titan?

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Prezent !!!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mai fetelor, fie-va mila ca eu fac 150 de ani din Drumul Taberei pana in Titan. Poate gasim ceva mai pi centru.

fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Carla, io revin in septembrie la buc, amu-s plecata, dar ne intalnim neaparat! si apoi iar ne intalnim in centru cu gasca

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby-first

Si inca ceva, nu-i mai place in carucior, face un circ, de nu se poate si trebuie sa o iau in brate. Aveti niste sfaturi si pentru mine?

..la sebastian iam agatat niste mutunache cu clopotei de "tavanul" caruciorului...sta baiatul meu sta cu ochii cascati la ei si nu se mai plictiseste in carucior...

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23
Carla multumim, initial m-am speriat, mai ales cand mi-a spus si dr. de familie la 2 saptamani ca a luat putin in greutate. In consecinta am schimbat doctorita , ei bine nu din motivul asta, dar nici asta nu mi-a picat bine. Stii problema cu icterul, ma trimisese femeia sa-i fac copilului analize prin spitale, ca are nu stiu ce infectii.... ca de aia nu a luat in greutate si mai are si icter. Nu m-am dus nicaieri, am cautat prin cunostinte alta dr., de data asta mai cu experienta, care a venit acasa sa-l vada si dupa ce l-a sucit pe toate partile vreo ora si mi-a aratat cum se face aia si aialata mi-a spus ca avem un copil sanatos. Am aflat intre timp ca cealalta imparte bucutza cu pixul cand face vaccinul la copii

fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Am trait sa o aud si pe asta, Dumnezeule, in ce tara traim!
In paranteza fie spus, eu as fi schimbat dr. si numai daca mi-ar fi spus ca nu a luat bine in greutate . De la 450-500g pe luna se considera normal, daca sugarul nu are alte probleme.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nemo, ne intalnim, cum nu? Tu stai acolo cat poti, ca as sta si eu la aer curat si cu ajutoare

Ne intalnim si prin centru si prin tara, pe unde vreti voi, numai sa nu stam in fum de tigara (am si eu o dambla , bine, bine, hai ca am mai multe ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

pai te astept in reghin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica
Ramonaiani..multa sanatate lui Daniel si imi pare rau pt ciupercuta,sper sa treaca repede!Dar pe 2 august nu este deja post?Ca si noi am vrut sa fixam botezul pe 1 august si ne-a zis preotul ca este postul Sf.Maria...sau poate puteti face botezul dar sa nu faceti petrecere nu?

Multam de urari. Se pare ca incepe sa ii treaca ciupercutza, sper sa se vindece complet zilele urmatoare.
Intr-adevar, e in post. Protul a zis ca daca nu facem petrecere mare, putem sa facem botezul si in post. Dupa aia invitam lumea la restauramt si-i lasam sa comande fiecare ce-si doreste, insa ii anutam ca suntem in post, asa ca ar trebui sa manance mancare de post. Adica daca el comanda mancare de dulce, e pacatul lui .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea_24
ramonaiani la bondarel sa treaca ciuperca! ce tari is si oamenii astia... apropo cat e valabil acest pasaport? de parca o sa-l mai recunoasca cineva pe bebe pe cand expira .

Multam . Pasaportul de minori e valabil 3 ani de zile. Si nu mai seamana deloc peste ceva timp . Radeam cu hebamme alaltaieri - i-am aratat pasaportul Elizei (poza facuta cand avea 5 luni) si ea a zis ca ochii ii recunoaste, dar ca nimic altceva nu mai seaman de la bebelul din poza cu copilul din realitate.

www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiralina
2. Cum o protejez pe Ada de tantari? La noi a plouat mult, s-a format si o balta langa casa noastra cu tot felul de vietati si bineinteles o tona de tantari. Aseara cand ne plimbam am vazut cum un tantar o intepa pe Ada prin body. M-am speriat, am bagat-o in casa si am inchis toate geamurile. Stiu... sunt cam nebuna, dar cum o pot proteja de tantari intr-un mod cat mai natural? Vre-o idee?

Pune o plasa de tantari (ca o pelerina de material de-ala de perdea) peste carucior. Sunt si de-astea mari speciale pentru patut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Oana, si nou ni s-a spus sa folosim Vigantolul maxim 1 luna.

Elena, au si piscina la Danes, destul de mare si cu apa curata.

Laura, este un voinic micutul Sebastian, felicitari. Distractie placuta la balaceala, de acum inainte!

Cris, nici Sara nu accepta suzeta. Deloc si tare mi-ar prinde bine uneori...

Annkka, felicitari pentru botez. A udat si ea preotul, nu numai preotul pe ea

Kiralina, eu folosesc autan family pentru tantari si crema de soare organic children green people.

Carmina, Sara are 8,2 hemoglobina. O sa incepem un tratament cu ferum haussmann parca, pentru 3 luni. In ceea ce priveste statul in scoica, nu stiam ca ar exista limite...

Alina, imi pare rau ca nu mai merge Infacolul. Incearca debridat si Gripe Baby Water de la Pharco. Dara ala pe care scrie si in araba pe sticluta.

Noi am umblat astazi 12 ore, fata s-a comportat bine. Am cheltuit o gramada de bani pe tot felul de chestii pentru vacanta, mancare, etc... Reebeca si-a cumparat din banii stransi in pusculita o trotineta si este tare fericita...
Acum va pup si va urez o noapte usoara.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput