Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata,

O cana de serviti in dimineata asta?

Alynta felicitari pentru rochita, sa o porti sanatoasa

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Salutare"!
azi am mers la vaccin! E bine baiatul! Are numai 6700g!!!! Dr. a zis ca arata ca un copil de 6 luni! A plans puternic la intepaturi, dar s-a linistit repede!
Drum bun Carla!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Bravo!!!!!! de acuma ai baiat mare si este si vaccinat sa va traiasca amandoi flacaii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Fetelor, pupici!

Va cer si eu ajutorul. Mi-am facut analizele, inca nu au iesit alea speciale (toxo, rubeola...). Toate sunt in limite, mai putin hemoglobina, care mereu am avut-o mica, deci era de asteptat, si creatinina, care nu stiu la ce se refera. stiti cumva?
Iar Rh-ul e pozitiv, e ok?

Noi suntem bine, am fost ieri la dr, crestem, ne bate inimioara, avem aproape 1 cm si de azi am inceput munca. Scurgeri nu mai sunt si sper nici sa nu mai fie.

Pupici la mamicute si la albinute.

Oana 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

si eu stiu ca rh pozitiv e ok...

ne bucuram ca nu mai ai scurgeri si ca sunteti bine

sa nu te stresezi prea tare la munca....

Mergi la inceput

Carla, cum spun si restul fetelor, cum de a "scapat" sotul asa usor....? eu cred ca ii faceam un scandal cat blocul....

Din partea mea toata stima pentru rabdarea de care ai dat si dai dovada...mai da-ne si noua din rabdarea ta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze

Buna fetele!

Pitica noastra (sau Zana Zorilor,cum ii spune ta-su) are 4100 gr la 1 luna si 4 zile,a luat cam 600 gr,sper sa fie mai bine pe viitor.
Avem la asta mica o pediatra ca lumea,mi-a zis:draga mea,poti sa duci copilul si la mare si la munte,si cu avionul,daca vrei..asa ca maine mergem si noi la mare,speram sa nu fie cu maraieli.

Aaa,si am fost si la control la ginecolog,am voie sa fac baie in mare,dar n-am voie sex 2 luni

Va pup

Vreau si eu la intalnire!

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Felicitari pentru sutele de grame luate in greutate, pentru "liber" la mare, munte si baie in mare, iar referitor la sex, lasa ca trec ele si 2 luni repede

Drum bun la mare, sa va relaxati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetele.........asa noapte naspa nu experimentasem pana acum..i-am dat lu' fi-mea sa pape azi noapte si am adormit in timp ce era mufata..si gagica a bagat in ea ca-ntr-o magazie.Drept dovada ..m-am trezit in varsatura ei.Uite asa la 3 dimineata schimbam una bucata copil de la piele..sa verse din alta cauza..eu zic ca poate din cauza ca baga in eaeste masura si e foarte lacoma.

alynta....ce baiat mare s-a facut Matei

relusha.............eu vreau cafea..ca sincer chiar am nevoie

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Relusha multumesc! Cafeaua inca nu am servit-o asa ca e bine venita!
Cris multumesc!
Carla pentru personalitatea ta (nu in sens rau, nu ma intelege gresit) ai lasat-o cam moale cu sotul! Eu una sunt mai dura cu el, uneori prea dura ca mi se face mie mila de cum ma i-au de el si apoi il "impac" cu cate un pipic pe mofturici!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea1608

Buna ziua fetele!

Am intrat si eu repede, ca doarme bebelina mea. De azi au inceput colicii si la noi din pacate, e groaznic sa iti auzi copilul plangand si sa nu ai ce sa ii faci. Am facut si noi comanda de Infacol pe net si ne vine in seara asta acasa, sa speram ca o sa aibe efect. In alta ordine de idei, ieri am fost si la doctor si am luat 450 gr in 9 zile, fata de 160 in primele 12 zile, si 3 cm. Yupiiii. Si doctora era foarte mandra de bebelina mea.

Sa mai aduceti aminte de intalneala de pe 25 sept ca sa nu uitam. Sper sa pot ajunge si eu.

Va

mami de Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/MariaAlexandra#

Felicitari!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

buna fetili

miruta, danaMi, yioanna_s si anaela gata modificarile in filmulet

fetelor am o intrebare: a mea dragutza printesa nu mai iese cu kk; de luni a facut doar o data pe zi, nu mult, dimineata.De exemplu de ieri dimineata de la 8 nu a mai facut deloc.Si atunci a facut fff putin; alaltaieri i-am pus un sfert de supozitor cu glicerina de a putut sa faca.Sa ma panichez? Nu as mai vrea sa-i pun si astazi supozitor.E normal?

ce frumoasa idee cu intalnirea.....poate ma intersectez cand merg la mare sa va vad si eu

ieri si astazi nu prea am avut timp sa intru pe net, iar daca reuseam cateva minute trebuie sa caut amenajari interioare ca in 2-3 saptamani intra la interioare la casa si sa stim ce vrem

sambata merg la parinti pentru cateva zile si duminica viitoare cununam; in sear asta tbuie sa mergem la restaurant.E o nunta de aproape 300 de persoane, dar nu ma agit cu toaletele caci investesc degeaba avand in vedere ca ne dorim sa scapam repede de kilograme

iar maraie a mea; de la 1 la 3 jumatate a plans continu si acu dupa 20 de min de somn maraie iar; of; pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** Maya 2 ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

ce perioada aglomerata te asteapta....dar si frumoasa in acelasi timp...sa-ti amenajezi casa, ce bine si frumos suna...sa cununi, este un lucru bun...sa mergi la "mama" este excelent...o sa fiti rasfatate amandoua....

un dulce pentru Maya sa nu mai planga

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alic

buna mamici!
pot sa ma incriu si eu printre voi?
am o fetita frumoasa de mai (de 2 mai) pe nume Natalia de care sunt indragostita pana peste cap !

va citesc din urma...am vazut nedumeriri in legatura cu vigantolul...ce pot sa va spun este ca eu l-am primit gratuit de la medicul de familie

mai revin, dupa ce mai rasfoiesc topicul!

ALICe
eu

Bine ai venit!

sa-ti traiasca Natalia, sa fie sanatoasa, cuminte si sa va bucure zi de zi

Mergi la inceput