Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)
Raspunsuri - Pagina 14
nemora spune:
Philip, bea linistita. eu am baut cu amandoua. am intrebat si consiliera de alaptare care era la elias cand am nascut si a zis cA e ok/
Annkkaa, ia oscillo, poti lua si nurofen la nevoie
daca alptezi nu ia si bb ca-i dai anticorpi
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
alinutza23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemora http://www.youtube.com/watch?v=vYajyEa80ew un film cu duduia mea Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat. |
sunt minunate, sa va traiasca!

fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
alinutza23 spune:
| citat din mesajul lui Bebe Beca Eu am facut un pui cu smantana si, intre un sters la fund la Rebeca si alaptat fata, s-a ars putin mancarea... Nu-i bai, ca-i buna si asa... ![]() Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca http://community.webshots.com/user/bebeca2004 http://community.webshots.com/user/Berecutza http://community.webshots.com/user/bebebeca |
nu-i nimic, mie-mi place mai crocant

fericita de
GOD is a DJ
philip spune:
eu la dus iau bebeul cu mine, il pun in scoica si-l asez mai langa usa si eu fac dus. il fascineaza zgomotele facute de dus, lumina, spalatul meu pe dinti etc...
nemo, asa zici, ar trebui sa incerc cu cate un pic
US
alinutza23 spune:
Voi ati vorbit serios de intalnirea de pe 25 septembrie?
Andreea felicitari pt. crestere!
Alic si Natalia bine ati venit printre noi!
Bebe poate sa vomite de la caldura? Azi a vomitat muuult, m-a umplut pe mine, pe el si patul de lapte si m-am speriat rau, nu a mai facut asa. Dupa ce s-a linistit a vrut iar sa pape si ioc lapte
, l-am lasat si eu sa traga din sani pana a obosit, desi se cam enerva, scuipa tzatza, iar o lua, incepea sa se smiorcaie.....
offff, ce mila mi-a fost de el. 
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
GOD is a DJ
alinutza23 spune:
| citat din mesajul lui philip eu la dus iau bebeul cu mine, il pun in scoica si-l asez mai langa usa si eu fac dus. il fascineaza zgomotele facute de dus, lumina, spalatul meu pe dinti etc... nemo, asa zici, ar trebui sa incerc cu cate un pic US |
este grozava ideea, multumim! Noi am imprumutat o scoica, dar a luat-o barbata-miu repede si a montat-o in masina. Cre'ca se mandreste, sa vada lumea ca e el tatic. 
fericita de
GOD is a DJ
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui cris_82 carla.........napoleon e mic copil pe langa voi..mamicile cu 2 copii(CATA cu 3 ![]() ).Si eu am progresat la tinutul copilului in brate si sortatul rufelor si bagatul in masina la spalat cu piciorul![]() mami de Miruna(29 mai) ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha ha, esti tare! Sa vezi cand o sa aiba 12 kg ca Saby
Azi mi-a stat numai in spate cand ii sortam lucrurile din dulap, ma mai si strangea de gat din cand in cand.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Serialbastre
Din pacate masina mea e cu incarcare verticala ... Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)http://picasaweb.google.ro/AndreeaTzui |
Trebuie sa mai lucrezi la mobilitate
.Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
nicuratze spune:
Buna fetele!
PHILIP,si eu beau cafea,o ceasca pe zi.
ANKKAA,poti sa iei si paracetamol,maxim 3 pe zi.
CRISTINA de la ghiocei,multumim de oferta (din pacate noi ne facem singuri pozele,ca avem arici la buzunare).
MIRUTA,fata ta seamana cu a mea,zau.
NEMORA,e minunata mezina.
Pitica noastra (sau Zana Zorilor,cum ii spune ta-su) are 4100 gr la 1 luna si 4 zile,a luat cam 600 gr,sper sa fie mai bine pe viitor.
Avem la asta mica o pediatra ca lumea,mi-a zis:draga mea,poti sa duci copilul si la mare si la munte,si cu avionul,daca vrei..asa ca maine mergem si noi la mare,speram sa nu fie cu maraieli.
Aaa,si am fost si la control la ginecolog,am voie sa fac baie in mare,dar n-am voie sex 2 luni
Va pup
Vreau si eu la intalnire!
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
CarlaV spune:
Sa va povestesc odiseea spalatului pe cap de astazi, ca de cateva zile tot planuiesc si nu apuc, azi m-am hotarat sa o fac no matter what.
Mi-am anuntat sotul ca am adormit copilul mic, mancase de 3 ori intr-o ora, deci motive sa urle nu avea decat daca mai avea gaze de scos sau nu putea sa re-adoarma singura sau se plictisea. M-am dus triumfatoare la baie, mi-am ales samponul, balsamul, masca de par si mi-am scos verigheta, cand a inceput concertul. Am stat linistita cateva minute pentru ca sotul era scolit si teoretic putea sa gestioneze situatia. Cum nu incetau urletele, am amanat spalatul si am mers sa vad ce se intampla. Sotul se juca pe psp si vorbea cu copilul, ii spunea "hai, gata, ca n-ai nimic"
. Am luat in brate copilul, l-am linistit, l-am adormit si m-am intors la baie. Am apucat sa-mi potrivesc apa cand a trebuit sa renunt iar, ca sa schimb pampersul la ambii copii (mananca si fac caca in acelasi timp
). Pe urma cea mica a vrut sa pape iar, cea mare a adormit si am profitat de ocazie sa-i tai unghiile. Am reusit numai la o mana pentru ca Larisa a inceput sa urle si Saby s-a rasucit in pat, bagandu-si mana sub ea. OK, am rezolvat-o iar pe Larisa dupa care am profitat ca dorm copiii si am infulecat rapid trei sferturi de tarta cu fructe. Cand imi faceam planuri sa revin la spalatul pe cap, ma anunta sotul ca se duce la masina sa o pregateasca, daca tot dorm copiii. Cum nu am indraznit sa le las singure, chiar si dormind, m-am intins langa Lary si nu stiu cand s-a rupt filmul
.
Am dormit o ora si jumatate pe un colt de pat, m-am trezit amortita dar bine ca am dormit. Larisa inca dormea, Saby era la bucatarie sa pape cu taica-su', am zis sa ma duc sa-i anunt ca intru in baie, sa aiba grija si de cea mica daca face ochi. Cand ajung in bucatarie, sotul fericit imi preda stafeta la hranit copilul, ca voia peshte si el nu stie sa curete bine oasele
.
Victorioasa dupa ce a papat Saby, intru in baie, imi pun sampon, il limpezesc, pun balsam si... oraaaaaac, oraaaaac!!! Parul era nedescurcat, balsamul in cap, copilul urla, taica-su' se juca pe psp iar
, am iesit cu un prosop in cap, am linistit (a se citi hranit) copilul, am mai stat vreo ora la povesti si plimbari prin casa si intr-un final apoteotic am reusit sa-mi descurc parul si sa scot balsamul din el.
Deci un spalat pe cap cu 2 copii (sau 3, ca si sotul a fost azi mai rau ca ei) dureaza cam 8 ore
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Rebeca (16.05.2004) si
Miruna(29 mai)
Cezara - Ilinca (2.06.2009)