Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Intrebare: cat timp poate sa stea fata in scoica la 2 luni? Peste 2 saptamani, daca totul e ok, plecam in Croatia la mare. Am inteles ca ar putea sta max 2 ore, dupa care se face pauza, dar cat timp sa fac pauza?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Fetelor,multumesc pentru raspunsurile in legatura cu Vigantolul.Vad ca la noi se gaseste in farmacii,nu mai zic ca in prima luna l-am primit gratuit de la cabinetul medicului de familie,au zis ca mi-l dau lunar,dar mi-a fost jena sa ma duc sa-l mai cer,in farmacii costa in jur de 6 Ron.
Kiralina,pentru tantari stiu ca exista o crema la Chicco-Zanza no.
Strunfita,ce urata treaba asta cu anemia.Eu pe baiat l-am avut cu anemie de la nastere,nici acum, la 5 ani,nu sta prea bine.Ce-i drept, si eu am fost anemica,si in sarcina si cat am alaptat,suplimente de fier nu am luat,ca nu m-a invatat nimeni.Acum iau in continuare Elevitul(pe care l-am luat toata sarcina),am bagat si 20 de tablete de feretab la 1 luna dupa nastere ,iar fetita ia fier de la 6 sapt. si vad ca sta bine cu analizele.Macar cu ea sa nu am probleme.

Oana,mamica fericita de Robert Darius (27.10.2004) si Sofia Ioana(11.05.2009)
www.flickr.com/photos/38662738@N05/" target="_blank">

"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

pupam gasca
Ioana bine ati venit, sunt superbe pozele si voi la fel! Ma termina Sara cu ochisorii ei.
Philip sa treaca repede si sa se faca bine baietelul!
Carla La multi ani Larisei pt prima lunita!

Si noi suntem inca in clubul bebeilor colicosi, se pare ca nu prea mai reactioneaza nici la Infacol, desi a fost tare bun in unele momente. Noi avem noroc ca nu avem un bebe scandalagiu noaptea, doar ziua are reprezentatii Mananca la 3 ore, cateodata la 4, rar cere mai repede de 3 ore si de obicei daca e foarte cald. In rest, regurgiteaza dupa fiecare masa fara exceptie, si destul de mult cantitativ, chiar si la o ora dupa masa, desi da gaze dupa ce papa. Dr. a zis ca se supraalimenteaza, sper sa fie asta si nu altceva.
Noi cu greutatea nu ne laudam, a luat 900 g in prima luna si 3 cm in lungime, asa ca nu suntem prea bucalati, dar nu ne ingrijoram, fiecare bebe cu ritmul lui.

fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmina, imi pare rau de anemie, vad ca si tu si oana veti avea botezul duminica, si noi la fel, ne vom rasfata cu poze saptamana viitoare. philip e mai bine, ieri a facut numai o data caca, tot moale dar a si papat ceva, desi nu l-am fortat si a baut mult ceai si lichide de rehidratare. azi ies iar sa cumpar de mancare si aranjez prin casa, maine gatesc si maine noapte imi ajung musafirii. voi ati luat cadouri nasilor? eu le-am luat ceasuri lor si niste hainute fetitei. o fi ok?
cris, nu am sfaturi, nici Nicholas nu ia suzeta si ma mai foloseste pe mine, in zilele cand doarme mai des sunt o fericita ca mi se mai odihnesc sfarcurile.
pupici tuturor, ma'c sa schimb cacaciosul si poate face putin nani

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmina, cred ca pauzele trebuie sa fie de 5-10 minute. si noi plecam cu masina in california joia viitoare.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Oana, mie mi-a zis dr.sa folosesc sticla o luna si s-o tin la intuneric/rece (in frigider

Kiralina, eu am luat crema de la Ivatherm, am fost foarte, foarte multumita

Alinutza, e genul sportiv fie-tu

apropo de intalnire, cine sta pe langa parcul Titan?

