Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)
Raspunsuri - Pagina 15
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemora http://www.youtube.com/watch?v=vYajyEa80ew un film cu duduia mea Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat. |
Este absolut superba!!!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanaiacovita spune:
Fetelor, pupici!
Va cer si eu ajutorul. Mi-am facut analizele, inca nu au iesit alea speciale (toxo, rubeola...). Toate sunt in limite, mai putin hemoglobina, care mereu am avut-o mica, deci era de asteptat, si creatinina, care nu stiu la ce se refera. stiti cumva?
Iar Rh-ul e pozitiv, e ok?
Noi suntem bine, am fost ieri la dr, crestem, ne bate inimioara, avem aproape 1 cm
si de azi am inceput munca. Scurgeri nu mai sunt si sper nici sa nu mai fie.
Pupici la mamicute si la albinute.
Oana
7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui philip si eu as bea o cafea, acum serios, voi chiar beti cafea ca tare m-ar tenta si pe mine...nicholas a dormit de la 9 la 2, 4, 6 juma numai ca pe mine ora asta matinala nu ma aranjeaza si cand sa readorm langa el pe la 8 a venit Philip (Carla, recunosti povestea?). acu schimba asternuturi, fac curat, mancare etc US |
Foarte cunoscut suna
.Eu nu beau cafea de fel dar mananc ciocolata. Am incercat sa o mananc numai dupa supt, dar cand si-a marit domnisoara frecventa am zis ca nu mai are rost sa tin cont de asta.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Leeloo21 spune:
buna fetelor! super sunteti k vorbiti serios si va mobilizati cu intalnirea..si noi vrem, dar se pare ca nu suntem asa hotarate ca voi..dar o sa reusim intr-un final:)
elena (nicuratze) ma bucur ca cineva m-a bagat si pe mine in seama..glumesc..oricum multumesc de raspuns..o sa aveti poze foarte frumoase, sunt sigura..ai PM![]()
imi cer ink o data scuze daca am deranjat cu mesajul..insa chiar sper sa ajut pe cineva cu propunerea..si astfel ajut si familia mea:)
dar nu este nicio suparare..va urmaresc din timpul sarcinii si sunteti minunate!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
cris_82 spune:
philip.............pe bune..poti sa bei cafeluta linistita ca nu se intampla nimica rau.Eu daca sar o zi cafeau din program,nu ma mai inteleg deloc cu fi-mea(are cofeina in sange
..glumesc)

annkkaa.........eu sunt de parere sa-ti prescrie dr. ceva

carla...............nu fi sadica
ca la 12 kg o sa mi se lungeasca mainile si o sa arat ca un maimutoi din din desene animate.[:)))][:)))] 8 ore un dus..e de cartea recordurilor![]()

nicuratze.........
2 luni? de ca naiba atat de mult?poate e o greseala![]()

oanaiacovita.........e bine sa ai RH+
felicitari pentru cele 7 saptamani si sarcina usoara in continuare

mami de
Miruna(29 mai) 

Bebe Beca spune:
Carla, eu care intrasem sa va spun ca am culcat fata mica, m-am spalat pe cap si acum ma pregatesc de culcat fata mare.... La mine dusul si spalatul pe cap au durat numai 40 de minute... Drum bun maine!
Noapte buna!!
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
LauraOana spune:
carla 
de unde ai atita rabdare?..eu il faceam pe al meu sa manance psp-ul in locul tau de trebuia sa ies din dus cu balsamul in cap ![]()

alexsimatei ce baietel frumos
ma bucur ca ai rezolvat cu actele, si drum bun spre "home sweet home bucuresti" dar imi pare rau ca nu am reusit sa ne intilnim 
Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui AlexSiMatei Kiralina parca tu intrebai de crema de protectie solara mai naturala, noua moasa ne-a recomandat Avene lait mineral, are parabeni din pacate dar macar are filtru solar mineral, nu chimic. Cei de la Dr Hauschka aveau unele complet naturale, dar nu stiu unde se gasesc, eu le comandam de pe net. |
Am vazut un reportaj despre cremele solare. Mai nou, in Germania cremeel trebuie sa aiba protectie pt razele UVA si UVB. Avand in vedere ca nu exista nici o planta naturala care sa dea protectie pentru razele Ultraviolete din gama Betta, cei de la Weleda spuneau ca ei nu mai scot pe piata creme solare, pentru ca ar trebui sa puna in ele substante chimice, si ei vor sa le pastreze naturale.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la
alynta27 spune:
Salutare"!
azi am mers la vaccin! E bine baiatul! Are numai 6700g!!!!
Dr. a zis ca arata ca un copil de 6 luni! A plans puternic la intepaturi, dar s-a linistit repede!
Drum bun Carla!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Am mai iesit din "butoi"! Multumesc pentru sustinere! Obosita tot sunt!
Am primit pentru ziua mea, in avans de la cumnata, o rochie sub sani, cum se poarta vara asta! E tare faina!
Va pup! Noapte buna!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!