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna, fetele,revin si eu dupa o absenta de cateva zile, dar a fost motivata, am avut un program foarte incarcat.

Duminica si luni am iesit cu prietenii nostri la terasa, ca a fost ziua mea si a trebuie sa sarbatorim un pic si ieri am iesit undeva in afara orasului la casa de vacanta a unor prieteni care au un baietel mai mare cu 2 luni decat Alesia, asa ca am zis ca-i "cuplam". Afost bine, doar ca am observat ca printesa mea nu mai doreste sa doarma in alta parte decat acasa, ieri nu a dormit decat o ora toata ziua, iar seara a fost terminata.

Si inca ceva, nu-i mai place in carucior, face un circ, de nu se poate si trebuie sa o iau in brate. Aveti niste sfaturi si pentru mine?

Yioanna, sper sa ajungem sa mergem impreuna in parc.

Fetele, daca aflati cat timp[ se ia pauza din scoica sa ne spuneti si noua ca plecam cateva zile in Maramures si dureaza si la noi ceva drumul.

Gaza mea a dormit acum aproape 4 ore!!!!

Ankaa, super printesa ta si a avut o rochita super la botez.

Carla, felicitari pentru grasunica, nu e de mirare ca a luat atata in greutate, daca e tot cu gura la tata toata ziua

Bebe Becca, am vazut pozele, sunteti o familie super, iar printesele sunt niste dulcici, sa-ti creasca mari...

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

pupam gasca
Ioana bine ati venit, sunt superbe pozele si voi la fel! Ma termina Sara cu ochisorii ei.
Philip sa treaca repede si sa se faca bine baietelul!
Carla La multi ani Larisei pt prima lunita!

Si noi suntem inca in clubul bebeilor colicosi, se pare ca nu prea mai reactioneaza nici la Infacol, desi a fost tare bun in unele momente. Noi avem noroc ca nu avem un bebe scandalagiu noaptea, doar ziua are reprezentatii Mananca la 3 ore, cateodata la 4, rar cere mai repede de 3 ore si de obicei daca e foarte cald. In rest, regurgiteaza dupa fiecare masa fara exceptie, si destul de mult cantitativ, chiar si la o ora dupa masa, desi da gaze dupa ce papa. Dr. a zis ca se supraalimenteaza, sper sa fie asta si nu altceva.
Noi cu greutatea nu ne laudam, a luat 900 g in prima luna si 3 cm in lungime, asa ca nu suntem prea bucalati, dar nu ne ingrijoram, fiecare bebe cu ritmul lui.

A piece of our life

GOD is a DJ

Multumesc foarte mult .
900g in prima luna este perfect, fix pe medie, aveti toate motivele de lauda.

Eu am crezut ca am cantarul defect cand am vazut +1,5kg la fata in mai putin de o luna, pentru ca Saby mi-a luat cam 800-900g in primele luni si asa eram obisnuita.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemora

apropo de intalnire, cine sta pe langa parcul Titan?

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Prezent !!!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Nemo m-ai dat pe spate la faza asta! Sa stii ca e, la cat se agita si mai ales cat de putin doarme, de ne-a capiat!
Cristina La multi ani!
Carla multumim, initial m-am speriat, mai ales cand mi-a spus si dr. de familie la 2 saptamani ca a luat putin in greutate. In consecinta am schimbat doctorita , ei bine nu din motivul asta, dar nici asta nu mi-a picat bine. Stii problema cu icterul, ma trimisese femeia sa-i fac copilului analize prin spitale, ca are nu stiu ce infectii.... ca de aia nu a luat in greutate si mai are si icter. Nu m-am dus nicaieri, am cautat prin cunostinte alta dr., de data asta mai cu experienta, care a venit acasa sa-l vada si dupa ce l-a sucit pe toate partile vreo ora si mi-a aratat cum se face aia si aialata mi-a spus ca avem un copil sanatos. Am aflat intre timp ca cealalta imparte bucutza cu pixul cand face vaccinul la copii

A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput